DEV

Konkursiniai balai

Sandra
Sveiki, Mano konkursiniai balai: Humanitariniai mokslai: 15,98 technologijos mokslai: 13,16 Fiziniai mokslai (informatika,informacines technologijos, sistemos): 13,16 Socialiniai mokslai : 14,78 I kokia sriti stojant man butu didziausia galimybe pakliuti i nemokama? Nes dabar labai dideleje neviltyje as, is egzaminu tikejausi gauti daugiau, ir nezinau net ar dabar imanoma butu istoti i valstybes finansuojama vieta. Lauksiu atsakymo,
VDU
Sandra rašė: Sveiki, Mano konkursiniai balai: Humanitariniai mokslai: 15,98 technologijos mokslai: 13,16 Fiziniai mokslai (informatika,informacines technologijos, sistemos): 13,16 Socialiniai mokslai : 14,78 I kokia sriti stojant man butu didziausia galimybe pakliuti i nemokama? Nes dabar labai dideleje neviltyje as, is egzaminu tikejausi gauti daugiau, ir nezinau net ar dabar imanoma butu istoti i valstybes finansuojama vieta. Lauksiu atsakymo,
Technologiniai, fiziniai ir humanitariniai didžiausia tikimybė.
aaa
ar istociau i vnf su 15.38?
VDU
Sandra rašė: Sveiki, Mano konkursiniai balai: Humanitariniai mokslai: 15,98 technologijos mokslai: 13,16 Fiziniai mokslai (informatika,informacines technologijos, sistemos): 13,16 Socialiniai mokslai : 14,78 I kokia sriti stojant man butu didziausia galimybe pakliuti i nemokama? Nes dabar labai dideleje neviltyje as, is egzaminu tikejausi gauti daugiau, ir nezinau net ar dabar imanoma butu istoti i valstybes finansuojama vieta. Lauksiu atsakymo,
Laba diena, Sunku pasakyti, viskas priklauso nuo kitų stojančiųjų balų.
VDU
aaa rašė: ar istociau i vnf su 15.38?
Laba diena, priklauso nuo to į kokią specialybę norit stoti?
Ruta
Laba diena, gal galite suteikti informacijos, kokie buvo maziausi konkursiniai balai stojanciuju i kurybines industrijas 2013 metais? :)

mažiausisas į vf 17,48, į mokamas 0 8,4
Iveta
Sveiki,
norejau paklausti, su kokiu maziausiu balu 2013m istojo i vf sociologija? Kiek priemete i vf sociologija 2013m ir kiek ju i vf priimsite 2014m?

17,98 į vf mažiausias 2013 m., o konkretaus skaičiaus nėra numatyta, kadangi viskas priklausys kiek stojančiųjų įtrauks sociologijos pageidavimą į savo prašymą.
Nika
Sveiki, kaip apskaičiuojamas konkursinis balas stojant į magistro studijas?
VDU
Nika rašė: Sveiki, kaip apskaičiuojamas konkursinis balas stojant į magistro studijas?
Laba diena, Visą informaciją rasite čia: https://www.vdu.lt/wp-content/uploads/2023/03/VDU-priemimo-i-magistranturos-studijas-taisykles-2023-m..pdf. Sėkmės! VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]