DEV

Spragos

Zipman
Sveiki, esu 10kl mokausi atmestinai nors esu gan gabus pries kontrus niekada nesimokau ir gaunu widutiniskaj kajp kiti mokydamiesi dabar mano widurkiai tokie:
matematika: 6
lietuviu: 7
fizika: 8
anglu: 5 bet sejp galeciau pasistenkt, bet ar dar imanoma man pasitajsyt ka? Nes bijau anglu lb sunkiaj ejnasi o kur stoti rejkes butinaj anglu wisur? Durnas buwau galwojau kad toliau pasimokysiu stipriau ir wiskas o gilyn i miska daugiau medziu :D
Zipman
P.S dabar rejkes man jau rinktis lygius ir modulius kitiems metams, dabar pradejau labaj stengtis.. O ar su tokejs widurkiajs kas toliau nusimato?
Dedule
Praktiškai tu pasmerktas....
Zipman
Nu tai matieka, anglu 7 galiu isspaust(tik del anglu abejojiu), o fizika gal net 9netuj..
Zipman
Tai ka jai ziauriai kad ir stengciaus man jau nebeaksimoka kasko bandyt siekt?:-(
bolia
Niekada nera pervelu kazko siekti! Tu esi dabar dar tik 10, tau dar 2 metai, laiko tikrai yra!
Zipman
Nu stengs.iuos kiek galesiu :-)
Administratorius
napavadinčiau tavo pažymių vidutiniškais, atleisk, veikiau jie prasti nei vidutiniški. O susiimti niekada nėra per vėlu- ne vienas mano klasiokas, ilgus metus atostogavęs, pasistengė ir dabar studijuoja kas ekonomiką, kas politiką ar teisę.
Zipman
Nu tai as ce knygos i rankas namie nepaemes taip mokausi.. Tikriausiai kitais metais imsiu anglu silpnesniam lygiui b, bet kiek cia skaitau wisur anglu reike :/ arba kitais metais galvoju imt a ir jei bus labai sunku i b keist.. Ka patartumet?
Administratorius
pirma, patarčiau knygą į rankas paimt :)antra, man taip su fizika buvo: pamačiau, kad bus sunku, todėl perėjau į b lygį.todėl aišku, kad gali bandyt tokį variantą, bet ar ne geriau vienus metus paaukot ir pasistengt? nes po to graušiesi ir gailėsies, kad durnių pravoliojai, o būtum galėjęs..
Zipman
O tai be anglu kur iswis imanoma istot? Nes kiek ziuriu taj wien tik anglu xD
Administratorius
įmanoma,apie šitą stojmą be anglų tikrai yra ankstesnėse temose, tik reikia kantrybės paskaitinėti ir paieškoti
Zipman
Nu pvz kitais metais imu matieka a , lietuviu a, istorija a, fizika a, ir po 12kl egzus tuos laikau i kokes specialybes ar dar kur stot gali? (nu aisku jai gerai islaikai) .. Nes jau db reikia man mastyt ka rinktis..
Zipman
Tai niekas nepasakys?:-)
UnixX
www.studijos.lt ir pasižiūrėk, kokiai specialybei, kokių egzaminų reikia. Viskas labai aiškiai ten išdėstyta. Šiame tinklapyje pernai praleidau tikrai ne valandą ir ne dvi, kol radau mane tenkinančią specialybę.
Psi
Zmogau :) Ziurint ar tu nori studijuot ar ne. Jei tik vidurine baigt - laisvai. Jei i univera - egzamino pazymiai dazniausiai buna zymiai mazesni uz metini vidurki... Egzamina "siaip sau" neprasprusi, ir "neisspausi"... Pats laikas pradet mokytis
Zipman
Tai ir pradejau..

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]