DEV

Reikia informacijos

Guono
Laba diena, norėčiau sužinoti ar turiu galimybę įstoti į tokią specialybę kaip skandinavistika, jei nelankiau rusų kalbos pamokų ir neturiu reikalingos antrosios užsienio kalbos? Taip pat įdomu ar galima įstoti į minėtąją specialybę valstybės finansuojama vietą mano pateiktoje situacijoje?
VDU
Guono rašė: Laba diena, norėčiau sužinoti ar turiu galimybę įstoti į tokią specialybę kaip skandinavistika, jei nelankiau rusų kalbos pamokų ir neturiu reikalingos antrosios užsienio kalbos? Taip pat įdomu ar galima įstoti į minėtąją specialybę valstybės finansuojama vietą mano pateiktoje situacijoje?
laba diena, mūsų universitete tokios specialybės nėra. Sumaišėte mus su Vilniaus universitetu :)
VDU
Guono rašė: Laba diena, norėčiau sužinoti ar turiu galimybę įstoti į tokią specialybę kaip skandinavistika, jei nelankiau rusų kalbos pamokų ir neturiu reikalingos antrosios užsienio kalbos? Taip pat įdomu ar galima įstoti į minėtąją specialybę valstybės finansuojama vietą mano pateiktoje situacijoje?
laba diena, mūsų universitete tokios specialybės nėra. Sumaišėte mus su Vilniaus universitetu :)
VDU
VDU
VDU
Aistė
Laba diena, norėjau sužioti kokius dokumentus reikia turėti su savimi norti gauti bendrabutį ir kada juos pateikti? Kai atvyksiu pasirašyti studijų sutarties? :)
aaa
jei pirmu etapu istojau ne ten kur noriu ar imanoma po antro etapo veliau pereiti i vf vieta?
VDU
Aistė rašė: Laba diena, norėjau sužioti kokius dokumentus reikia turėti su savimi norti gauti bendrabutį ir kada juos pateikti? Kai atvyksiu pasirašyti studijų sutarties? :)
Laba diena, visa informacija čia http://www.vdu.lt/lt/naujienos/skelbiamas-apgyvendinimo-bendrabuciuose-konkursas
VDU
aaa rašė: jei pirmu etapu istojau ne ten kur noriu ar imanoma po antro etapo veliau pereiti i vf vieta?
Laba diena, Priklauso nuo jūsų konkursinio balo.
Ciroc
Sveiki, šiuo metu esu dešimtokas. Galvoju apie Marketingo vadyba studijuoti pas jus. Ką konkrečiai ir kokiu lygiu turiu mokytis? Kadangi turiu rinktis ką veiksiu vienuoliktoje klasėje ši informacija man labai praverstu. Kokio matematikos balo reikia įstoti? t.y 10,9 ar užtenka ir 5-to? Ačiū!
VDU
Ciroc rašė: Sveiki, šiuo metu esu dešimtokas. Galvoju apie Marketingo vadyba studijuoti pas jus. Ką konkrečiai ir kokiu lygiu turiu mokytis? Kadangi turiu rinktis ką veiksiu vienuoliktoje klasėje ši informacija man labai praverstu. Kokio matematikos balo reikia įstoti? t.y 10,9 ar užtenka ir 5-to? Ačiū!
laba diena, čia rasite informaciją, kokių dalųkų reikia stojant į Marketingo vadybą 2015 m. Dokumentas "VDU priėmimo sąlygos 2015 m." http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu/ Kolkas ministro įsakymo stojantiems 2016 m. nėra, tačiau sąlygos neturėtų kisti.:)Stojant Matematika turi būti egzaminas.
Borboraite
Laba diena,norejau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i psihologija ?ir kiek kainuotu neistisines ir istisines studijos.Aciu;)
VDU
Borboraite rašė: Laba diena,norejau paklausti kokiu egzaminu reikia stojant i psihologija ?ir kiek kainuotu neistisines ir istisines studijos.Aciu;)
Laba diena, Čia rasite visą informaciją apie programą ir reikalingus dalykus http://www.vdu.lt/lt/study/program/exam/142/ Mokamų studijų kaina yra 7638 lt metams, o ištęstinių studijų neturime, visos yra dieninės.
Maja
Laba diena, kokias studijas baigus galeciau dirbti buhaltere?
VDU
Maja rašė: Laba diena, kokias studijas baigus galeciau dirbti buhaltere?
laba diena, Pas mus universitete galite studijuoti Ekonomiką ir finansus, Europos ekonomikos studijas (anglų kalba, Marketingo vadybą, Verslo administravimą. Tačiau tai yra platesnės nei buhalterija specialybės. Jeigu norite konkreičia buhalterijos, tai turėtumėte pasinagrinėti kolegijų studijų programas. :)
Toma
Jei įstojau į jūsų universitetą ir sumokėjau registracijos mokestį ir dalį studijų kainos, tačiau antrojo turo metu įstoju į kitą universitetą, ar bus grąžinama studijų dalies suma?
Anonimas
Kiek jusu universitete yra laisvu vietu i istorijos studijas?
VDU
Toma rašė: Jei įstojau į jūsų universitetą ir sumokėjau registracijos mokestį ir dalį studijų kainos, tačiau antrojo turo metu įstoju į kitą universitetą, ar bus grąžinama studijų dalies suma?
Laba diena, Studijų įmoka bus grąžinta parašius prašymą.
VDU
Anonimas rašė: Kiek jusu universitete yra laisvu vietu i istorijos studijas?
Laba diena, Šiandien po pietų www.lamabpo.lt skelbs likusias laisvas vietas pagal studijų sritis.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]