DEV

Psichologijos studijos uzsienyje

Sarunas
Sveiki, su artejanciom sventem! Sniegui sukauscius zeme, as pats supratau, kad as noriu studijuoti psichologija uzsienyje. Neseniai supratau, kad as to istiesu noriu. Esu 11-tokas, zinau, kad reikia gerai islaikyti matematikos egzamina. Pries puse metu galvojau buti programuotoju, tad tikslieji mokslai man nera sunkiai ikandami, taciau turiu dar keleta klausimu. Pranarses daugeli forumu ir perskaites nemazai nuomoniu, visdar turiu kelis neaiskumus. Pagrindinis klausimas: Norint stoti i Lietuvos universitetus, turiu laikyti 3 egzaminus - lietuviu, matematika, anglu (istorijos jau nebereikia). Kokius dalykus reikia mokintis stojant i uzsienio universiteta? ar reikia laikyti biologijos egzamina(ir ar reikia man pasiimti biologija, nes turiu dar savaite laiko pakeisti mokymo plana)? Esu nusiteikes siekti tikslo, labai noriu patekt i gera universiteta. labai padetumet jei atsakytumet. Aciu!! :)
Rasa
As baigineju bakalaura Airijos universitete,ka galiu pasakyti,kad del matematikos tikrai nepergyvenk, as pati matematikos nemoku, o psichologijoj jos ne tiek daug ir reikia. Iskart perspeju daug skaitymo,daug diskusiju, daug darbu rasymo. Tik gerai ivertink savo kalbos zinias,nes gali buti sioks toks sokas. Kiekvienas universitetas turi savo priemimo reikalavimus, kreipkis i juos tiesiogiai, pasakys kokius dokumentus atsiust,o tada reiks keliauti pokalbio ir galbut testo laikyt. O siaip tikrai idomus dalykas ir perspektyvu yra daug, pati po antro kurso isidarbinau tyrimu laboratorijoje, nepaprastai idomu ir vertinga. Sekmes !!!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]