DEV

Geodezija

8Vika
Sveiki, norėčiau paklausti koks mažiausias balas buvo stojant į geodeziją 2013m. ir kiek 2013m. buvo stojančių į šią specialybę?

VTDKO
Labas rytas, malonu, kad domitės mūsų kolegijos studijų programa. Praėjusiais 2013 metais stojančiųjų į Geodezijos ir kadastro studijų programą buvo: 41 - pagal I-mą pageidavimą, 270 - pagal visus pageidavimus. Minimalūs praeinamieji konkursiniai balai: 6.71 - į valstybės finansuojamas studijų vietas, 5,12 - į nefinansuojamas studijų vietas. E. Zakarevičius VTDK studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt

Partnerio pranešimas
euuuu
sveiki, o kokie egzaminai reikalingi stojant i deodezija ir kokie dar yra gamtines geografijos mokslo sritys?

VTDKO
Labas rytas, stojant i geodezijos ir kadastro st. programa, konkursinis balas formuojamas is: 1. Matematikos; 2. Fizikos arba chemijos; 3. Istorijaos, geografijos, inform. technologijų, fizikos, chemijos, biologijos, užsienio k. (vieno iš išvardintų, kuris nesikartos su antruoju dalyku); Lietuvių k. ir lit. Šią informaciją ir daugiau apie mūsų kolegiją Jūs galite rasti mūsų tinklapyje www.vtdko.lt Prie taip Jūsų vadinamų gamtinių studijų sričių galima būtų priskirtibiomedicinos mokslų sritį, kurioje yra atskira studijų krypčių grupė - gyvybės mokslai arba fizinių mokslų sritį, kurioje yra studijų krypčių grupė - gamtos mokslai, tačiau iš šių sričių studijų programų mūsų kolegija nevykdo. Jeigu kiltų dar klausimų dėl studijų mūsų kolegijoje, geriau paklausimus siusti tiesiogiai man mano e. paštu. Eimutis Zakarevičius VTDK studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt

Partnerio pranešimas
Elija
Jeigu jeigu nelaikau aš matematikos egzamino tai ar galesiu įstoti nemokomai į geodezija bet matematika pas mane A lygis išplėstinis.

VTDKO
Laba diena, Elija, į šį Jūsų klausimą tikriausiai tiksliai neatsakys niekas, nes nėra žinoma kiek pageidaujančių bus studijuoti bei kokie jų pažymiai. Bet kokiu atveju aš siūlau Jums bandyti stoti, kadangi paminėta programa yra priskirta technologijos studijų sričiai, o šiai sričiai valstybė skyrė daugiausiai valstybės finansuojamų studijų vietų, todėl ir konkursas atitinkamai bus mažesnis. Praėjusiais metais mažiausias praeinamasis balas į šią studijų programą buvo II-me pagrindinio priėmimo etape - 6,71. Eimutis Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353, e.p. e.zakarevicius@vtdko.lt

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]