DEV

Magistro studijos VGTU ir kolegijoje

Aušrinė
Sveiki :) Esu baigusi VGTU statybos inžinerijos bakalaurą ir dabar svarstau galimybę toliau tęsti magistro studijas VGTU ir tuo pačiu imti ištęstines studijas kolegijoje. Ar įmanoma taip daryti? Ar magistro studijas galėsiu mokytis kaip ir paprasta tvarka, t.y. jei bus pakankamai geri balai studijos bus nemokamos? (Studijos kolegijoje, kaip antro bakalauro studijos, žinoma, bus mokamos).
Studijos VGTU
Aušrinė rašė: Sveiki :) Esu baigusi VGTU statybos inžinerijos bakalaurą ir dabar svarstau galimybę toliau tęsti magistro studijas VGTU ir tuo pačiu imti ištęstines studijas kolegijoje. Ar įmanoma taip daryti? Ar magistro studijas galėsiu mokytis kaip ir paprasta tvarka, t.y. jei bus pakankamai geri balai studijos bus nemokamos? (Studijos kolegijoje, kaip antro bakalauro studijos, žinoma, bus mokamos).
Sveiki, taip Jūs pilnai galite studijuoti dviejose aukštosiose mokyklose. Jei bus pakankamas konkursinis balas, tai galite pretenduoti į nemokamą vietą. Magistro studijos paprastai vyksta vakarais, tai galbūt suderintumėt ir su nuolatinėmis studijomis kolegijoje.
Justyna
Sveiki, šiuo metu dar studijuoju ir mokausi: Ortopedijos technologiją Šv. Ignaco lojolos kolegijoje ir Ortopedijos avalynę Karaliaus Mindaugo mokymo centre. Ar galima būtų pabaigus studijas, jas tęsti VGTU? Į Ortopedijos technologijos programą mano konkursinis balas buvo apie 6, tai gavau valstybės nefinansuojamas su studijų stipendija (VNF/ST), kadangi tai yra privati kolegija. Domina, ar galima būtų pabaigus kolegijoje studijas, jas tęsti LSMU nemokamai arba gauti kokios įmonės tikslinį finansavimą? Ar tai būtų bakalauro ar magistro studijos? Lauksiu jūsų atsakymo. Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. Pagarbiai
Studijos VGTU
Justyna rašė: Sveiki, šiuo metu dar studijuoju ir mokausi: Ortopedijos technologiją Šv. Ignaco lojolos kolegijoje ir Ortopedijos avalynę Karaliaus Mindaugo mokymo centre. Ar galima būtų pabaigus studijas, jas tęsti VGTU? Į Ortopedijos technologijos programą mano konkursinis balas buvo apie 6, tai gavau valstybės nefinansuojamas su studijų stipendija (VNF/ST), kadangi tai yra privati kolegija. Domina, ar galima būtų pabaigus kolegijoje studijas, jas tęsti LSMU nemokamai arba gauti kokios įmonės tikslinį finansavimą? Ar tai būtų bakalauro ar magistro studijos? Lauksiu jūsų atsakymo. Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. Pagarbiai
Sveiki, Justyna, artimiausia programa VGTU, pabaigus Ortopedijos technologijos studijas, būtų Biomechanika, tačiau išlyginamųjų studijų nevykdome. Be to negaliu pasakyti ar šioje programoje jūs įgysite pakankamai mechanikos žinių, kad galėtumėte stoti į VGTU. Manau, artimiausia jums būtų LSMU, tačiau šiuo klausimu aš negaliu atsakyti. Jei vis tiek jus domintų stojimas į VGTU, tada reikėtų asmeniškai teirautis Mechanikos fakulteto dekanate, galbūt jums sudarytų individualias studijas. Dėl studijų finansavimo, tai išlyginamosios studijos yra tik mokamos, tačiau paskui jas pabaigus galite stoti į magistrantūrą, kur galite pretenduoti į valstybės finansuojamą vietą.
Jolita
Laba diena, esu pabaigusi teisės studijas kolegijoje, kokių papildomų ar išlyginamųjų studijų man trūkstą, norint įstoti į Komunikacijos magistrą Jūsų universitete? Dėkoju.
Vilnius TECH
Jolita rašė: Laba diena, esu pabaigusi teisės studijas kolegijoje, kokių papildomų ar išlyginamųjų studijų man trūkstą, norint įstoti į Komunikacijos magistrą Jūsų universitete? Dėkoju.
Laba diena, Jums reikėtų pildyti prašymą dėl leidimo stoti https://vilniustech.lt/-stojantiesiems-/magistranturos-studijos/galimybiu-aprasas/295964 Komisija išnagrinėjusi studijuotus dalykus atsakytų ar ir ką reikėtų papildomai isšilaikyti.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]