DEV

Socialiniai mokslai

Ugnė
Sveiki, ar 2015 metais į socialinius mokslus bus įmanoma įstoti su geografijos egzaminu, ne būtinai istorijos??
VDU
Ugnė rašė: Sveiki, ar 2015 metais į socialinius mokslus bus įmanoma įstoti su geografijos egzaminu, ne būtinai istorijos??
Laba diena, Taip, bus galima įstoti ir su geografija. Visas sąlygas ir 2014 ir 2015 m. rasite čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu/
Sandra
Sveiki, esu baigusi bendrosios praktikos slaugos studijas. Norėčiau stoti į VDU psichologiją. Ar turės įtakos stojimui mano pabaigti mokslai?
VDU
Sandra rašė: Sveiki, esu baigusi bendrosios praktikos slaugos studijas. Norėčiau stoti į VDU psichologiją. Ar turės įtakos stojimui mano pabaigti mokslai?
Laba diena, stojant į bakalauro psichologijos programą, stojimas į žiūrimas pagal 12 kalsės atestatą. Įstojus galima užsiskaityi dalykus iš kitų aukštųjų mokyklų diplomų ir tokiu būdu nereikės mokytis visų dalykų.
Aurimas
Sveiki,koks mažiausias balas buvo įstojusio i VF vietą į vientisąsias teisės studijas 2016m.
VDU
Aurimas rašė: Sveiki,koks mažiausias balas buvo įstojusio i VF vietą į vientisąsias teisės studijas 2016m.
Laba diena, Praėjusiais metais paskutinio įstojusio į Teisės studijų VF vietą konkursinis balas buvo 6,10. Sėkmės, VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]