DEV

Ar galiu stoti su šiais egzaminais?

ramintaAS
Ir dar domina klausimas ar su minėtais vakstybiniais Anglų (89), Lietuvių (27) bei Istorijos (?) galima stoti į Filologijas (Skandinavistiką, ispanų filologiją, sinologiją). Dėkui:)
VK Priėmimas
ramintaAS rašė: Laba diena, Ar įmanoma kokiu nors būdu įstoti į Biomedicinos mokslus kaip Bendrosios praktikos Slaugei išlaikius Anglų valstybinį (89) Lietuvių valstybinį (27) ir dar pakolkas neaiškiu (tikėtina išlaikytu) Istorijos valstybiniu egzaminais?
Laba diena, Stojant į biomedicinos mokslus pagrindinis egzaminas, turintis 40 proc. viso konkursinio balo, yra biologija. Savo konkursinį balą galite pasiskaičiuoti www.lamabpo.lt tinklalapyje esančioje skaičiuoklėje. 2014 m. įstojusiųjų į vf vietas balus rasite https://www.viko.lt/media/uploads/sites/3/2014/07/VK_konkursas2014_internet.pdf. Sėkmės.
VK Priėmimas
ramintaAS rašė: Ir dar domina klausimas ar su minėtais vakstybiniais Anglų (89), Lietuvių (27) bei Istorijos (?) galima stoti į Filologijas (Skandinavistiką, ispanų filologiją, sinologiją). Dėkui:)
Vilniaus kolegija Jus dominančių studijų nevykdo.
Abiturientė
Labas diena. Noriu paklausti, ar galėčiau studijuoti pradinio ugdymo pedagogiką jeigu laikiau anglų, lietuvių, istorijos ir geografijos valstybinius egzaminus?
VK Priėmimas
Abiturientė rašė: Labas diena. Noriu paklausti, ar galėčiau studijuoti pradinio ugdymo pedagogiką jeigu laikiau anglų, lietuvių, istorijos ir geografijos valstybinius egzaminus?
Laba diena, Taip, Jūsų laikyti egzaminai tinka pretenduoti į pedagogikos krypties studijas. Norėtume atkreipti dėmesį, kad stojant į pedagogikos krypties vf vietas, būtinas teigiamas motyvacijos įvertinimas. Tikimės, kad jį turite, nes pagrindinė sesija jau pasibaigusi. Pakrtotinas motyvacijos įvvertinimas organizuojamas rugpjūčio 9 d. Sėkmės.
Sandra
Laba diena. Ar stojant į socialinę pedagogiką reikia laikyti motyvacinį testą? Koks turėtų būti stojamasis balas į valstybės finansuojamą vietą?
VK Priėmimas
Sandra rašė: Laba diena. Ar stojant į socialinę pedagogiką reikia laikyti motyvacinį testą? Koks turėtų būti stojamasis balas į valstybės finansuojamą vietą?
Laba diena, Stojant į pedagogikos krypties valstybės finansuojamas studijų vietas motyvacijos įvertinimas yra privalomas. 2014 m. paskutinio įstojusiojo į vf vietą balas buvo 4,46. Lauksime stojant.
iTommy24
Labas vakaras. Domina kur galėčiau įstoti į kokia specialybe su egzaminais: VBE lietuvių, anglu, istorija ir rusu. Turiu omeny papildoma priėmimą į kuri pyldysiu prašymą jau ketvirtadieni. Nelabai gera situacija išėjo pirmuose etapuose. Nepatekau į VU žurnalistika, nors laikiau ten stojamaji egzaminą. Konkursinis balas mano yra 4,77. Kur galima butu praeit su mano dalykais i kokia kryptį?
VK Priėmimas
iTommy24 rašė: Labas vakaras. Domina kur galėčiau įstoti į kokia specialybe su egzaminais: VBE lietuvių, anglu, istorija ir rusu. Turiu omeny papildoma priėmimą į kuri pyldysiu prašymą jau ketvirtadieni. Nelabai gera situacija išėjo pirmuose etapuose. Nepatekau į VU žurnalistika, nors laikiau ten stojamaji egzaminą. Konkursinis balas mano yra 4,77. Kur galima butu praeit su mano dalykais i kokia kryptį?
Laba diena, Neturint matematikos egzamino įvertinimo, pasirinkimo galimybės pakankamai ribotos. Jei norite pretenduoti į vf vietą, pasidomėkite humanitarinių mokslų Lietuvių gestų kalbos vertimo studijų programa ir pedagogikos krypties programomis. Jei tenkintų vnf vieta, galite rinktis iš visų studijų srities programų. Galimybė pereiti į vf vietą yra jau po pirmojo semestro. Studijų programas ir jų aprašus rasite http://www.viko.lt/stojantiesiems/studiju-programos/ Laukiame stojant ir linkime sėkmės.
Lina
Laba diena, noriu paklausti ar galiu stoti į mokamas kosmetologijos studijas su istorijos ir lietuvių valstybiniais egzaminais?
VK Priėmimas
Lina rašė: Laba diena, noriu paklausti ar galiu stoti į mokamas kosmetologijos studijas su istorijos ir lietuvių valstybiniais egzaminais?
Laba diena, Pretenduoti galite, tačiau nelaikius biologijos ir chemijos arba matematikos egzaminų įstoti galimybių nėra.
Raminta
Sveiki noriu paklausti, ar galima stoti i higienine ir dekoratyvine kosmetologija su chemijos B lygio metiniu pazymiu? ar butinai reikia a lygio?
VK Priėmimas
Raminta rašė: Sveiki noriu paklausti, ar galima stoti i higienine ir dekoratyvine kosmetologija su chemijos B lygio metiniu pazymiu? ar butinai reikia a lygio?
Laba diena, Stojant į Higieninę ir dekoratyvinę kosmetologiją, konkursinis balas skaičiuojamas iš keturių mokomųjų dalykų: 1. Biologijos egzamino įvertinimo. 2. Chemijos arba matematikos egzamino įvertinimo arba metinio pažymio. 3. Lietuvių kalbos ir literatūros egzamino. 4. Bet kurio dalyko egzamino įertinimo.
Rūta
Sveiki, esu abiturientė ir mane domina viešbučių ir restoranų verslas.Ar užtektų man laikyti geografijos valstybinį egzaminą, o ne istorijos?
VK Priėmimas
Rūta rašė: Sveiki, esu abiturientė ir mane domina viešbučių ir restoranų verslas.Ar užtektų man laikyti geografijos valstybinį egzaminą, o ne istorijos?
Laba diena, Stojant į Viešbučių ir restoranų verslą konkursinis balas skaičiuojamas iš keturių mokomųjų dalykų: 1. Matematikos egzamino įvertinimo. 2. Lietuvių kalbos ir literatūros egzamino įvertinimo. 3. Istorijos arba geografijos egzamino įvertinimo arba metinio pažymio. 4. Dalyko, nesutampančio su pirmuoju ir trečiuoju, egzamino įvertinimo arba metinio pažymio. Kadangi yra pasirinkimas tarp istorijos ir geografijos, užtenka išlaikyti geografijos egzaminą. Sėkmės.
vejas nupustas
Laba diena, Norėčiau sužinoti kokius egzaminus reikėtų laikyti norint istoti i svetingumo ir renginiu industrija? Ačiū už atsakymą
VK Priėmimas
vejas nupustas rašė: Laba diena, Norėčiau sužinoti kokius egzaminus reikėtų laikyti norint istoti i svetingumo ir renginiu industrija? Ačiū už atsakymą
Laba diena, Vilniaus kolegija nevykdo svetingumo ir renginiu industrijos studijų. Sėkmės.
Ilonea
laba diena. norėčiau paklausti kur galėčiau įstoti išlaikius matematikos(A),anglų kalbos(A) bei lietuvių kalbos valstybinį egzaminus?
VK Priėmimas
Ilonea rašė: laba diena. norėčiau paklausti kur galėčiau įstoti išlaikius matematikos(A),anglų kalbos(A) bei lietuvių kalbos valstybinį egzaminus?
Laba diena, Išlaikius šiuos egzaminus pasirinkimo spektras gana platus. Tačiau jis priklauso nuo Jūsų polinkių, interesų, tikslų. Studijų programų sąrašą ir konkursinio balo dedamąsias rasite https://www.viko.lt/media/uploads/sites/3/2014/07/KB-sandara_2-priedas-1.pdf Sėkmingo pasirinkimo ir lauksime stojant.
Anichka
Laba diena,Domina kur galėčiau įstoti į kokia specialybe su egzaminais: lietuvių, matematika ,rusu ir geografija

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]