DEV

Klauskite visko apie priėmimą į LEU

lgrebliauskas
Sveiki norėjau pasiteirauti į kokią studijų programą siūlytumėt stoti išlaikius fizikos, matematikos, lietuvių ir anglų kalbos egzaminus?
LEU
lgrebliauskas rašė: Sveiki norėjau pasiteirauti į kokią studijų programą siūlytumėt stoti išlaikius fizikos, matematikos, lietuvių ir anglų kalbos egzaminus?
Laba diena, studijų programas galite rinktis pagal konkursinio balo sandarą. Visą informaciją rasite paspaudus toliau esančią nuorodą http://www.leu.lt/lt/stojantiesiems/stoj_bakalauro_studijos/bak_priemimo_salygos/bak_konkursinio_balo_sandara.html
gitusiukas
labas vakaras, koks stojimo balas buvo 2014 m. į ikimokyklinė ir priešmokyklinė pedagogika. Ir dar norėjau pasiteirauti ( nes girdėjau, bet niekur neradau ) aš esu baigusi 2004 m. ir laikiusi esu visus egzaminus tik mokyklinius. Ar aš galiu stoti į LEU ? Ačiū
LEU
gitusiukas rašė: labas vakaras, koks stojimo balas buvo 2014 m. į ikimokyklinė ir priešmokyklinė pedagogika. Ir dar norėjau pasiteirauti ( nes girdėjau, bet niekur neradau ) aš esu baigusi 2004 m. ir laikiusi esu visus egzaminus tik mokyklinius. Ar aš galiu stoti į LEU ? Ačiū
Minimalūs reikalavimai stojantiesiems 2015 m. 1. Į Lietuvos edukologijos universiteto bakalauro studijų programas gali būti priimami tik tie asmenys, kurių konkursinis balas yra ne mažesnis kaip 2,0. 2. Asmenys, pretenduojantys į bakalauro studijų valstybės finansuojamas studijų vietas, turi būti: - išlaikę lietuvių kalbos ir literatūros valstybinį brandos egzaminą; - išlaikę užsienio kalbos (anglų, vokiečių ar prancūzų) egzaminą B1 lygiu pagal Bendruosius Europos kalbų metmenis; - dalyvavę motyvacijos įvertinime (pretenduojantiems į Švietimo ir ugdymo krypčių grupės programas); - išlaikę stojamąjį egzaminą (pretenduojantiems į meno pedagogikos programas). 2014 metais minimalus konkursinis balas į valstybės finansuojamą vietą į šią studijų programą buvo - 5,64
Asss
Laba diena, noreciau stoti i si universiteta. Siuo metu esu 12 kl ir jau turiu pasirinkti egzaminus. Domina ikimokykline ir priesmokykline pedagogika. Kiek teko dometis, su mano laikomais egzaminais ( lietuviu kalba, matematika, istorija ir geografija) istoti imanoma. Taciau jei bandyciau pakliuti i valstybes finansuojama vieta ar butu galima tai padaryti be anglu kalbos egzamino? Dar noreciau placiau suzinoti apie motyvacijos ivertinimo reikalavimus.
LEU
Asss rašė: Laba diena, noreciau stoti i si universiteta. Siuo metu esu 12 kl ir jau turiu pasirinkti egzaminus. Domina ikimokykline ir priesmokykline pedagogika. Kiek teko dometis, su mano laikomais egzaminais ( lietuviu kalba, matematika, istorija ir geografija) istoti imanoma. Taciau jei bandyciau pakliuti i valstybes finansuojama vieta ar butu galima tai padaryti be anglu kalbos egzamino? Dar noreciau placiau suzinoti apie motyvacijos ivertinimo reikalavimus.
Laba diena, 2015 metais, pretenduojantiems į valstybės finansuojamas studijas būtinas anglų kalbos egzaminas. Visą informaciją apie motyvacijos įvertinimą rasite :http://www.leu.lt/lt/stojantiesiems/stoj_bakalauro_studijos/bak_priemimo_salygos/bak_motyvacijos_ivertinimas.html
fross
Laba diena. Kada reikia laikyti motyvacini testa?
LEU
fross rašė: Laba diena. Kada reikia laikyti motyvacini testa?
Motyvacijos įvertinimui reikia registruotis per informacinę sistemą www.lamabpo.lt nuo birželio 1 dienos.
fross
Sveiki. Jei as turiu islaikes tik mokyklini lietuviu kalbos egzamina ar as turiu sansu istoti i LEU biologijos studiju programa? Aciu.
rugcia
Sveiki, norėjau pasiteirauti, kada paskelbsite stojamųjų ir motyvacinio įvertinimo datas?
LEU
fross rašė: Sveiki. Jei as turiu islaikes tik mokyklini lietuviu kalbos egzamina ar as turiu sansu istoti i LEU biologijos studiju programa? Aciu.
Laba diena, stojant į universitetines studijų programas privalomas yra valstybinis lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzamino įvertinimas, į kolegijas – mokyklinis arba valstybinis brandos egzamino įvertinimas.
LEU
rugcia rašė: Sveiki, norėjau pasiteirauti, kada paskelbsite stojamųjų ir motyvacinio įvertinimo datas?
Laba diena, motyvacijos įvertinimui bei stojamiems egzaminams reikia registruotis per informacinę sistemą www.lamabpo.lt nuo birželio 1 dienos. Bendro priėmimo 2015 m. datas rasite: http://www.lamabpo.lt/bendrasis-priemimas/2015#753
Mergaitė esu
Laba diena, žadu stoti į ikimokyklinį ugdymą, mano balas 5.02. Žinau, kad bus motyvacinis įvertinimas už kurį galiu gauti nuo 0 iki 2 balų. Ar gauti taškai kaip nors įtakoja mano stojamąjį balą, ar padidina jį? Šiuo atveju ar po motyvacinio padidės mano konkursinis balas (5.02) ? Ačiū už atsakymą.
LEU
Mergaitė esu rašė: Laba diena, žadu stoti į ikimokyklinį ugdymą, mano balas 5.02. Žinau, kad bus motyvacinis įvertinimas už kurį galiu gauti nuo 0 iki 2 balų. Ar gauti taškai kaip nors įtakoja mano stojamąjį balą, ar padidina jį? Šiuo atveju ar po motyvacinio padidės mano konkursinis balas (5.02) ? Ačiū už atsakymą.
Laba diena, taip,motyvacijos įvertinimo balai pridedami prie Jūsų konkursinio balo.
Assssss
Sveiki, norėjau paklausti dėl motyvacijos egzamino datų, registracijos į juos, kur registruotis ir koks numatomas mažiausias balas į valstybės finansuojamas vietas ir kiek maždaug, lyginant su ankstesniais metais jų galėtų būti?
LEU
Assssss rašė: Sveiki, norėjau paklausti dėl motyvacijos egzamino datų, registracijos į juos, kur registruotis ir koks numatomas mažiausias balas į valstybės finansuojamas vietas ir kiek maždaug, lyginant su ankstesniais metais jų galėtų būti?
Laba diena, motyvacijos įvertinimui reikia registruotis per informacinę sistemą www.lamabpo.lt nuo birželio 1 dienos. Sunku prognozuoti koks bus mažiausias balas į valstybės finansuojamas vietas, nes viskas priklauso nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų, pretenduojančių į tą pačią studijų programą.
Aivaras
Sveiki, norejau paklausti, kokio dydzio grupes susidaro studijuojanciuju kuno kultura bei taip pat kuno kultura ir gamtamokslini ugdyma?Dekui is karto uz atsakyma.
LEU
Aivaras rašė: Sveiki, norejau paklausti, kokio dydzio grupes susidaro studijuojanciuju kuno kultura bei taip pat kuno kultura ir gamtamokslini ugdyma?Dekui is karto uz atsakyma.
Laba diena, įvairiai, dažniausiai po 30 žmonių grupės. Geros dienos.
Brigita
Sveiki, noreciau paklausti, koks buvo maziauzias konkursinis balas 2014 metais i VF vieta zurnalistikos studijoms?
LEU
Brigita rašė: Sveiki, noreciau paklausti, koks buvo maziauzias konkursinis balas 2014 metais i VF vieta zurnalistikos studijoms?
Laba diena, LEU nevykdo žurnalistikos studijų programos.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]