DEV

Klauskite visko apie Šv. Ignaco Lojolos kolegiją

ILK konsultacijos
Ignota rašė: Sveiki, norėčiau ištrinti komentarą, į kurį gavau norimą atsakymą. Noriu ištrinti, dėl to, kad parašiau per daug asmeninės informacijos. Kaip galėčiau tai padaryti? Su didele pagarba
Laba diena, Ignota, deja, mes negalime ištrinti užklausų, galime tik atsakyti į užduotus klausimus. Pamėginkite parašyti info@kurstoti.lt, tai internetinio puslapio administratorius, kuris galbūt galės jums pagelbėti. Linkėjimai, ILK
ILK konsultacijos
Ignota rašė: Sveiki, norėčiau ištrinti komentarą, į kurį gavau norimą atsakymą. Noriu ištrinti, dėl to, kad parašiau per daug asmeninės informacijos. Kaip galėčiau tai padaryti? Su didele pagarbaLaba diena, Ignota, Laba diena, nerandame Jūsų vardu parašyto komentaro, kurį reikėtų ištrinti. Gal galite nurodyti datą ir temą, kurioje buvo užduotas klausimas? Tuomet komentarus panaikinsime. Gražios dienos, ILK Linkėjimai, ILK[/c]
Įstojusi
Aš nusivyliau šia kolegija,tvarkos su paskaitom nulis,ir tos labai dažnai nevyksta.Antrą pusmetį buvo neaišku kada prasidės paskaitos,kiekvieną dieną reikėjo skambint ir klausinėt.Stojant studijuoti sakė,kad paskaitos vyks kiekvieną dieną,bet viso labo kelias dienas per savaitę.Mes už mokslą mokam tai mums kokybė mokslo svarbi.
Goda
Sveiki, esant vf vietoje ir pirmam kurse antram semestre norint nutraukti studijas nebaigus semestro ir nelaikius jokių egzaminų reikia mokėti už studijas, nors čia yra privati kolegija ir tu gauni valstybės finansuojamą vietą??
ILK konsultacijos
Goda rašė: Sveiki, esant vf vietoje ir pirmam kurse antram semestre norint nutraukti studijas nebaigus semestro ir nelaikius jokių egzaminų reikia mokėti už studijas, nors čia yra privati kolegija ir tu gauni valstybės finansuojamą vietą??
Laba diena, Goda, Jūsų klausimas/pasidalinimas mums suprantamas, bet yra įstatymai, kurių privalome laikytis tiek mes, tiek Jūs. "Pirmam kurse antram semestre norint nutraukti studijas nebaigus semestro ir nelaikius jokių egzaminų reikia mokėti už studijas" - taip, reikia, to reikalauja įstatymai. *Valstybės biudžeto lėšos, skirtos studijų kainai valstybės finansuojamose studijų vietose apmokėti, arba jų dalis grąžinamos į valstybės biudžetą, jeigu asmenys nutraukia studijas savo noru (išskyrus atvejus, kai pirmosios studijų pakopos arba vientisosios studijos nutraukiamos per šių studijų pirmųjų studijų metų pirmąjį semestrą), taip pat kai asmenys pašalinami iš aukštosios mokyklos jos nustatyta tvarka. *Asmenys, nutraukę studijas savo noru ar pašalinti iš aukštosios mokyklos, turi grąžinti 50 procentų einamųjų studijų metų studijų programos metinės kainos, ne didesnės už švietimo ir mokslo ministro patvirtintą norminę studijų kainą, bet ne daugiau nei: 30 BSI dydžių (1 BSI = 38 Eur) - asmenims, studijavusiems bakalauro programas. *Studijų kainos arba jos dalies neturi grąžinti asmenys: Nutraukę pirmosios pakopos ir vientisąsias studijas savo noru per pirmųjų studijų metų pirmąjį semestrą;Studijas pradėję iki 2009-2010 studijų metų; Nutraukę studijas savo noru ar buvo pašalinti iš aukštosios mokyklos iki 2010 m. vasario 1 dienos.
ILK konsultacijos
Goda rašė: Sveiki, esant vf vietoje ir pirmam kurse antram semestre norint nutraukti studijas nebaigus semestro ir nelaikius jokių egzaminų reikia mokėti už studijas, nors čia yra privati kolegija ir tu gauni valstybės finansuojamą vietą??
Goda, plačiau paskaityti galite: http://vsf.lrv.lt/lt/parama-studentams-veiklos-sritys/studiju-krepselio-grazinimas-3 Gražios dienos, ILK
ILK konsultacijos
Įstojusi rašė: Aš nusivyliau šia kolegija,tvarkos su paskaitom nulis,ir tos labai dažnai nevyksta.Antrą pusmetį buvo neaišku kada prasidės paskaitos,kiekvieną dieną reikėjo skambint ir klausinėt.Stojant studijuoti sakė,kad paskaitos vyks kiekvieną dieną,bet viso labo kelias dienas per savaitę.Mes už mokslą mokam tai mums kokybė mokslo svarbi.
Laba diena, atsiprašome ir suprantame Jūsų nusivylimą. Dedame visas pastangas situacijos gerinimui. Gražios dienos, ILK
Solo
Sveiki, mane domina grožio terapijos ištęstinės studijos, kokia studijų kaina, trukmė? Esu jau viena bakalaura vf įgijus tad dabar pretenduoju tik i vnf, mano konkursinis yra 3.32, ar tiek pakanka įstoti ištestinėms studijoms? Ar rengiate tik NL..?
ILK konsultacijos
Solo rašė: Sveiki, mane domina grožio terapijos ištęstinės studijos, kokia studijų kaina, trukmė? Esu jau viena bakalaura vf įgijus tad dabar pretenduoju tik i vnf, mano konkursinis yra 3.32, ar tiek pakanka įstoti ištestinėms studijoms? Ar rengiate tik NL..?
Sveiki, Džiaugiamės, kad domitės studijomis Šv. Ignaco Lojolos kolegijoje. Nuo kitų mokslo metų Kolegijoje ištęstinės studijos nebus vykdomos, tad visi stojantieji pretenduoja studijuoti tik nuolatinių studijų forma. Jūsų konkursinis balas yra gerokai didesnis nei minimalus, t.y. 2, tad įstoti galimybės tikrai yra. Viskas priklausys nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų. Nuolatinių studijų trukmė: 3 metai. Atnaujintas studijų programos aprašymas: http://www.ilk.lt/lt/grozio-terapija Linkėjimai, ILK
Kristina
Sveiki, Labai žaviuosi Jūsų kolegija ir norėčiau joje mokytis, deja, bet mano turimas balas nėra labai didelis, nors esu motyvuota mokytis ir tikrai žinau, kad daug dirbdama pasiekčiau gerų rezultatų. Noriu paklausti, ar yra šansų įstoti į Skubios Medicinos Pagalbos programą su 3,15 balu į vf vietą? Deja, bet pati mokėti už studijas negaliu. Kokie buvo 2017 m. ir 2016 m. metais įstojusiųjų minimalūs balai? Ar man mėginti, ar net neverta bandyti? Ką patartumėte?
ILK konsultacijos
Kristina rašė: Sveiki, Labai žaviuosi Jūsų kolegija ir norėčiau joje mokytis, deja, bet mano turimas balas nėra labai didelis, nors esu motyvuota mokytis ir tikrai žinau, kad daug dirbdama pasiekčiau gerų rezultatų. Noriu paklausti, ar yra šansų įstoti į Skubios Medicinos Pagalbos programą su 3,15 balu į vf vietą? Deja, bet pati mokėti už studijas negaliu. Kokie buvo 2017 m. ir 2016 m. metais įstojusiųjų minimalūs balai? Ar man mėginti, ar net neverta bandyti? Ką patartumėte?
Laba diena, Kristina, labai smagu, kad domitės mūsų Kolegijos siūlomomis studijų programomis. Tikrai mėginkite stoti, nes kiekvienais metais stojančiųjų balas yra skirtingas. Galimybių tikrai turite! :) Gražios dienos, ILK
Kreditai
Laba diena, kur galima būtų rasti ortopedijos technologijų studijų aprašą, kuriame būtų nurodytos dėstomų dalykų temos? Klausiu todėl, nes studijavau ILK ir dabar esu įstojus kitur, man gali būti užskaityti kreditai jei sutampa programa, tik reikia tos programos aprašymo.
ILK Konsultacijos
Kreditai rašė: Laba diena, kur galima būtų rasti ortopedijos technologijų studijų aprašą, kuriame būtų nurodytos dėstomų dalykų temos? Klausiu todėl, nes studijavau ILK ir dabar esu įstojus kitur, man gali būti užskaityti kreditai jei sutampa programa, tik reikia tos programos aprašymo.
Laba diena, dėl studijų dalykų aprašų maloniai prašome kreiptis į studijų programų kuratorius, jų kontaktus rasite čia: https://www.ilk.lt/kontaktai/ Gražios dienos, ILK
Rasa
Sveiki, noriu paklausti, koks šiemet buvo žemiausias balas, su kuriuo įstojo į Skubiosios Pagalbos Specialybę valstybės finansuojamai ir nefinansuojamai vietai?
Lojoloskolegija
Rasa rašė: Sveiki, noriu paklausti, koks šiemet buvo žemiausias balas, su kuriuo įstojo į Skubiosios Pagalbos Specialybę valstybės finansuojamai ir nefinansuojamai vietai?
Sveiki, džiaugiamės, kad domitės studijomis Šv. Ignaco Lojolos kolegijoje. Šiais metais mažiausias konkursinis balas stojant į vf buvo - 2,76. Kolegijoje taikomas minimalus konkursinis balas, stojant tiek į vf, tiek į vnf vietas - 2.
Kristina
Sveiki, ar yra galimybė įstoti į VF vietą neišlaikius matematikos?
paudan
Sveiki, ar yra galimybė įstoti į VF vietą neišlaikius matematikos valstybinio?
ILK konsultacijos
Kristina rašė: Sveiki, ar yra galimybė įstoti į VF vietą neišlaikius matematikos?
Sveiki. Viskas priklauso nuo to, į kurią studijų programą ketinate stoti. Priėmimo taisykles ir reikiamus egzaminus kiekvienai programai galite rasti mūsų puslapyje - https://www.ilk.lt/priemimas/ Taip pat svarbu paskaičiuoti savo konkursinį balą. Užsiregistrvę LAMA BPO sistemoje, turite jį matyti, pasirinkę pageidaujamą programą. Jeigu jūsų konkursinis balas yra aukštesnis nei 4.3 ir pasirinkus VF vietą yra rašoma, kad konkurse dalyvaujate, tuomet galite tikėtis sulaukti kvietimo studijuoti nemokamai. Jeigu balas yra žemesnis, tuomet, turite galimybę mokytis valstybės nefinansuojamoje vietoje pasinaudoję papildomais balais. Informaciją apie juos galite rasti toje pačioje nuorodoje arba mūsų facebook - https://www.facebook.com/Lojoloskolegija Norėdami išsamesnės asmeninės konsultacijos, kreipkitės priemimas@ilk.lt
ILK konsultacijos
paudan rašė: Sveiki, ar yra galimybė įstoti į VF vietą neišlaikius matematikos valstybinio?
Sveiki. Viskas priklauso nuo to, į kurią studijų programą ketinate stoti. Priėmimo taisykles ir reikiamus egzaminus kiekvienai programai galite rasti mūsų puslapyje - https://www.ilk.lt/priemimas/ Taip pat svarbu paskaičiuoti savo konkursinį balą. Užsiregistrvę LAMA BPO sistemoje, turite jį matyti, pasirinkę pageidaujamą programą. Jeigu jūsų konkursinis balas yra aukštesnis nei 4.3 ir pasirinkus VF vietą yra rašoma, kad konkurse dalyvaujate, tuomet galite tikėtis sulaukti kvietimo studijuoti nemokamai. Jeigu balas yra žemesnis, tuomet, turite galimybę mokytis valstybės nefinansuojamoje vietoje pasinaudoję papildomais balais. Informaciją apie juos galite rasti toje pačioje nuorodoje arba mūsų facebook - https://www.facebook.com/Lojoloskolegija Norėdami išsamesnės asmeninės konsultacijos, kreipkitės priemimas@ilk.lt
Studentas
Deja, Šv. Ignaco Lojolos kolegijos, ​ tvarka esame nusivylę. Paskaitų grafiko nesilaikoma, paskaitos atšaukiamos. Savaitės eigoje paskaitų skaičius nestabilus ir gan mažas. Naudojantis dar buvusia karantinų ​ situacija ir perėjus į nuotolines paskaitas tuo naudojamasi, nes labai patogu reguliuoti paskaitų atšaukimą. Tokios nuotolinės paskaitos mokslo ir žinių atžvilgiu pakankamai nekokybiškos. Gal tai nevisose specialybėse, bet kulinarinio meno visuose kursuose belikus nedideliam kiekiui studentų vis tiek nesugebama jiems sudaryti mokslo programų, grafikų, kurie būtų ne vien ant popieriaus, bet ir vykdomi.... Mokama už studijas, žinių, praktikos įgijimą, o ne vien tik už kolegijos išlaikymą. ​ Studijuojantys

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]