DEV

Klauskite visko apie priėmimą į KMAIK

gjm
sveiki esu baigusi vidurine 2014 o profesine 2015 noreciau paklaust i kurias specialibes yra man didesne galimybe istot noreciau vf vietos mano ivertinimai lietuviu mokiklinis egzaminas 6 metinis 7 b lygis biologija metinis 9 valstybinis 28 b lygis istorija metinis 8 valstybinis 30 b lygis matematika metinis 6 b lygis geografija metinio neturiu nes nebuvau pasirinkus kaip dalyko bet valsybini islaukiau 37 anglu metinis 5 profesiniam diplome 8 informatika metinis 10
KMAIK
gjm rašė: sveiki esu baigusi vidurine 2014 o profesine 2015 noreciau paklaust i kurias specialibes yra man didesne galimybe istot noreciau vf vietos mano ivertinimai lietuviu mokiklinis egzaminas 6 metinis 7 b lygis biologija metinis 9 valstybinis 28 b lygis istorija metinis 8 valstybinis 30 b lygis matematika metinis 6 b lygis geografija metinio neturiu nes nebuvau pasirinkus kaip dalyko bet valsybini islaukiau 37 anglu metinis 5 profesiniam diplome 8 informatika metinis 10
Sveiki, kadangi Jūs esate išlaikiusi biologijos valstybinį egzaminą, tai į vf vietas galite pretenduoti miško ūkio ir sodininkystės studijose. Kitose studijų programose reikalingas matematikos valstybinis egzaminas. Stojant 2017 m. į KMAIK minimalus konkursinis balas yra 1,6. Savo balą galite pasiskaičiuoti šioje svetainėje: http://www.lamabpo.lt/skaiciuokle. Jeigu kils daugiau klausimų - maloniai prašome kreiptis. Galite rašyti mums tiesiai elektroninių paštu info@kmaik.lm.lt arba tel. 8-37-383082.
Darius
sveiki o i istestines studiju miksu ukio progrma gal yra koks palengvinimas?
KMAIK-info
Darius rašė: sveiki o i istestines studiju miksu ukio progrma gal yra koks palengvinimas?
Sveiki, Dariau, Į "Miškininkystės" studijų programą tiek nuolatinę, tiek ištęstinę studijų formą priėmimo tvarka ir reikalavimai yra tokie patys. Tik ištęstinės studijų formos studentai mokosi 4 metus, nuolatinės - 3 metus. Jeigu dar turite klausimų, mielai atsakysime. Galite mums rašyti info@kmaik.lm.lt, skambinti 8-37-383082; www.kmaik.lt.
Evelina
Ar sunku mokytis zemetvarka? Istojau i vf I kursa. O klausiu del to, kad mano nuomone ten yra nemazai matematikos, o man su ja netaip ir puikiai sekesi?
KMAIK-info
Evelina rašė: Ar sunku mokytis zemetvarka? Istojau i vf I kursa. O klausiu del to, kad mano nuomone ten yra nemazai matematikos, o man su ja netaip ir puikiai sekesi?
Laba diena, Sveikiname įstojus ir tapus KMAIK studente! Daugiau informacijos apie žemėtvarkos studijas Jums gali suteikti katedros vedėja Edita. Kontaktus rasite mūsų tinklapyje: http://kmaik.lt/nekilnojamojo-turto-kadastro-katedra-3.
Deividass
Sveiki, noriu istoti i vnf miskininkyste mano konkursinis balas 3,40, ar turiu galimybe istoti papildomu stojimu?
KMAIK
Deividass rašė: Sveiki, noriu istoti i vnf miskininkyste mano konkursinis balas 3,40, ar turiu galimybe istoti papildomu stojimu?
Taip. Minimalus konkursinis balas stojant į Kolegiją yra 1,6.
Matas
Sveiki, būtu įdomu sužinoti ar yra tokia galimybė studijavus vnf nuolatinėse studijose žemėtvarkos arba kadastro specialybėje ir po pirmo pusmečio gauti valstybės finansuojamą vietą? Ir jei įmanoma gavus vf pereitis is žemėtvarkos į Kadastrus arba atvirkščiai.
KMAIK
Valstybės finasuojamos vietos gavimas priklauso nuo to ar grupėje yra studentas (esantis VF), kuris nutraukia studijas – tik tada atsiranda krepšelis, kuris skiriamas geriausiai besimokančiam grupėje mokančiam už mokslus studentui. Jei grupėje visi studentai esantys VF yra pažangūs ir tęsia studijas – galimybės gauti VF vietą nėra. Nepriklausomai nuo finanasavimo pobūdžio galima keisti studijų programą.
Dalia
Sveiki. Patekau pas Jus į Želdynų dizainą vf. Visur randu informaciją kad sutarčių pasirašymas iki 17val, o nuo kelintos valandos niekur nerašo. Tai įdomu nuo kelintos ir ar yra galimybė pasirašyti sutartį internetu ar kitą dieną? Nes kaip tyčia dirbsiu tom dienom. Labai lauksiu atsakymo.
KMAIK-info
Dalia rašė: Sveiki. Patekau pas Jus į Želdynų dizainą vf. Visur randu informaciją kad sutarčių pasirašymas iki 17val, o nuo kelintos valandos niekur nerašo. Tai įdomu nuo kelintos ir ar yra galimybė pasirašyti sutartį internetu ar kitą dieną? Nes kaip tyčia dirbsiu tom dienom. Labai lauksiu atsakymo.
Sveiki, Sutarčių pasirašymas vyks liepos 27, 30, 31 d. nuo 8 iki 17 val. Jeigu pati negalite atvykti, galite įgalioti sutartį pasirašyti kitą asmenį. Įgaliojimas turi būti patvirtintas notaro arba sistemoje www.igaliojimai.lt.Jei turite klausimų, skambinkite mums tel. 8-37-383082. Mielai padėsime
Rasa
Ar turiu galimybe istoti i vf vieta su biologija lietuviu ir daile.
KMAIK-info
Rasa rašė: Ar turiu galimybe istoti i vf vieta su biologija lietuviu ir daile.
Sveiki. Įstojimas į vf vietą priklauso nuo to, kuriais metais įgijote vidurinį išsilavinimą. Jeigu baigėte 2018 metais, tai turite būti išlaikiusi lietuvių kalbos valstybinį arba brandos egzaminą, užsienio kalbos egzaminą , matematikos valstybinį brandos egzaminą ne žemesniu nei 25 balų įvertinimu.
Ras
Ar galima pask jus istoti i vf vieta su biologija lietuviu ir matematika ir i kokia vieta tik su visais mokykliniais
KMAIK-info
Ras rašė: Ar galima pask jus istoti i vf vieta su biologija lietuviu ir matematika ir i kokia vieta tik su visais mokykliniais
Sveiki, Pretenduojantys 2019 metais į VF vietą turi išlaikyti lietuvių valstybinį brandos egzaminą, užsienio kalbos valstybinį brandos (ne mažiau kaip 16 balų) arba tarptautinį užsienio kalbos egzaminą ir matematikos valstybinį brandos egzaminą. Nelaikę šių egzaminų gali pretenduoti tik į VNF (mokamas) vietas.
Zivile
Ar galima įstojus į bet kurią studijų programą, sutartį pasirašyti internetu?
KMAIK-info
Zivile rašė: Ar galima įstojus į bet kurią studijų programą, sutartį pasirašyti internetu?
Sveiki, sutarties internetu pasirašyti negalima. Tačiau jei negalite atvykti, informuokite mus ir galėsite atvykti jums patogiu laiku arba gali atvykti kitas jūsų įgaliotas asmuo.
Ras
Islaikius egzaminus biologija 16 balu istorija 21 ir mokyklinis lietuviu ar butu galimybe stori i nemokama? Miskininkyste.
KMAIK-info
Ras rašė: Islaikius egzaminus biologija 16 balu istorija 21 ir mokyklinis lietuviu ar butu galimybe stori i nemokama? Miskininkyste.
Sveiki, 2019 metais stojimas į valstybės finansuojamas vietas jau nebegalimas. Stojimas į VF vietas bus 2020 metais birželį. Reikalavimai skiriasi, priklausomai nuo to, kuriais metais jūs estate baigusi vidurinį išsilavinimą? 2019 metais buvo priimami asmenys, išlaikę lietuvių kalbos valstybinį, užsienio kalbos valstybinį arba tarptautinį ir matematikos valstybinį brandos egzaminą (>=25) ir penkių dalykų metinių įvertinimų vidurkis turėjo būti >=6. Dar skaičiuojamas ir konkursinis balas.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]