DEV

Gal kas stojot i VK sukuosenu dizaina ar kosmetologija? Noriu
pasikonsultuoti:)

Vavuum
Sveiki,

Mane labai domina sios specialybes? Ar dideli konkursai? Labiau domina neakivaizdines studijos...Pazymiai nera ypac geri,todel zinau, kad jei pakliusiu, tai tik i mokama vieta.. Noriu paklausti su kokiais balais Jus istojot i sias spec. Ačiū.
Administratorius
Šitų specialyių galima mokytis kauno kolegijoj ir vilniaus kolegijos (šukuosenų dizainas),konkursai nemaži, daug \ką lemia ir stojamasis pokalbis.tačiau įstoti įmanoma su labai vidutiniais pažymiais.kaune neakivaizd.studijų nėra, bet vilniuje abi specialybės yra neakivaizdinės, jei nori.Be to, šios spec. yra mokamos visais atvejais(už priemones ir t.t.)
DRUUGELIS
Mane irgi domina šios spec. Ar galima i šukuosenu dizaina istoti su Dailės Lietuviu Rusu egzaminais? :/
Jūratė
Buvau įstojusi į šukuosenų dizainą, tačiau surizikavau stoti iš trečio etapo į visai kita specialybe. Taigi ar butu imanoma sugrysti i sukuoenu dizaina,nors konkursas jau pasibaiges?
Aiste
Sveiki. mokausi 11klaseje ir kaip zinote mum reikia atsisakyti tam tikru pamoku ir issirinkti tik mums reikiamus dalykus. As atsisakiau chemijos. ar be chemijos nebutu imanoma istoti?nes kiek zinau chemija ten bus mokoma.nezinau ka daryti?beje kokius egzaminus reikia laikyti norint istoti i sukuosen u dizaina?aciu uz atsakymus
Diana
Sveiki, esu abiturientė. Ar galiu į kosmetologiją įstoti, jei visiškai nesimokau chemijos? Vietoj chemijos egzamino rašytusi nulis tiesiog, ar net negalėčiau stoti?
Diana
Aiste, į šukuosenų dizainą stojant reikia laikyti stojamaji egzaminą. Nupiešti 2 piešinius, šie piešiniai tau lems 70proc.,lietuvių kalbos egzaminas 20proc., ir anglų kalbos metinis pažymys 10proc.
Diana
Atsakykit prašau į mano klausimą! ;/
Evelina
labai noriu stoti i sukuosenu dizaina,taciau nelabai sekasi piesti,ka man daryti, ar imanoma istoti?? aciu.
Evelina
Diana, stojant i kosmetologija rekia laikyti pasirinktinai arba chemija arba matematika butinai.
Laura
Sveiki, meginsiu istoti i VK sukuoseny dizaina. Ir niekur nerandu kainos.. Iskilo ir dar klausimelis! Dabar birzelio 1d eisiu pildyti paraiska stojant,o kada turiu islaikyti Tuos priemimo egzaminus?
Austėja
Sveiki, kokius egzaminus reikia išlaikyti norint stoti į šukuosenų dizainą?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]