DEV

Į VNF

Olegas
Labas vakaras, Ar galima įstoti į VNF biotechnologijas su 38% chemija ir 49% visais reikalingais egzaminais. Ačiū.
VDU
Olegas rašė: Labas vakaras, Ar galima įstoti į VNF biotechnologijas su 38% chemija ir 49% visais reikalingais egzaminais. Ačiū.
Laba diena, Pernai metais minimalus konkursinis balas į vnf vietą buvo apie 6,5. Balas kiekvienais metais svyruoja, bet pasiskaičiuokite savo balą ir galėsite vertinti. Balų skaičiuoklė yra www.lamabpo.lt. Taip pat siūlau bandyti dalyvauti ir dėl nemokamos vietos.
Diana
Ar imanoma istoti i biochemija ar biotechnologija su balu 5,48?
VDU
Diana rašė: Ar imanoma istoti i biochemija ar biotechnologija su balu 5,48?
laba diena, Tikrai įnamoma. O iki rugpjūčio 20 d. galima teikti prašymą į mokamas studijas.
Airidas
Sveiki, norejau suzinoti ar galima stoti i VDU vnf vietas su lietuviu kalbos mokykliniu egzaminu?
VDU
Airidas rašė: Sveiki, norejau suzinoti ar galima stoti i VDU vnf vietas su lietuviu kalbos mokykliniu egzaminu?
Laba diena, Taip, į VDU vnf vietas galima stoti su mokykliniu lietuvių kalbos egzaminu. Sėkmės, VDU
JonasGar
Sveiki! Norėjau jūsų paklausti - ar įmanoma istoti i valstybės nefinansuojama vieta jeigu nelaikei/neišlaikei matematikos VBE? Verslo-ekonomikos sritis
VDU
JonasGar rašė: Sveiki! Norėjau jūsų paklausti - ar įmanoma istoti i valstybės nefinansuojama vieta jeigu nelaikei/neišlaikei matematikos VBE? Verslo-ekonomikos sritis
Laba diena, Taip, įstoti į VNF vietą tikrai galima. Žinoma, reikėtų atsižvelgti į tai, kad stojant į Jūsų minėtas sritis matematika sudaro 40 % konkursinio balo, todėl viskas priklauso nuo kitų dalykų įvertinimų. Sėkmės, VDU
Vardenis
Sveiki, stojant i ekonomika mano konkursinis balas yra 3,72 ar man pavyktų įstoti į vnf? Ir ar pavyktų iš pirmo etapo? (Žinau, jog tiksliai pasakyti negalima, bet maždaug)
VDU
Vardenis rašė: Sveiki, stojant i ekonomika mano konkursinis balas yra 3,72 ar man pavyktų įstoti į vnf? Ir ar pavyktų iš pirmo etapo? (Žinau, jog tiksliai pasakyti negalima, bet maždaug)
Laba diena, Su tokiu balu įstoti į minėtą studijų programą yra tikrai galima. Sėkmės, VDU
Nesvarbu
O įstojus į vnf už pirma semestra reikia susimoketi dar pries studiju pradzia?
VDU
Nesvarbu rašė: O įstojus į vnf už pirma semestra reikia susimoketi dar pries studiju pradzia?
Laba diena, Įstojus į vnf vietą, pusę pirmo semestro kainos reikia sumokėti iki rugsėjo 10 d. Sėkmės, VDU
Arna
Sveiki, Ar imanoma istoti vnf teise 3.78 kb?
VDU
Arna rašė: Sveiki, Ar imanoma istoti vnf teise 3.78 kb?
Laba diena, Taip, įstoti į teisės studijas su tokiu konkursiniu balu yra įmanoma. Sėkmės, VDU
Egle
Sveiki, kaip manote ar bus like vietu i teise per papildoma etapa?
VDU
Egle rašė: Sveiki, kaip manote ar bus like vietu i teise per papildoma etapa?
Laba diena, Jeigu kalbėtume apie VNF vietas, tai II etape jų įprastai būna. Tačiau atspėti ar liks VF vietų beveik neįmanoma, todėl teks palaukti I etapo pabaigos. Sėkmės, VDU
Giedrius
Sveiki Vidurinį išsilavinimą įgijau 2012 metais. Šiais metais noriu stoti i VNF vietą LSU universitete treniravimo sistemos kryptį. Mano stojimo konk.balas yra 3.99. Ar man yra galimybė pretenduoti i VNF vietą?  Ačiū 
VDU
Giedrius rašė: Sveiki Vidurinį išsilavinimą įgijau 2012 metais. Šiais metais noriu stoti i VNF vietą LSU universitete treniravimo sistemos kryptį. Mano stojimo konk.balas yra 3.99. Ar man yra galimybė pretenduoti i VNF vietą?  Ačiū 
Laba diena, Šiais metais universitetai taiko konkursinį balą 5,4. Dėl šios priežasties, su Jūsų nurodytu balu įstoti nepavyks. Beje, kaip suprantu ši žinutė turėjo būti skirta kitai aukštąjai mokyklai? Bet kuriuo atveju turėtumėte sulaukti panašaus atsakymo. Linkėjimai! VDU
Ugnė
Ar stojant į istorijos ir geografijos pedagogiką VNF yra gaunama 300 € stipendija?
VDU
Ugnė rašė: Ar stojant į istorijos ir geografijos pedagogiką VNF yra gaunama 300 € stipendija?
Laba diena, Stipendijos yra skirtos į VF vietas įstojusiems asmenims. Linkėjimai! VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]