DEV

studijos DAnijoje...

amm
Kaip zinoma,mokslas Danijoje yra nemokamas..todel manau visai nieko butu ten mokytis,taciau niekur taip ir neradau jokios info apie tokius universitetus,kuriuose galima studijuoti turizma..gal ka nors Jus zinote? gal siaip placiau apie Danija kas nusimanote? dekui..
asta_valdo
siulyciau paziureti hakes.lt, ben yra daug naudingos informacijos apie studijas uzsienyje
viktorija
sveiki,norejau paklausti kokiam universitete(Danijos) butu galima studijuoti grafika?
ir is kur galima parsisiusti dokumentus,kad ten istoti?
dekui
Nima
sveiki,gal žinot kur rasti informacijos apie studijas Danijoje?
bracke
ar stojant i danija reikalingas kalbos egzamino patiktinimas? ar uztenka atestato ar reikia ir egzamino rezultatu?
arunas
www.kastu.lt ten viskas yra
asjega
Žiūrėkit studyindenmark.dk ten pagal mokyklas, pagal specialybes galite ieškotis mokymosi įstaigos ir pan. o tada jau universitetų/kolegijų oficialiose svetainėse vikas tikrai gana aiškiai parašyta. sėkmės :)
Gabija
Aš studijuoju Danijoje, Aalborgo universitete Art & Technology. Jei perskaite VISUS puslapius (studyindenmark, kastu, hakes ir t.t...) dar turėsit klausimų rašykit ir aš bandysiu atsakyt. :)
Lina
man idomu butu suzinoti, ar danijoje sunku mokytis ir kaip reiktu susirasti darba? galvoju studijas sieti su kineziterapija, bet vis dar neradau universiteto kur tai butu galima daryti..
gosius
norejau paklausti ar Danijoje yra kur studujuoti meteorologija ir hidrologija???
Gabija
Del darbo (mano ir mano draugų asmeninės patirtys).

Darbą susirasti velniškai sunku nemokant kalbos. Iš kursiokų užsieničių (turiu omenyje ir iš vyresnių kursų )darbus turi vienetai. Žmonė, kurie dirba rado darbus per atsitiktinumą arba yra dar keli vaikinai, kurie dirba fizinį darbą, o tam kalbos nereikia. Svarbiausia bandyti bandyti ir nenuleisti ranku, kad ir kaip sunku. :)

Klausimas ar sunku mokytis yra manau ne klausimas. Man mokytis sunku, nes aš mokausi daug, kiti mokosi tik tiek kiek universitete reikalauja (jei taip galima pasakyt), treti išvis nieko nedaro. Viskas kaip visada priklauso nuo žmogaus.

Dėl metereologijos, hidrologijos, kinezeterapijos klauskit google, nes aš tikrai tokių dalykų nežinau.

Tai tiek. :)

.
Mari Sun
Jai ieskote kur studijuoti Danijoje jus gali sudominti , stai tokios studijos , detaliau galiu papasakoti ir as coroson1 skzpe arba pastas posaule23@gmail.com

http://www.studijos.lt/busimiems_studentams/forumas/getTopic/31038/1/dns-4-metu-studiju-programa-danijoje-kviecia
svecias
Ar verta stoti i kolegija danijoje? Mano pazymiai pakankamai geri, kad iustociau ir i universiteta, taciau vis svarstau, kas geriau: ar mokytis kolegijoje ir turetu daugiau laisvo laiko sau, galbut draugams ar netgi darbui, ar stoti i universiteta?

Kaip jus manote?
svecias
Kuo skiriasi academy nuo college? Kas geriau?
Gabija
Aš į kolegiją gerus pažymius turėdama nestočiau. Laiko manau užtenka ir universitete besimokant.

Apie kokią akademiją ir koledžą kalbi?
Eglė
Gabija, gal galetum parasyti savo maila, arba parasyti man i maila emmikela@gmail.com noreciau daugiau suzinot apie tavo studijas. aciu :)
Zaliaake_
Sveiki. Gal ka nors sudomins studijos International Business Academy, Danijoje, Kolding mieste? Studentai yra iš Danijos ar užsienio ir taip jie sukuria įdomią, patrauklią ir tarptautinę studijų aplinką. Ne tik mokyklos apylinkėse ar regione, bet ir visame pasaulyje ji yra žinoma kaip Aukštos kokybės tarptautinė verslo mokykla. Mokslas nemokamas, tiek pirmieji du metai ( AP degree) tiek Bakalauro studijos.

IBA dirbantys destytojai turi ne tik teoriniu ziniu, bet ir ziniu is praktikos, nes skaityk visi yra dirbe ivairiose kompanijose, taigi mokymas buna zymiai idomesnis, ne vien teorija, o labai daug pavyzdziu is gyvenimo.

IBA bendradarbiauja su universitetais bei kitomis mokslo įstaigomis iš viso pasaulio, todel yra labai daug galimybiu nors vienam semestrui isvaziuoti studijuoti i kitas salis.

Daugiau informacijos rasite www.iba.dk [/b] Jei turite klausimu galite rasyti : [b] info-lithuania@ibc.dk ( galite rasyti lietuviskai) Stojimo dokumentus galima siusti iki liepos pirmu savaiciu! Uztenka anglu kalbos egzamino, kuri laikote baigiant mokykla, nereikia jokiu papildomu testu ar egzaminu del anglu kalbos. Stojimo dokumentus galima siusti tiesiogiai i IBA, nereikia jokiu kastu.lt paslaugu ir veltui pinigus moketi.

Lankstinukai apie IBA programas: http://uk.iba.dk/order-a-brochure/

AkvileDNS
DNS “Det Nødvendige Seminarium”
Tarptautinis Būtinųjų Mokytojų Ruošimo Koledžas Danijoje!

DNS koledžas lavina būtinuosius mokytojus, nes jie reikalingi norint pamatyti pasikeitimą šiame pasaulyje. DNS koležas yra skirtas tiems, kurie rūpinasi ir nori sukurti geresnę ateitį mums visiems! Mūsų klasė- visas pasaulis. Keliaujame, dirbame, savanoriaujame ir mokomės skirtinguose pasaulio vietose, nes iš studijų norime daugiau negu vien tik teorinių žinių, o iš darbo- daugiau negu vien tik atlyginimo.

Jeigu ir tu nori kažką keisti ir būti aktyviu visuomenės nariu, prisijunk prie mūsų DNS koledže!

Pagrindiniai programos elementai:

- 4 mėnesių studijų kelionė autobusu po Šiaurinę Afriką
- Tyrimai, darbo patirtis ir mokytojo praktika Europoje
- Tavo pasirinktas projektas bet kurioje pasaulio vietoje

Mokslų pabaigoje, įgyjamas edukologijos bakalauro laipsnis.
Suteikiama galimybė užsidirbti pirmiems mokslo metams, atvykstant į koledžą anskčiau ir prisijungiama prie ‚saving up‘ laikotarpio.
Kitos išlaidos (apgyvendinimas, maistas, studijos, etc) bus padengtos programos metu ‚saving up‘ laikotarpiais.
Studijos vyksta anglų kalba.

Susidomėjai? Daugiau informacijos internetiniame puslapyje: www.dns-tvind.dk
Facebook: www.facebook.com/PromotionTvind
Arba susisiek su mumis elektroniu paštu: info@dns-tvind.dk
ar telefonu: 0045 21 124 360

Ieva V.
Sveiki, gal kas nors gali suteikti informacijos apie odontologijos studijas Danijoje? Gal kas nors mokotės šią specialybę? Kokie universitetai geri? Kaip reiktų pateikti prašymą? Noriu daugiau sužinoti.
Evelina:)
Labas, gal kažkas šiemet išvažiuoja studijuotį į Daniją,Odense??Aš bandau rasti su kuo vykti,gyventi:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]