DEV

Išlyginamosios studijos po kolegijų baigimo.

Edwinas
sweiki,gal kas nors zinote kiek kainuoja islyginamosios studijos VGTU? po ktk noreciau stoti i VGTU (neak.studijos)
adriana
Sveiki, i koki universiteta(vilniuje) butu galima stoti islyginamuju studiju jei baigi vk turizmo ir viesbuciu administravima?
zydre
labas, gal pasidalintume informacija kur galima stoti baigus (vilniaus kolegija verslo vadybos fakulteta maitinimo verslo oraganizavimo spec). dekui
monika
sveiki, kur galeciau toliau studijuoti(islyginamosios studijos) pabaigus kauno kolegija, maisto technologija? labai aciu uz atsakyma.
Greta
sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus KK buhalterines apskaitos studijas ir kokia kaina?.aciu už atsakymą.
junona
esu baigusi Vilniaus koop. technikuma ,maisto technologijos specialybe, kur galima tęsti išlyginamąsias studijas
Angelina
Laba diena. 1989m. esu baigusi Vilniaus finansų ir kredito technikumą. Norėčiau paklausti ar įmanoma įsigyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą per du metus. Nuoširdus ačiū.
Svieta
Kur galim astoti turint filologijos profesinį bakalaurą, mokytojo kvalifikacija ir dar socialinio darbuotojo kvalifikaciją
Sniga
Sveiki, esu 2002 m. baigusi aukstesniaja mokykla ir igijus istaigu administratoriaus specialybe.Noreciau suzinoti, kur galeciau rasti islyginamasias studijos ir ar jos vyksta istestinė studiju forma bei ar yra valstybes finansuojamos. Buciau dekinga uz issamia informacija.
Monika
sveiki, jei studijuoju Šiaulių kolegijoje, bet norėčiau pratęsti studijas Vilniaus miesto kuriame nors universitete, gal žinot, į kurį būtų galima? Mano studijos - socialinis darbas. Ačiū iškart.
Danutė
Laba diena. 1981m. esu baigusi Vilniaus finansų ir kredito technikumą. Norėčiau paklausti ar įmanoma įsigyti aukštąjį universitetinį išsilavinimą per du metus.
Jurga
Esu baigusi Kauno kolegijoje Krastotvarkos fakultete Geoinformaciniu sistemuu studijas, noreciau testi mokslus sioje srityje. Kur galeciau pratesti studijas???
Renata
Sveiki, kur būtų galima stoti į išlyginamąsias studijas po Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos baigimo?
Ingrida
Kur geriausia stoti baigus socialinio darbo studijas Kauno kolegijoje? Noriu išlyginamųjų studijų, Kaune.
Ina
Sveiki. Kur galiu stoti į išlyginamasias studijas, po Socialinių Mokslų Kolegijos? Studijuoju teisę.
Veronika
Sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus KK buhalterines apskaitos studijas ir kokia kaina? Ačiū už atsakymą.
asukomisija
Veronika rašė: Sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus KK buhalterines apskaitos studijas ir kokia kaina? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, ASU yra galimybė baigti papildomas studijas. Artimiausia Jums studijų programa būtų apskaita ir finansai. :)Plačiau apie priėmimą skatykite taisyklėse į papildomasias stijas. :) http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/14992 , jei kils klausimų rašykite el. p. komisija@asu.lt . Sėkmės. :)
Kamelijaa
Sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus Panevezio kolegija kineziterapijos studijas ir kokia kaina? Ačiū už atsakymą.
Antanas
Sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus Šiaulių kolegiją finansų studijas ir kokia kaina? Ačiū už atsakymą.
asukomisija
Antanas rašė: Sveiki norėčiau paklausti kokiame universitete galima tęsti išlyginamąsias studijas baigus Šiaulių kolegiją finansų studijas ir kokia kaina? Ačiū už atsakymą.
Sveiki Antanai, Aleksandro Stulginskio universitete išlyginamąsias studijas galite tęsti pagal studijų programą apskaita ir finansai. Išlyginamųjų studijų kaina būtų apie 1600 Lt. Tikslią kainą Jums pasakytumėme peržiūrėję diplomo priedėlį. Jei susidomėjote, galite rašyti el. p. komisija@asu.lt Geros dienos. :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]