DEV

2015 stojimas

Gliuh
Sveiki. Šlaikiau lt vbe 34 ir anglų vbe 45. stosiu tik 2015 metais. ar turiu galimybių įstoti. galvoju dar laikyti 2015 metais geografiją. patarkit ką nors
VTDKO
Labas rytas, tai priklauso nuo to į kokią studijų programą pats rengiesi stoti. Parašyk, kas Tave domina (kuri iš mūsų programų). Šiuo metu dar veikia LAMA BPO konkursinio balo skaičiuoklė, tai yra galimybė pasiskaičiuoti konkursinį balą. Rašyk man tiesiogiai (į mano el. paštą), tai aš galėsiu atsiųsti praeinamuosius (2014 m. stojimo) balus. Per šį paštą nematau Tamstos el. p. adreso. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel. (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt
viras
sveiki, noreciau suzinoti su kokiu zemiausiu konkursiniu balu 2014 metais istojo i logistika vf?
VTDKO
Laba diena, atsiprašau už uždelstą atsakymą (buvau atostogose). Taigi 2014 metų priėmime į Transportp logistikos studijų programą į valstybės finansuojamas studijas minimalus konkursinis balas buvo 3,08. E. Zakarevičius VTDK Studijų tarnybos vedėjas tel (8-5) 261 0353 el. p. e.zakarevicius@vtdko.lt

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]