DEV

2015

ofiksas1
Sveiki, ar stodama pas jus 2015 metais į ekonomika be anglų kalbos egzamino, tik su metiniu B1 lygio, įstosiu?

Laba diena,
Greičiausiai Jūs kažką supainiojote. Kazimiero Simonavičiaus universitetas neturi Ekonomikos bakalauro programos ir greičiausiai, kad 2015 m. priėmimui net ir nespėtų jos parengti:) www.ksu.lt galite plačiau pasiskaityti apie kitas mūsų siūlomas bakalauro studijų programas.
KSU.
Koffe
Sveiki, Ar labai skiriasi turizmo ir pramogų industrijos nuo kultūrinių industrijų? Kuria linkme yra didesnės perspektyvos? Taip pat laikysiu valstybinius Lietuviu, anglu ir geografijos egzaminus, o informatikoje esu A lygyje ir istorija esu B lygyje, nes tai mano silpnoji dalis... Ar turiu tikimybę įstoti?
Коffe
Atleiskite dėl įsivėlusių klaidų...
ksu
Koffe rašė: Sveiki,
Ar labai skiriasi turizmo ir pramogų industrijos nuo kultūrinių industrijų? Kuria linkme yra didesnės perspektyvos?
Taip pat laikysiu valstybinius Lietuviu, anglu ir geografijos egzaminus, o informatikoje esu A lygyje ir istorija esu B lygyje, nes tai mano silpnoji dalis... Ar turiu tikimybę įstoti?

Sveiki,
Abi Jūsų įvardintos programos turi panašumų, tačiau, jeigu reikėtų įvardinti skirtumus, jie būtų tokie, kad kūrybinės ir kultūrinės industrijos (KKI) yra platesnė studijų programa, kurioje studijuosite komunikacijos dalykus ir susipažinsite su visomis KKI šakomis, tuo tarpu Pramogų ir turizmo industrijos (PTI) yra kiek siauresnė programa, apimanti komunikacijos dalykus ir šiuos du sektorius, tačiau "giliau". Negalima būtų išskirti, kurią studijų programą baigus absolvento karjeros perspektyvos būtų didesnės, nes abi sritys yra paklausios bei augančios, o įsidarbinimo galimybės dažnai bent 50% priklauso nuo paties studento, kaip jis dalyvavo studijų procese, dalyvavo projektuose, bendravo su socialiniais partneriais (būsimaisiais darbdaviais)ir išnaudojo visas universiteto jam siūlomas galimybes.

Jūsų planuojami laikyti dalykai stoti į KKI ir PTI yra tinkami, nes šioms programoms konkursinis balas yra formuojamas iš:
1. Lietuvių kalba ir literatūra - VBE įvertinimas (0.4)- LAIKYSITE EGZ +
2. Informacinės technologijos - VBE įvertinimas arba metinis pažymys (arba asmeniui pageidaujant – MBE įvertinimas)(0.2)-TURĖSITE METINĮ PAŽYMĮ +
3. Geografija/ Užsienio kalba/ Matematika/ Menai - VBE įvertinimas arba metinis pažymys (arba asmeniui pageidaujant – MBE įvertinimas)(0.2)- LAIKYSIE NET 2 EGZ + (KB bus skaičiuojamas geriau išlaikyto egz.)
4. Istorija - VBE įvertinimas arba metinis pažymys (arba asmeniui pageidaujant – MBE įvertinimas (0.2)- TURĖSITE METINĮ PAŽYMĮ +
ksu
Koffe rašė: Sveiki, Ar labai skiriasi turizmo ir pramogų industrijos nuo kultūrinių industrijų? Kuria linkme yra didesnės perspektyvos? Taip pat laikysiu valstybinius Lietuviu, anglu ir geografijos egzaminus, o informatikoje esu A lygyje ir istorija esu B lygyje, nes tai mano silpnoji dalis... Ar turiu tikimybę įstoti?
Taip pat, jeigu jaudinatės, jog stojamojo balo gali pritrūkti, primename, jog į mūsų uniersitetą galima įstoti 2 būdais: 1. stojant per LAMA BPO 2. stojant tiesiogiai į KSU. Stojant tiesiogiai stojantieji dalyvauja motyvaciniame pokalbyje, kuriame gali gauti papildomų balų už parodytą motyvaciją ir taip padidinti savo šansus patekti į norimą studijų programą.
Liepa
Norėjau paklausti, ar įmanoma įstoti nemokamai į Kūrybines ir kultūrines industrijas? Nes kiek mačiau, kad yra mokama studijų programa.
ksu
Liepa rašė: Norėjau paklausti, ar įmanoma įstoti nemokamai į Kūrybines ir kultūrines industrijas? Nes kiek mačiau, kad yra mokama studijų programa.
Sveiki, Liepa, stodama į Kūrybines ir kultūrine industrijas per LAMA BPO priėmimo sistemą galite rinktis studijų tipą vnf - mokamas studijas arba vnf/st - mokamas studijas su valstybės skiriama studijų stipendija, kurią gavus būtų padengiama didžioji dalis studijų kainos. Taip pat yra KSU studijų kainos kompensavimo galimybė, taikoma pažangiausiems studentams, todėl studijuoti nemokamai (arba mokėti tik dalį satudijų kainos) yra įmanoma.
Laura
Laba diena, norėjau sužinoti ar stojant 2015 metais į Kūrybines ir kultūrines industrijas reikalingas stojamasis egzaminas? Ačiū už informaciją.
ksu
Laura rašė: Laba diena, norėjau sužinoti ar stojant 2015 metais į Kūrybines ir kultūrines industrijas reikalingas stojamasis egzaminas? Ačiū už informaciją.
Sveiki, Laura, Stojamojo egzamino stojant į Kūrybinių ir kultūrinių industrijų studijų programą nėra.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]