Seniuk1 rašė: Ar perspektyvi specialybe? kur galima dirbti?
Sveiki, perspektyvos tikrai geros. :)
Visiems mums labai aktualu tai, ką valgome, koks maistas pasiekia mūsų stalą. Kad maistas būtų tikrai kokybiškas, būtina žinoti kaip išauginti kokybiškas maisto žaliavas, jas laikyti bei perdirbti, kad jos būtų saugios ir kokybiškos visuose etapuose iki pasieks vartotojus. :)
Kur galėtumėte dirbti pabaigus šias studijas? Karjeros galimybės plačios: Galėsite dirbti praktinį maisto žaliavų kokybės vertinimo ir valdymo, konsultavimo darbą įmonėse, bendrovėse, valstybinėse įstaigose bei privačiame versle;
Valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje;
Žemės ūkio ministerijoje;
LR Žemės ūkio rūmuose;
Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyboje;
Apgyvendinimo, maitinimo, rekreacijos ir kitas turizmo paslaugas teikiančiose verslo struktūrose (viešbučiuose, svečių namuose, poilsio namuose, moteliuose, turizmo kompleksuose ir kaimo turizmo sodybose);
maisto žaliavų perdirbimo įmonėse;
kurti savo verslą.
Jei kils daugiau klausimų - kreipkitės kontaktais: el. paštas: priemimas@asu.lt; tel.: 837 752 200 (Antanas).
Sėkmės. :)