Deivys2015 01 09 cituotiSveiki.Turiu keletą klausymų,šiuo metu aš mokausi technologijų mokykloje,po 10kl,mums egzaminai bus kaip ir visiems vienodi,todėl aš nusprendžiau laikyti anglų kalbos egzaminą,tad mokytojas iškart pradėjo sakyti,kad anglų nelaikyk,susigadinsi gyvenymą ir t.t.Aš manau galėčiau anglų išlaikyti,tik keletą žodžių reiktų pasimokyti ir manau viskas būtų gerai,tačiau,mokytojas bando perkalbėti mane,aišku aš suprantu kodėl,nes pasidomėjau ir mūsų mokykloje yra tik 1 žmogus kuris laikė anglų k egzaminą ir jis išlaikė,tačiau daugiau niekas nelaiko ir manau mokytojas nenori su mumis užsiimti.O klausymas toks,mokytojas sakė,jog jei neišlaikai Anglų k.Egzamino negauni atestato ir perlaikymas kitais metais,bet man tai skamba gan keistokai,nes privalomas yra 1 Lietūvių,o kitas pasirinktinas,tai nemanau,kad neišlaikysiu,nes aš žadu pasiimti ir daugiau egzaminų atsargai.Tai klausymas būtų toks,jei išlaikyčiau Lt ir anglų neišlaikyčiau,tačiau išlaikyčiau kitą pasirinktiną egzaminą,ten tarkim informatiką ar matematiką,negaučiau atestato ar gaučiau?
Kitas klausymas,ar stojat į kolegiją butinas Lt valstybinis,ar tinka ir mokyklinis?
Ir kitas klausymas,