DEV

Sumisusi

KPVDPRC
Neda rašė: Nedirbu,laibai noriu mokytis šios spec tiesiog!
Tuomet ir mokysitės. Neabejokite!
KPVDPRC
Agnė rašė: Sveiki! Labai svarbų klausimą turiu. Per kiek dienų dažniausiai pakviečia pokalbiui nuo dokumentų užpildymo ir testo laikymui? Šiuo atveju vyksiu gegužės 20,todėl labai įdomu. Beto labai norėčiau sužinoti jei atitiksiu visus kriterijus atvyksiu į pokalbį ir pan kada paskelbs,kad esu priimta?? Galima to tikėtis iki birželio pabaigos? Beto labai neramina,jeigu aš tą dieną tikrai niekaip negalėsiu atvykti į pokalbį kai busiu kviečiama ar galiu nukelti kitai dienai jį? Labai labai ačiū!
Sveiki, Agne, Jei atvyksite pas mus gegužės 20 d., tuomet būsite kviečiama į pirmąjį pokalbių etapą. Kol kas datos dar nenumatytos, bet gali būti, jog iki birželio mėn. pabaigos pakvies Jus. Jei tikrai negalėsite atvykti, tuomet yra galimybė eiti į kitą pokalbių etapą, tačiau to per daug nepraktikuojame. Kai sudalyvausite pokalbyje, iškart sužinosite ar įstojote. Tai paaiškėja pokalbio metu, nes jau yra testo rezultatai ir pateikti dokumentai su mokymosi rezultatais.
Inga
Sveiki,kada pildomas prašomas dėl bendrabučio? Tą dieną kai atvyksti pokalbiui?
Aurelija
Sveiki.Girdėjau,kad bendrabutyje yra tik po vieną raktą nuo kambario ir jį visad reikia palikinėti budėtojai ar tai tiesa? Ar negalima pasidaryti kopijos sau?Ačiū
KPVDPRC
Inga rašė: Sveiki,kada pildomas prašomas dėl bendrabučio? Tą dieną kai atvyksti pokalbiui?
Sveiki, Inga, prašymai bendrabučiui pateikiami tuo pat metu kai pildomas prašymas mokytis Centre. Linkėjimai, Karaliaus Mindaugo PMC
KPVDPRC
Aurelija rašė: Sveiki.Girdėjau,kad bendrabutyje yra tik po vieną raktą nuo kambario ir jį visad reikia palikinėti budėtojai ar tai tiesa? Ar negalima pasidaryti kopijos sau?Ačiū
Aurelija, dėl saugumo raktas paliekamas pas budintį. Linkėjimai, Karaliaus Mindaugo PMC
Inga
Sveiki,perskaičiau,kad dėl bendrabučio dokumentus pildome tą pačią dieną kai pildome dėl priėmimo,tai kaip suprasti tada,kodėl man nieko nedavė net nepaklausė?? Aš ir testą jau parašiau dabar laukiu motyvacinio pokalbio.. Tikiuosi kai vyksiu į pokalbį bus galima užpildyti?AČIŪ
KPVDPRC
Inga rašė: Sveiki,perskaičiau,kad dėl bendrabučio dokumentus pildome tą pačią dieną kai pildome dėl priėmimo,tai kaip suprasti tada,kodėl man nieko nedavė net nepaklausė?? Aš ir testą jau parašiau dabar laukiu motyvacinio pokalbio.. Tikiuosi kai vyksiu į pokalbį bus galima užpildyti?AČIŪ
Sveiki, Inga, parašykite priemimo.komisija@kaupa.lt ir susitarsite dėl paraiškos bendrabučiui užpildymo. Linkėjimai, Karaliaus Mindaugo PMC

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]