DEV

Del treniravimo sistemu

Deimram
Sveiki, noriu stoti i “Treniravimo sistemas” kokius egzaminus tureciau islaikyti istojant i nemokama vieta?
LSU
Deimram rašė: Sveiki, noriu stoti i “Treniravimo sistemas” kokius egzaminus tureciau islaikyti istojant i nemokama vieta?
Laba diena, Jums reikėtų laikyti lietuvių k., užsienio k. , matematikos, biologijos valstybinius egzaminus. Taip pat plačiau apie priėmimo sąlygas galite paskaityti čia: https://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/konkursinio-balo-sandara/
Deividas
Sveiki, norejau paklausti ar galima istoti i nemokama, neakivaizdziai ? Ir kokio balo reiktu
Deividas
Sveiki, norejau paklausti ar galima istoti i nemokama, neakivaizdziai ? Ir kokio balo reiktu
LSU
Deividas rašė: Sveiki, norejau paklausti ar galima istoti i nemokama, neakivaizdziai ? Ir kokio balo reiktu
Laba diena, šiais metais jau priėmimas baigtas, tačiau taip- galimybės buvo.
Kucinskas
Kokio balo reiktu jei nori istoti i valstybes finansuojama neakivaizdziai, ir jei turi aukštus sporto rezultatus atsižiuri i tai ?
LSU
Kucinskas rašė: Kokio balo reiktu jei nori istoti i valstybes finansuojama neakivaizdziai, ir jei turi aukštus sporto rezultatus atsižiuri i tai ?
Laba diena, negaliu pasakyti, kokio balo reikėtų, tai priklauso ir nuo kitų stojančiųjų balų, tiesiog valstybės finansavimą gauna aukščiausius balus turintys pretendentai.
ksm
Sveiki, esu dešimtoje klasėje. Kokias pamokas ir kokius lygius man reikia pasirinkti vienuoliktai klasei, jei noriu studijuoti treniravimo sistemoje?
LSU
ksm rašė: Sveiki, esu dešimtoje klasėje. Kokias pamokas ir kokius lygius man reikia pasirinkti vienuoliktai klasei, jei noriu studijuoti treniravimo sistemoje?
Laba diena, reikalingai egzaminai yra nurodyti prie studijų programų https://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/ Tačiau kol kas priėmimo reikalavimų 2022 m. dar neturime. Visgi greičiausiai jie neturėtų labai pasikeisti.
Jolanta
Ar stojant pagal institucinį priėmimą studijų kaina gali būti sumažinta 40%?
Sveiki, taip, kaina gali būti mažinama.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]