Dovilė rašė: [/b]Sveiki! Šiuo metu studijuoju Lietuvos sveikatos mokslų universitete, 1/3 studijų jau įveikiau, tačiau esu labai sudominta šios profesijos bei jos suteikiamų galimybių patobulinti ir net išmokti naujų praktinių įgūdžių. Šiame forume esu skaičiusi, kad Jūsų profesinė mokykla jau yra “susidūrusi”, jei taip galima išsireikšti, su LSMU studentais. Gal galėtumėte papasakoti, kaip galima suderinti studijas tiek universitete, tiek jūsų profesinio rengimo centre? Ar užsiėmimai gali vykti savaitgaliais? Taip pat, yra tekę girdėti, kad kažkurie moduliai (ko gero, labiau teoriniai) jau užsiskaito, nes panašių/ tokių pačių turime ir universitete. Ačiū už Jūsų laiką![/c][c][b]Dovilė rašė: Sveiki! Šiuo metu studijuoju Lietuvos sveikatos mokslų universitete, 1/3 studijų jau įveikiau, tačiau esu labai sudominta šios profesijos bei jos suteikiamų galimybių patobulinti ir net išmokti naujų praktinių įgūdžių. Šiame forume esu skaičiusi, kad Jūsų profesinė mokykla jau yra “susidūrusi”, jei taip galima išsireikšti, su LSMU studentais. Gal galėtumėte papasakoti, kaip galima suderinti studijas tiek universitete, tiek jūsų profesinio rengimo centre? Ar užsiėmimai gali vykti savaitgaliais? Taip pat, yra tekę girdėti, kad kažkurie moduliai (ko gero, labiau teoriniai) jau užsiskaito, nes panašių/ tokių pačių turime ir universitete. Ačiū už Jūsų laiką!
Laba diena, Dovile,
Norint studijas derinti su darbu galite tartis dėl mišraus mokymosi būdo t.y.: teorinės pamokos vyks nuotoliu ,o praktiniai užsiėmimai savaitgaliais arba darbo dienomis, vakarais. Galime užskaityti lygiai tuos pačius modulius su tais pačiais kreditais tačiau tai nebus visas modulis. Tai galėsite derinti rugsėjo mėnesį.