DEV

mokslas su biologija bet be chemojis

kur galechiau studijuot kai man labai patinka darbas su gyvunais ir norechiau buti veterinare?! labai prashau padeti!!
aciu! ;DD
Hi...
Sveiki,ar įmanoma įstoti į medicina,jeigu laikyčiau Lietuviu,anglu ir biologija? Thanks alot!
leonasss
Sveiki. Ar imanoma istoti i kineziterapija jeigu biologija islaikai lb gerai, chemijos nelaikai , bet metinis pazymys A lygiu 10, o matematikos nelaikai ir turi tik b lygio pazymi?
vika
kur butu galima istoti su biologijos valstybiniu egzaminu ir chemijos arba matematikos metiniu pazymiu? plyz, padekit, esu beviltiskoj situacijoj... :(
InGuSkAaaa
sveiki,,,as noriu stoti maisto veterinarija arba aplikosauga,,,kokiu dalyku reikia stojant i siuos universitetus,,anglu butina?
hfggg
Kokiu egzaminu reikia norint stoti i vu biologija? Baigus galima ne tik mokytoju dirbt?
Vaidaaaa
kur istociau su biologijos egzaminu, ir metiniu pazymiu chemijos?
Aukse
Tai jus nueikit i ta kolegijos ar universiteto svetaine ir susiraskit,ten viskas parasyta:kokiu egzu reikia,koks dalykas pamatinis ir pan,o visu univeru ir kolegiju svetaines galit susirast per google su uzklausa Lietuvos kolegijos ir universitetai,tai visas svetaines ismeta,tik ieskot reikia,beto galima pasiskaiciuot savo konkursini bala.
ieva.
sveiki, ar uztenka matematikos,biologijos ir lietuviu egzamino bei chemijos vidurkio norint istoti i medicina (viuosenes sveikata)
Biologijos korepetitore
Esu Vilniaus Universiteto medicinos studentė ruošiu 11-12klasės mokinius biologijos valstybiniam egzaminui.Ruošiu tiksliai, aiškiai, atrenku tik reikalingiausią informaciją, esu paruošusi papildomas užduotis, kurios padėtų suprasti teoriją (pati iš biologijos valtybinio egzamino surinkau 100%). Taip pat jaunesniems mokiniams 5-10klasės galiu padėti užpilyti biologijos spragas ar tiesiog padirbėti papildomai pagal Jūsų pageidavimą. Jeigu būtų pageidavimas galiu atvykti į namus, už dvi akademines valandas 30lt, kaina nėra baigtinė, galime tartis. Skambinkite ar rašykite numeriu 862430288. Vilnius
Ieva
Sveiki, gal galėtumėte patarti kokias studijas galima rinktis mokant gerai biologiją ir chemiją? Labai nenoriu, jog chemijos būtų daug, bet jeigu teks ją mokintis, tai susigyvensiu su tuo. Tačiau man labai reikia patarimo dėl studijų. galvjau apie veterinariją, bet noriu sužinoti ką daugiau galima daryti su šiais dalykais. :)
justė
Ka galima mokintis jei nemoki matematikos bet moki biologija chemija
To Justė
Jei moki chemiją, tai turėtum mokėti ir matematiką, nes chemijoje jos yra :) Praktiškai visos biomedicinos studijų programos turi matematiką, chemiją ir biologogiją, tą gali pamatyti peržiūrėjusi dalykų studijų programas.
Ber kas
Nu bet jei as puikiai moku chemija bet nesuprantu matematikos... tai imanoma man istoti i medicina? Ir ant chemijos reikia formules zinot ir apskaiciuoti cheminiu medziagu mases... ten nieko neturi su matematika

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]