DEV

mažas konkursinias balas, tačiau, esu savanoris

domantas3
Sveiki, noriu studijuoti VDU istorijos mokslų, tačiau mano konkursinis balas yra tik 5,33, žinoma, norėčiau nemokamo mokslo, tačiau tai nėra realu. Nepaisant to, liepos 12d. išvažiuoju į bazinius kursus, kurie truks 3 savaites ir kiek žinau, juos baigus man stojant bus pridėtas puse balo ar net visas balas. Tai klausimas toks, kada man šis balas prisidės ir kaip parodyt per lamabpo, kad esu savanoris?
VDU
domantas3 rašė: Sveiki, noriu studijuoti VDU istorijos mokslų, tačiau mano konkursinis balas yra tik 5,33, žinoma, norėčiau nemokamo mokslo, tačiau tai nėra realu. Nepaisant to, liepos 12d. išvažiuoju į bazinius kursus, kurie truks 3 savaites ir kiek žinau, juos baigus man stojant bus pridėtas puse balo ar net visas balas. Tai klausimas toks, kada man šis balas prisidės ir kaip parodyt per lamabpo, kad esu savanoris?
Laba diena, Baigus karinius mokymus yra pridedama 0,5 balo stojant į valstybės nefinansuojamas vietas. LAMA BPO sistemoje prie papildomos informacijos galite pažymėti, kad esate baigęs mokymus, o atvykstant pasirašyti sutartį turėtumėte turėti karinį liudijimą. Taip pat galite stoti ir universitetinio priėmimo metu. Įstojus į valstybės nefinansuojamą vietą Jūs turėtumėte galimybę iš valstybės susigrąžinti iki 50 % už studijas sumokėtos sumos. Taip pat įstojus į VDU, universitetas gali skirti papildomą studijų kainos kompensaciją. Žinoma, rekomenduojame bandyti stoti ir į valstybės finansuojamą vietą. Balai kiekvienais metais keičiasi ir galbūt Jums pavyktų. Sėkmės, VDU
domantas3
O dar vienas klausimas, jei įstoju per pirmą ratą, o aš būsiu rukloje, tai sutartį gaus už mane mano giminaitis koks nors pasirašyt, tačiau tam reikia notaro įgaliojimo?
VDU
domantas3 rašė: O dar vienas klausimas, jei įstoju per pirmą ratą, o aš būsiu rukloje, tai sutartį gaus už mane mano giminaitis koks nors pasirašyt, tačiau tam reikia notaro įgaliojimo?
Taip, tokiu atveju už Jus sutartį pasirašyti gali notariškai įgaliotas asmuo. Tik šiuo atveju Jums nebūtų pridėta 0,5 balo (kadangi dar nebaigti mokymai). Sėkmės, VDU
normantas
Sveiki. Jeigu mano konkursinis balas yra 2.9 bet esu 9menesiu savanoris ar galiu istoti i universiteta i valstybes nefinansuojama vieta? Kalbu apie teises mokslus.
VDU
normantas rašė: Sveiki. Jeigu mano konkursinis balas yra 2.9 bet esu 9menesiu savanoris ar galiu istoti i universiteta i valstybes nefinansuojama vieta? Kalbu apie teises mokslus.
Laba diena, Kadangi yra tenkinamas minimalaus balo kriterijus, galimybė įstoti į vnf vietą yra. Sėkmės, VDU

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]