DEV

Gal kas žinote Klaipėdos profesine mokykla kur galima butu
mokintis masažistės darbo?

Juste
Labai noriu dirbti masažiste bet nežinau kur yra profesinė mokykla Klaipėdoje nes tik ten norėčiau mokintis jai kas žinote prašau labai kad parasytumėt adresa arba puslapi. Ir dar gal žinote kokiu mokslu reikia masažistės darbui??? :) Ačiū labai kas atrašys...
Administratorius
masažiste gali dirbti tik turėdama medicininį isšilavinimą bei baigusi masažo kursus.profesinės mokyklos nepakaks, reikės kolegijos ar universiteto išsilavinimo.siūlau pasidairyti po www.kaukas.lt

reikia biologijos, lietuvių, chemijos
Juste
Žinau, kad profesinės mokyklos neužteks tai žadu ja baigusi eiti arba i kolegija arba i universiteta.... Tiek ir norėjau sužinoti ačiū labai....
Administratorius
kad tik sektųsi ;)
Greta
o kam norint būti masažiste reikalinga chemija?
Administratorius
nes tai medicinos studijos, o medicinos studijoms reikalinga chemija
sandra
o as girdeja ir nezinau ar teisybe,kad masazistems dar reikalinga ir matematika,ar tai tiesa? kas dar reikalinga gal galit isvardint visus mokslus kuriu reikes ????
Dalia
o ar fizika reikalinga? ir kiek metu reiketu mokytis ?
Masaziste
Norint buti masaziste, reikia MOKETI ir NORETI masazuoti:)))) Cia jokia chemija ir kiti mokslai nepades:))) Juste, yra ivairus masazo kursai, paskui susirandi darba salone arba privaciai ir tiek ziniu. Aisku, pries aukstaji issilavinima neturiu nieko blogo. Sekmes:)
Ewelinute
Tačiau, jei aš dar esu 10tokė , ir jau greitai man reikės pasirinkti, ką mokytis 11-12klasėje, tai kokius dalykus man reikia pasirinkti? :)
raima
sveiki gal galėtumėt padėti. niekur nerandu kur būtų galima studijuoti masažistes kaune. būčiau labai dekinga jei galetumet padeti
justina
gal zinote biologijos ir chemijos kokio lygio reikia masaziste bunant?
Renata
laba diena,norėjau sužinoti ar yra mokslas kaip masažiste kolegijoje, ar tik kursai yra? ir jei yra tai koki reikia vidurki turėti, kad butu galimybe įstoti? Aciu
Dainora
Kokie vidurkiai turi buti kad galėtum įstoti? Aciu.
Irgys
Sveiki..
Kur galima studijuoti masažisto profesijos? Ar tik kineziterapiautas galitai atlikti? Juk baigus tik privacius kursus taves nepriims SPA centras..?
mergina
noreciau suzinoti kokiu dalyku reikia laikyti egzamina norin studijuoti masaziste
Brigita
Sveiki esu 11-toke noreciau baigus 11klase stoti i profesine mokykla ar dar galima ? ar ne per velu ?
kristina
noreciau suzinoti kokiu tiksliai reikia pamoku kad galetum istoti i masaziste,ir ar yra kaune?
bekoniukas
kokiu mokslu reike norint buti masaziste?
MIglyta
Gal galetumet pasakyti kokiu dalyku reikia ir kokio lygio norit tapt masažuotoju?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]