DEV

Perstojimas iš vieno universiteto į kitą

Studijos VGTU
Kristina rašė: Sveiki, šiemet baigsiu pirmą kursą VDU, esu nepatenkinta studijų kokybe ir dalyku. Noriu perstoti į KTU. Ar reikės mokėti už atsimokytus metus (studijuoju vf)? Stočiau į kitą dalyką
Laba diena, Dėl studijų nutarukimo sąlygų - turėtumėte teirautis VDU. O dėl perstojimo galimybių į KTU, turėtumėte teirautis KTU.
Sandra
Jei mokausis profkeje vienam esu metus atsimokius beveik, galiu pereiti i kita?
Studijos VGTU
Sandra rašė: Jei mokausis profkeje vienam esu metus atsimokius beveik, galiu pereiti i kita?
Laba diena, Teiraukitės profesinėje mokykloje, kur norėtumėte tęsti studijas.
Lina
Sveiki, ar galima (vf) studiju krepšelį persikelti iš KU magistro studiju į KVK bakalauro studijas?
Studijos VGTU
Lina rašė: Sveiki, ar galima (vf) studiju krepšelį persikelti iš KU magistro studiju į KVK bakalauro studijas?
Laba diena, Krepšelius yra galimybė persinešti tik tos pačios pakopos studijose (yra papildomų sąlygų).
gabuxxo
Sveiki. Ar būtų galima iš VGTU kūrybinių industrijų pereiti į VU psichologiją?
Studijos VGTU
gabuxxo rašė: Sveiki. Ar būtų galima iš VGTU kūrybinių industrijų pereiti į VU psichologiją?
Laba diena, To turėtumėte teirautis VU. Jie turėtų palyginti ką jau studijavote su jų programos dalykais.
Studijos KTU
Sveiki, ar būtų įmanoma perstot iš VGTU multimedijos ir kompiuterinio dizaino studijų į KTU multimedijos technologijas ir toliau tęsti ten studijas nuo antro kurso nemokamai? Baigusi jau pirmą kursą
Studijos VGTU
Studijos KTU rašė: Sveiki, ar būtų įmanoma perstot iš VGTU multimedijos ir kompiuterinio dizaino studijų į KTU multimedijos technologijas ir toliau tęsti ten studijas nuo antro kurso nemokamai? Baigusi jau pirmą kursą
Laba diena, Jums reikėtų pasiteirauti KTU dėl perėjimo galimybės. Krepšelį toje pačioje studijų kryptyje persinešti galite.
samanta
Jeigu pradeciau studijuoti UK universitete Verslo vadybos fakultete accounting and marketing ir po pusmecio matyciau kad man cia nepatinka galeciau perstoti po pusmecio i VGTU vadybos fakulteta finansu inzinerija?
samanta
Jeigu pradeciau studijuoti UK universitete Verslo vadybos fakultete accounting and marketing ir po pusmecio matyciau kad man cia nepatinka galeciau perstoti po pusmecio i VGTU vadybos fakulteta finansu inzinerija?
Studijos VGTU
samanta rašė: Jeigu pradeciau studijuoti UK universitete Verslo vadybos fakultete accounting and marketing ir po pusmecio matyciau kad man cia nepatinka galeciau perstoti po pusmecio i VGTU vadybos fakulteta finansu inzinerija?
Laba diena, Dėl galimybės tęsti studijas aukštesniame kurse, reikia kreiptis į verslo vadybos fakulteto dekanatą management@vgtu.lt. Jie išnagrinėję UK studijuotus dalykus, pasakytų ar galite stoti į aukštesnį kursą, ar reikia stoti į pirmą.
Rokas
Sveiki, šiuo metu studijuoju VGTU multimediją ir kompiuterinį dizainą pirmame kurse (vf), tačiau noriu kitais metais pabandyti įstoti į Vilniaus Kolegiją su menais susijusią specialybę. Ar reikia nutraukti studijas dar pirmame semestre, kad nereiktų susimokėti už studijas, ar galima nutraukti po pirmo kurso? Dar vienas klausimas, ar išviso reikia nutraukti sutartį su VGTU norint laikyti stojamąjį egzaminą stojant į menų specialybę VIKO? Čia tuo atveju jeigu nepavyktų įstoti į VIKO, kad turėčiau galimybę grįžti į VGTU.
Studijos VGTU
Rokas rašė: Sveiki, šiuo metu studijuoju VGTU multimediją ir kompiuterinį dizainą pirmame kurse (vf), tačiau noriu kitais metais pabandyti įstoti į Vilniaus Kolegiją su menais susijusią specialybę. Ar reikia nutraukti studijas dar pirmame semestre, kad nereiktų susimokėti už studijas, ar galima nutraukti po pirmo kurso? Dar vienas klausimas, ar išviso reikia nutraukti sutartį su VGTU norint laikyti stojamąjį egzaminą stojant į menų specialybę VIKO? Čia tuo atveju jeigu nepavyktų įstoti į VIKO, kad turėčiau galimybę grįžti į VGTU.
Laba diena, Kad kitais metais dalyvauti stojimo konkurse, studijų sutarties VGTU nutraukti nereikia. Tik vasarą gavus kvietimą į vf vietą, prieš pasirašant sutartį, reikėtų nutrauktį studijų sutartį VGTU. Kad nekiltų nesklandumų nutraukiant sutartį, reikia semestrą baigti be skolų.
dense
Sveiki, šiuo metu studijuoju VGTU Elektronikos inžinerija. Noriu perstoti į KU Informatiką. Ar yra įmanoma keisti universitetą po pirmojo semestro ar reikėtų stoti per bendrajį priėmimą?
Studijos VGTU
dense rašė: Sveiki, šiuo metu studijuoju VGTU Elektronikos inžinerija. Noriu perstoti į KU Informatiką. Ar yra įmanoma keisti universitetą po pirmojo semestro ar reikėtų stoti per bendrajį priėmimą?
Laba diena, Kadangi elektronikos inžinerija ir informatika yra skirtingų studijų krypčių grupių, tai krepšelio persinešti negalite (tai galima padaryti tik toje pačioje studijų krypčių grupėje). Tad norint studijuoti vf vietoje, Jums reikėtų stoti kitais metais bendrojo priėmimo metu.
arijiele18
Studijuoju VGTU, bet šią vasarą noriu bandyti perstoti. Ar aš turint studento statusą galiu stoti į kitą mokymosi įstaigą, ar man reikia mesti mokslus ir tada bandyti? Nesekmės atveju nenoriu prarasti savo vietos. Ar galiu pasikeisti studijų formą į neakivaizdžią, pasiimti akademines ir tada bandyti? Kokias opcijas turiu?
Studijos VGTU
arijiele18 rašė: Studijuoju VGTU, bet šią vasarą noriu bandyti perstoti. Ar aš turint studento statusą galiu stoti į kitą mokymosi įstaigą, ar man reikia mesti mokslus ir tada bandyti? Nesekmės atveju nenoriu prarasti savo vietos. Ar galiu pasikeisti studijų formą į neakivaizdžią, pasiimti akademines ir tada bandyti? Kokias opcijas turiu?
Laba diena, Prašymą pildyti galite ir nenutraukę studijų. Tik jei gausite kvietimą į valstybės finansuojamą vietą ir šiuo metu studijuojate valstybės finansuojamoje vietoje, prieš pasirašant studijų sutartį, turite nutraukti studijas VGTU. Dėl studijų nutraukimo sąlygų, pasikonsultuokite su savo dekanatu.
Domas
Sveiki, jei mokausi Kolegijoje Statyba VNF vietoj pirmam kurse ar galiu po pirmo semestro perstoti į VGTU statybos inžinerija į vnf vieta?
Domas
Sveiki, jei mokausi Kolegijoje Statyba VNF vietoj pirmam kurse ar galiu po pirmo semestro perstoti į VGTU statybos inžinerija į vnf vieta?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]