DEV

Klausimas

Aistė
Laba diena, domina neakivaizdinės psichologijos studijos. Ar turite kažką panašaus psichologijos srityje? Kur galėčiau pasiskaityti daugiau informacijos? Nemokamų bakalauro ir magistro studijų krepšelį jau esu išnaudojusi, be to, esu dirbanti, todėl nuolatinių studijų rinktis nebegaliu. Dėkoju.
KU
Aistė rašė: Laba diena, domina neakivaizdinės psichologijos studijos. Ar turite kažką panašaus psichologijos srityje? Kur galėčiau pasiskaityti daugiau informacijos? Nemokamų bakalauro ir magistro studijų krepšelį jau esu išnaudojusi, be to, esu dirbanti, todėl nuolatinių studijų rinktis nebegaliu. Dėkoju.
Laba diena. Klaipėdos universitetas vykdo psichologijos studijų programą ištęstine forma. Daugiau informacijos: https://www.ku.lt/priemimas2020/priemimas-i-ku-studijas/bakalauro-studijos/humanitariniu-mokslu-fakultetas/psichologija/
Tomas
Sveiki, kokios butu karjeros galimybes baigus juru uostu inzinerijos specializacija?
KU
Tomas rašė: Sveiki, kokios butu karjeros galimybes baigus juru uostu inzinerijos specializacija?
Laba diena. Šiuo klausimu prašome kreiptis į Jūros technologijų ir gamtos mokslų fakultetą el. paštu: dekanatas.jtgmf@ku.lt
Diana
Sveiki.Esu pirmo kurso studentė.Studijuoju viena iš šių Verslo ir viešoji vadybos programų.Ar būtų galimybė perstoti po pirmo kurso į socialinius mokslus pvz :Socialinė ekonominė geografija ir regionistika arba socialinis darbas.
KU
Diana rašė: Sveiki.Esu pirmo kurso studentė.Studijuoju viena iš šių Verslo ir viešoji vadybos programų.Ar būtų galimybė perstoti po pirmo kurso į socialinius mokslus pvz :Socialinė ekonominė geografija ir regionistika arba socialinis darbas.
Laba diena. Prašau patikslinti, ar studijuojate valstybės finansuojamoje studijų vietoje.
Diana
VALSRYBES NEFINANSUOJAMOJE VIETOJE.
KU
Diana rašė: VALSRYBES NEFINANSUOJAMOJE VIETOJE.
Tai priklauso nuo to, kiek akademinių skirtumų susidarys. Kadangi tai skirtingų studijų krypčių grupių programos. Keičiant studijų programą negali būti daugiau kaip 5 akademiniai skirtumai. Jeigu esate Klaipėdos universiteto studentė, siūlyčiau dėl studijų programos keitimo po pirmojo semestro kreiptis į fakultetą.
Lina
Sveiki, Esu baigusi kolegija, slaugos bakalaura, ar būtu įmanoma įgyti kosmetologijos diplomą sutrumpintose studijose, jei taip tai kiek metų reiktų mokytis ir ar yra ištęstinės ar neakivaizdinės studijos?norėčiau mokytis ir įgyti kosmetologo diploma .
KU
Tomas rašė: Sveiki, kokios butu karjeros galimybes baigus juru uostu inzinerijos specializacija?
Laba diena. Šiuo klausimu prašome kreiptis į Jūros technologijų ir gamtos mokslų fakultetą el. p. dekanatas.jtgmf@ku.t
KU
Lina rašė: Sveiki, Esu baigusi kolegija, slaugos bakalaura, ar būtu įmanoma įgyti kosmetologijos diplomą sutrumpintose studijose, jei taip tai kiek metų reiktų mokytis ir ar yra ištęstinės ar neakivaizdinės studijos?norėčiau mokytis ir įgyti kosmetologo diploma .
Laba diena. Studijuojant 2 m. slaugos studijų programoje, kosmetologijos studijų dalykai nėra dėstomi.
Adomas
Sveiki, ar laivybos ir uostų inžinerijos studijoms reikia chemijos?
KU
Adomas rašė: Sveiki, ar laivybos ir uostų inžinerijos studijoms reikia chemijos?
Laba diena. Sudarant konkursinį balą antrajam konkursinio balui dalykui taikomas pasirinkimas iš trijų dalykų: fizika arba chemija, arba informacinės technologijos.
Asta
Sveiki, domina psichologijos studijos. Tai būtų mano antras bakalauras ir norėčiau mokytis neakivaizdiniu, bet mačiau, KTU puslapyje,kad yra sutrumpintos studijos. Galite paaiškinti kas yra sutrumpintos bakalauro studijos?
KU
Asta rašė: Sveiki, domina psichologijos studijos. Tai būtų mano antras bakalauras ir norėčiau mokytis neakivaizdiniu, bet mačiau, KTU puslapyje,kad yra sutrumpintos studijos. Galite paaiškinti kas yra sutrumpintos bakalauro studijos?
Laba diena. Su šiuo klausimu Jūs kreipiatės į Klaipėdos universitetą (KU). Jei esate įgijusi aukštojo mokslo studijas universitete, psichologijos bakalauro studijas galite baigti per 3 metus. Studijos vykdomos nuolatine studijų forma sesijiniu studijų tvarkaraščiu. Plačiau: https://www.ku.lt/priemimas2020/sutrumpintos-studijos/psichologija/
Olivija
Sveiki, domina psichologijos studijos. Jau turiu bakalaurą, nes baigiau Vilniaus kolegiją, higieninės ir dekoratyvinės kosmetologijos studijas.Iš pradžių mokėjau už studijas,bet po 1 semestro perėjau į nemokamą vietą ir iki pabaigos studijų išlikau nemokamojoje vietoje. Klausimas, kiek Vilniuje užimtų laiko mokytis psichologiją, bei ar tie mokslai būtų mokami ar yra šansai papulti į nemokamą vietą?
KU
Olivija rašė: Sveiki, domina psichologijos studijos. Jau turiu bakalaurą, nes baigiau Vilniaus kolegiją, higieninės ir dekoratyvinės kosmetologijos studijas.Iš pradžių mokėjau už studijas,bet po 1 semestro perėjau į nemokamą vietą ir iki pabaigos studijų išlikau nemokamojoje vietoje. Klausimas, kiek Vilniuje užimtų laiko mokytis psichologiją, bei ar tie mokslai būtų mokami ar yra šansai papulti į nemokamą vietą?
Laba diena, Olivija. Jūs parašėte Klaipėdos universitetui. Jūs vieną kartą jau baigėte pirmosios pakopos studijas valstybės lėšomis, todėl antrą kartą galite studijuoti tik valstybės nefinansuojamoje studijų vietoje. Klaipėdos universitetas asmenims, baigusiems aukštojo mokslo studijas, siūlo 3 m. psichologijos studijas. Daugiau informacijos rasite čia: https://www.ku.lt/priemimas/sutrumpintos-studijos/psichologija/
Ramunė
Sveiki, ar yra ištęstinės psichologijos studijos kolegijoj? Ir kokios studijų programos yra ištęstinių studijų Vilniaus kolegijose? Dėkoju atsakymą.
KU
Ramunė rašė: Sveiki, ar yra ištęstinės psichologijos studijos kolegijoj? Ir kokios studijų programos yra ištęstinių studijų Vilniaus kolegijose? Dėkoju atsakymą.
Laba diena. Jūs parašėte Klaipėdos universitetui. Klaipėdos universitete galima studijuoti Psichologijos studijų programą ištęstine studijų forma. Visą studijų programų sąrašą rasite čia: https://www.ku.lt/priemimas/bakalauro-studijos/
Gintarė
Sveiki, ar šiais metais susidarė biologijos ir jūrų biotechnologijos studijų grupė? Ar daug studentų įstojo ir kiek iš jų į vf vietą? Ačiū už atsakymą.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]