DEV

Del stojamojo balo

Eglee18
Sveiki:)Norejau paklausti,jeigu as noriu stoti i Kinezeterapija (vnf), esu isilaikius visus reikiamus egzaminus,taciau nepasiekiu 2.02 stojamojo balo,o mano 2.o arba maziau..Ar iseitu istoti vis tiek ?
LSU
Eglee18 rašė: Sveiki:)Norejau paklausti,jeigu as noriu stoti i Kinezeterapija (vnf), esu isilaikius visus reikiamus egzaminus,taciau nepasiekiu 2.02 stojamojo balo,o mano 2.o arba maziau..Ar iseitu istoti vis tiek ?
Laba diena, bandykite pildyti prašymą LAMABPO sistemoje, ten automatiškai suskaičiuos jūsų konkursinį balą ir matysite, ar dalyvaujate konkurse, ar ne.
Oreta
Sveiki, norėjau pasiteirauti, koks mažiausias stojamasis balas į programą „fizinis ugdymas ir sportas” valstybės finansuojamą vietą? :)
LSU
Oreta rašė: Sveiki, norėjau pasiteirauti, koks mažiausias stojamasis balas į programą „fizinis ugdymas ir sportas” valstybės finansuojamą vietą? :)
Laba, pernai mažiausias balas į šios studijų programos valstybės finansuojamą vietą buvo 5,52, tačiau koks bus šiemet, kol kas tikrai nėra aišku, tai priklausys nuo visų stojančiųjų, nuo jų balų.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]