DEV

ar istociau

povilas323
Laba diena, ar turiu sansu istoti i kuno kultura ir sportas arba treneravimo sistemas su auksciausio balo sportiniais pasiekimais, anglu valstybiniu egzaminu, lietuviu k. mokykliniu egzaminu ir biologijos metiniu pazymiu ?
LSU
povilas323 rašė: Laba diena, ar turiu sansu istoti i kuno kultura ir sportas arba treneravimo sistemas su auksciausio balo sportiniais pasiekimais, anglu valstybiniu egzaminu, lietuviu k. mokykliniu egzaminu ir biologijos metiniu pazymiu ?
Laba diena, žinoma, kad šansų turite, nes stojimas priklausys ir nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų.
Liukas
Laba diena, ar galeciau istoti i savo lesomis apmokomas studijas su anglu,lietuviu,istorijos,geografijos valstybiniais egzaminais , matematika turiu B lygiu ir egzamino nelaikysiu ar galima kur istoti ?
LSU
Liukas rašė: Laba diena, ar galeciau istoti i savo lesomis apmokomas studijas su anglu,lietuviu,istorijos,geografijos valstybiniais egzaminais , matematika turiu B lygiu ir egzamino nelaikysiu ar galima kur istoti ?
Laba diena, žinoma, mėginkite. įstojimas priklausys nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų.
Vitkorija
Sveiki, ar istociau i nefinansuojama vieta kuno kultura ir sportas? Mano balas 3,76 ? Koks buvo 2016 metais minimalus istojusio balas?
LSU
Vitkorija rašė: Sveiki, ar istociau i nefinansuojama vieta kuno kultura ir sportas? Mano balas 3,76 ? Koks buvo 2016 metais minimalus istojusio balas?
Laba diena, pernai minimalus balas buvo 2,1
Justyna
Sveiki, šiuo metu dar studijuoju ir mokausi: Ortopedijos technologiją Šv. Ignaco lojolos kolegijoje ir Ortopedijos avalynę Karaliaus Mindaugo mokymo centre. Ar galima būtų pabaigus studijas, jas tęsti? Į Ortopedijos technologijos programą mano konkursinis balas buvo apie 6, tai gavau valstybės nefinansuojamas su studijų stipendija (VNF/ST), kadangi tai yra privati kolegija. Domina, ar galima būtų pabaigus kolegijoje studijas, jas tęsti LSMU nemokamai arba gauti kokios įmonės tikslinį finansavimą? Ar tai būtų bakalauro ar magistro studijos? Lauksiu jūsų atsakymo. Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. Pagarbiai
LSU
Laba diena, Manau turėtumėte parašyti laišką LSMU universitetui, ne mums.
Liukas
Sveiki baigiau 2017 ar galėčiau įstoti i kūno kultūros ar treniravmo sistemas su lietuvių mokykliniu į ne finansuojama vietą ?
LSU
Liukas rašė: Sveiki baigiau 2017 ar galėčiau įstoti i kūno kultūros ar treniravmo sistemas su lietuvių mokykliniu į ne finansuojama vietą ?
Laba diena, parašykite savo klausimą į studijos@lsu.lt tuomet plačiau padiskutuosime, kokius egzaminus esate laikęs.
sliuda
laba diena, kazkada buvau jusu studentas. Taip isejo, kad baigiau 4 kusus be skolu ir liko tik valstybinis egzaminas, i kuri netavykau del ivairiu aplinkybiu. Noreciau suzinoti kokia galimybe butu pasibaigti mokslus ir i kuri kursa mane priimtu. Gal yra kokia programa testinem studijom paisbaigti? Dekoju ir laukiu atsakymo
LSU
sliuda rašė: laba diena, kazkada buvau jusu studentas. Taip isejo, kad baigiau 4 kusus be skolu ir liko tik valstybinis egzaminas, i kuri netavykau del ivairiu aplinkybiu. Noreciau suzinoti kokia galimybe butu pasibaigti mokslus ir i kuri kursa mane priimtu. Gal yra kokia programa testinem studijom paisbaigti? Dekoju ir laukiu atsakymo
Laba diena, Jums reikėtų atvykti į universitetą.
anonimas2
Sveiki, kokiu dalyku reikia stojant i LSU ir ar istociu neislaikes bent vieno privalomo egzamino?
Simona
Sveiki, Norėčiau paklausti ar įstočiau į Jūsų universitetą, kineziterapiją, valstybės nefinansuojamą vietą,jeigu mano konkursinis balas būtų mažesnis negu 5,4? Aš laikau lietuvių kalbos,biologijos,istorijos ir matematikos egzaminus.Taip pat turėsiu sporto mokyklos baigimo diplomą.
LSU
anonimas2 rašė: Sveiki, kokiu dalyku reikia stojant i LSU ir ar istociu neislaikes bent vieno privalomo egzamino?
Laba diena, Skirtingoms studijų programoms yra skirtingi reikalavimai. Reikalingus egzaminus galite rasti čia https://www.lsu.lt/studijos/studiju-programos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/konkursinio-balo-sandara/
LSU
Simona rašė: Sveiki, Norėčiau paklausti ar įstočiau į Jūsų universitetą, kineziterapiją, valstybės nefinansuojamą vietą,jeigu mano konkursinis balas būtų mažesnis negu 5,4? Aš laikau lietuvių kalbos,biologijos,istorijos ir matematikos egzaminus.Taip pat turėsiu sporto mokyklos baigimo diplomą.
Laba diena, egzaminus laikėti reikalingus, tačiau konkursinis balas turi būti nemažesnis kaip 5,4.
Jaudinuos
Sveiki, ar istociau i si universiteta jeigu neislaikyciau tarkim matematikos arba kokio nors kito privalomo egzamino?
LSU
Jaudinuos rašė: Sveiki, ar istociau i si universiteta jeigu neislaikyciau tarkim matematikos arba kokio nors kito privalomo egzamino?
Laba diena, tai priklausys nuo Jūsų konkursinio balo, taip pat nuo kitų stojančiųjų konkursinių balų.
Neringa82
Laba diena , mokyklą baigiau 2000 metai , jeigu neturiu laikiusi valstybinio egzamino , pas jus įmanomą įstoti į ištestines studijas , ar bet kuriai specialybei reikia bent vieno valstybinio egzamino ? Išanksto ačiū ir gražios dienos.
LSU
Neringa82 rašė: Laba diena , mokyklą baigiau 2000 metai , jeigu neturiu laikiusi valstybinio egzamino , pas jus įmanomą įstoti į ištestines studijas , ar bet kuriai specialybei reikia bent vieno valstybinio egzamino ? Išanksto ačiū ir gražios dienos.
Laba diena, baigusiems 2014 m. ir anksčiau užtenka turėti brandos atestatą, bandykite stoti ir žiūrėkite ar dalyvaujate konkurse, ar ne.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]