DEV

Klauskite visko apie LSMU

LSMU INFOS
Simas rašė: Sveiki, šiuo metu esu 12okas ir nesu tikras dėl chemijos egzamino. Nagrinėdamas schemą matau, kad stojant į mediciną gali pasirinkti iš 2 dalykų: chemijos ir matematikos (met. įvertinimas arba valstybinis egzaminas). Jei neturiu chemijos A lygio (turiu B) ir laikysiu matematikos egzaminą, įstoti šansai nesumenks, ir ar iš viso bus įmanomą įstoti?
Laba diena, Į stojimo balą skaičiuojasi pasirinktinai arba chemijos arba matematikos dalyko egzamino rezultatai. Balų skaičiuoklėje galite pasižiūrėti kaip keičiai jūsų planuojamas stojamasis balas pagal egzaminų ir metinių įvertinimų rezultatus, tuomet matysite savo galimybes.
ana
kuo sveikatos psichologija skiriasi nuo paprastos psichologijos?
LSMU INFOS
ana rašė: kuo sveikatos psichologija skiriasi nuo paprastos psichologijos?
Laba diena, Suteikiamas yra psichologijos bakalauro laipsnis. Šiose studijose suteikiama daugiau informacijos apie žmogaus biologiją, sveikatą ir sveikatos priežiūrą.
Justyna
Sveiki, šiuo metu dar studijuoju ir mokausi: Ortopedijos technologiją Šv. Ignaco lojolos kolegijoje ir Ortopedijos avalynę Karaliaus Mindaugo mokymo centre. Ar galima būtų pabaigus studijas, jas tęsti LSMU? Į Ortopedijos technologijos programą mano konkursinis balas buvo apie 6, tai gavau valstybės nefinansuojamas su studijų stipendija (VNF/ST), kadangi tai yra privati kolegija. Domina, ar galima būtų pabaigus kolegijoje studijas, jas tęsti LSMU nemokamai arba gauti kokios įmonės tikslinį finansavimą? Ar tai būtų bakalauro ar magistro studijos? Lauksiu jūsų atsakymo. Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. Pagarbiai
LSMU INFOS
Justyna rašė: Sveiki, šiuo metu dar studijuoju ir mokausi: Ortopedijos technologiją Šv. Ignaco lojolos kolegijoje ir Ortopedijos avalynę Karaliaus Mindaugo mokymo centre. Ar galima būtų pabaigus studijas, jas tęsti LSMU? Į Ortopedijos technologijos programą mano konkursinis balas buvo apie 6, tai gavau valstybės nefinansuojamas su studijų stipendija (VNF/ST), kadangi tai yra privati kolegija. Domina, ar galima būtų pabaigus kolegijoje studijas, jas tęsti LSMU nemokamai arba gauti kokios įmonės tikslinį finansavimą? Ar tai būtų bakalauro ar magistro studijos? Lauksiu jūsų atsakymo. Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. Pagarbiai
Laba diena, Jūs galite bandyti įstoti per LAMA BPO tik į bakalauro studijas. Finansavimo klausimais kreipkitės į Mariją Stankevičienę, jos kontaktai yra lsmuni.lt
Julija
Sveiki, ar daug šansú yra perstoti iš valst. nefinansuojamos vietos į vf ir kada greičiausiai tai galima padaryti? Nuo ko tai priklauso? (kalbu apie pirmus metus) Ir ar yra lengvatú studentams, turintiems tik vienà iš tėvú (vienas miręs)?
LSMU INFOS
Julija rašė: Sveiki, ar daug šansú yra perstoti iš valst. nefinansuojamos vietos į vf ir kada greičiausiai tai galima padaryti? Nuo ko tai priklauso? (kalbu apie pirmus metus) Ir ar yra lengvatú studentams, turintiems tik vienà iš tėvú (vienas miręs)?
Laba diena, Pereiti iš VNF į VF galima jei studijų eigoje atsiranda laisva VF vieta (studentas/ė išsibraukia iš VF vietos), tuomet yra skelbiamas konkursas VF vietai užimti. Konkursinė eilė yra sudaroma pagal mokymosi rezultatus (1-ame semestre atsižvelgiama į stojimo balą, 2-ame į studijų rezultatus universitete). Detalią informaciją galite rasti LSMU reglamente - lsmuni.lt
del reabilitacijos
Sveiki, galvoju apie medicinos studijas, konkreciai apie fizines medicinos reabilitacijos rezidentura. Taciau pagalvojau, gal neverta stoti i medicina ir verciau stoti i kineziterapija ar ergoterapija, kur mokytis yra lengviau.Gal galetumete vaizdziai nupasakoti kuo skiriasi FMR GYDYTOJO ir kineziterapeuto darbas? Aciu.
LSMU INFOS
del reabilitacijos rašė: Sveiki, galvoju apie medicinos studijas, konkreciai apie fizines medicinos reabilitacijos rezidentura. Taciau pagalvojau, gal neverta stoti i medicina ir verciau stoti i kineziterapija ar ergoterapija, kur mokytis yra lengviau.Gal galetumete vaizdziai nupasakoti kuo skiriasi FMR GYDYTOJO ir kineziterapeuto darbas? Aciu.

Laba diena,

Į fizinės medicinos reabilitacijos rezidentūrą galima bandyti stoti tik baigus medicinos studijas.http://www.lsmuni.lt/media/dynamic/files/2143/fmr_progr_tinklalap.pdf
Palyginkite visų specialybių aprašus ir pamatysite skirtums. Baigus kineziterapiją ar ergoterapiją negalėsite studijuoti rezidentūroje.
Ema
Sveiki. Nerandu informacijos. Esu baigusi bendrosios praktikos slaugą kolegijoje(profesinis bakalauras), turiu chirurginės slaugos specializaciją. Nusprendžiau mokytis toliau. Noriu gauti universitetinį bakalaurą lsmu. Tik kaip ir kokiais etapais turiu jo siekti? (Ar reikia apskritai per naujo stoti ir viską mokytis?) Ar yra galimybė mokytis neakivaizdžiai? Gyvenu ne Kaune. Ir kokia būtų kaina? Nes jeigu reikia iš naujo viską mokytis(kartu su pirmą kartą studijuojančiais šią sritį tai nebūtų smagu turint jau profesinį slaugos bakalaurą). Na, manau suoratote klausimą.
LSMU INFOS
Ema rašė: Sveiki. Nerandu informacijos. Esu baigusi bendrosios praktikos slaugą kolegijoje(profesinis bakalauras), turiu chirurginės slaugos specializaciją. Nusprendžiau mokytis toliau. Noriu gauti universitetinį bakalaurą lsmu. Tik kaip ir kokiais etapais turiu jo siekti? (Ar reikia apskritai per naujo stoti ir viską mokytis?) Ar yra galimybė mokytis neakivaizdžiai? Gyvenu ne Kaune. Ir kokia būtų kaina? Nes jeigu reikia iš naujo viską mokytis(kartu su pirmą kartą studijuojančiais šią sritį tai nebūtų smagu turint jau profesinį slaugos bakalaurą). Na, manau suoratote klausimą.
Laba diena, Stoti reikia priėmimo taisyklių nustatyta tvarka. Po slaugos studijų kolegijoje yra galimybė studijuoti slaugą LSMU neakivaizdiniu būdu. Visa informacija yra lsmuni.lt stojantiesiems skiltyje. Jei norite pasikonsultuoti galite susisiekti su Marija Stankevičiene, jos kontaktai yra lsmuni.lt
Laura
Sveiki, ar stojant i kineziterapijos valstybes nefinansuojama vieta vis tiek butina laikyti matematika, jeigu laikysiu chemija?
LSMU INFOS
Laura rašė: Sveiki, ar stojant i kineziterapijos valstybes nefinansuojama vieta vis tiek butina laikyti matematika, jeigu laikysiu chemija?
Laba diena, Matematikos egzaminas yra privalomas.
Uni
Sveiki, ar galima stoti į vnf bend. praktikos slaugą be matematikos egzamino?
glicerolis
Sveiki, esu dvyliktokė, norėčiau studijuoti mediciną/odontologiją. Turiu chemiją, matematiką, biologiją, lietuvių bei anglų A lygius. Tačiau man labai labai nesiseka anglų kalba, o egzaminą vis vien pasirinkau laikyti. Ar šis trūkumas labai trukdytų man įstoti?
LSMU INFOS
Uni rašė: Sveiki, ar galima stoti į vnf bend. praktikos slaugą be matematikos egzamino?
Laba diena, Matematikos egzaminas yra privalomas stojant į universitetą.
LSMU INFOS
glicerolis rašė: Sveiki, esu dvyliktokė, norėčiau studijuoti mediciną/odontologiją. Turiu chemiją, matematiką, biologiją, lietuvių bei anglų A lygius. Tačiau man labai labai nesiseka anglų kalba, o egzaminą vis vien pasirinkau laikyti. Ar šis trūkumas labai trukdytų man įstoti?
Laba diena, Kaip keičiasi Jūsų konkursinis balas pagal rezultatus galite pasiskaičiuoti balo skaičiuoklėje. Tuomet matysite kokią reikšmę jis turi.
Ieva
Sveiki, pretenduojant 2018. į vf akušerės specialybę, kiek balų privaloma surinkti matematikos egzamine ir ar galima skaičuoti chemijos A lygio metinį?
Ieva
Sveiki, pretenduojant 2018. į vf akušerės specialybę, kiek balų privaloma surinkti matematikos egzamine ir ar galima skaičuoti chemijos A lygio metinį?
LSMU INFOS
Ieva rašė: Sveiki, pretenduojant 2018. į vf akušerės specialybę, kiek balų privaloma surinkti matematikos egzamine ir ar galima skaičuoti chemijos A lygio metinį?
Laba diena, Konkursinį balą sudaro Jūsų egzaminų įvertinimai apskaičiuoti pagal tam tikrą formulę. Mes nenustatome kiekvienam egzaminui minimalaus procentų skaičiaus. Balo skaičiuoklėje galite pasižiūrėti kaip keičiasi Jūsų konkursinis balas pagal galimus matematikos egzamino rezultatus. Šiuo metu yra ruošiamos priėmimo taisyklės, kai jos bus paskelbtos lsmuni.lt rasite visą detalią informaciją.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]