DEV

Burnos higiena

gabijaa
Sveiki, norėjau paklausti, kuo skiriasi burnos higiena LSMU ir burnos higiena Kauno kolegijoje? Ar ateityje darbdavys labiau vertina universitetinį diplomą ar tai skirtumo neturi? LAMA BPO man duoda ir vf ir vnf burnos higienos studijas LSMU, bet mano žiniomis yra tik vnf, taip?
Laba diena, stojant į universitete vykdomas Burnos higienos studijas galima pretenduoti tiek į valstybės finansuojas, tiek į valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Universitetines studijas baigusieji gali tęsti studijas magistrantūroje, o po koleginių studijų reikia baigti papildomąsias studijas. Kokį darbuotoją rinktis yra darbdavio pasirinimas,rinkčiausi baigusius universitetines studijas.
LSMU INFOS
gabijaa rašė: Sveiki, norėjau paklausti, kuo skiriasi burnos higiena LSMU ir burnos higiena Kauno kolegijoje? Ar ateityje darbdavys labiau vertina universitetinį diplomą ar tai skirtumo neturi? LAMA BPO man duoda ir vf ir vnf burnos higienos studijas LSMU, bet mano žiniomis yra tik vnf, taip?
Laba diena, Skiriasi tuo, kad baigusi LSMU gausite universitetinį bakalaurą, o kolegiją - profesinį bakalauro diplomą. Kiekvienas darbdavys vertina savaip pagal savo poreikius. Dėl vietų kreipkitės el. paštu: komisija@lsmuni.lt
Ugne
Sveiki? Ar galeciau pretenduoti is vnf vieta nelaikiusi matematikos egzamino?
LSMU INFOS
Ugne rašė: Sveiki? Ar galeciau pretenduoti is vnf vieta nelaikiusi matematikos egzamino?
Laba diena, Matematikos egzamino 25 balai yra privalomi tiek VF tiek VNF studijoms.
Ieva
Sveiki, jei per antra etapą įstojau į Kauno kolegija ir pasirašiau sutarti, ar galiu per papildoma turą paduoti į lsmu be jokios rizikos?
LSMU INFOS
Laba diena, Taip galite.
Aukse
Sveiki, ar baigusi studijas lsmu gausiu licendzija nemokamai ir galesiu pradeti dirbti?
LSMU INFOS
Aukse rašė: Sveiki, ar baigusi studijas lsmu gausiu licendzija nemokamai ir galesiu pradeti dirbti?
Laba diena, Šiuo klausimu kreipkitės tiesiogiai į odontologijos dekanatą.
Asta
Sveiki, ar yra kokių lengvatų stojant į universitetą odontologijos studijas pabaigus burnos higienos studijas kolegijoje.
Sveiki, lengvatų nėra.
Jolita
Puikios studijos, daug naudingos praktinės ir teorinės informacijos. Pilnai užtenka dirbti dantų higienos srityje. Bet jeigu norite sukaupti <a href="https://www.zok.lt/dantu-higiena" alt="daugiau informacijos">daugiau informacijos</a> apie sistemą, tada jau reikės padirbėti keletą metų

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]