DEV

Akademinės atostogos

Anon
Sveiki, esu 4 kurso studentas, kuris turi bėdų su praktika. Jeigu man nepavyktų suderinti praktikos, ar galėčiau pasiimti akademines atostogas? Ir ar tokiu atveju galėčiau praktiką atlikti, pavyzdžiui, vasarą?
KTUstudijos
Anon rašė: Sveiki, esu 4 kurso studentas, kuris turi bėdų su praktika. Jeigu man nepavyktų suderinti praktikos, ar galėčiau pasiimti akademines atostogas? Ir ar tokiu atveju galėčiau praktiką atlikti, pavyzdžiui, vasarą?

Sveiki,

Dėl praktikos atlikimo ir akademinių atostogų Jums reikėtų kreiptis į fakulteto studijų centrą. Fakultetų studijų centrų kontaktus galite rasti: https://ktu.edu/studijos/fakultetu-kontaktai/
Lina
Sveiki, šiais metais diplomo apsiginti nepavyko, teks imti akademines atostogas ir gintis kitais metais, ar galima stoti į profesinę mokyklą pasibaigti kursus(valstybės finansuojama) tuo metu? Jie trunka apie 10men
KTUstudijos
Lina rašė: Sveiki, šiais metais diplomo apsiginti nepavyko, teks imti akademines atostogas ir gintis kitais metais, ar galima stoti į profesinę mokyklą pasibaigti kursus(valstybės finansuojama) tuo metu? Jie trunka apie 10men
Sveiki, Taip, galima, tačiau Jums reikėtų kreiptis tiesiogiai į profesinę mokyklą.
Asd
Labas. Aš neatsiskaičiau magistrinio darbo ir nutraukiau studijas. Ar yra terminas per kurį turėčiau grįžti studijuoti ir užtektų atsiskaityti tik magistrinio darbą, o ne iš naujo visas studijas?
KTUstudijos
Sveiki, Dėl šio klausimo rekomenduojame susisiekti su fakulteto studijų centru. Kontaktus galite rasti čia - https://ktu.edu/studijos/fakultetu-kontaktai/
Kamilė
Sveiki,studijuoju proftechnineje mokykloje Vilniuje ar yra galimybė pasiimti akademines atostogas dėl asmeninių priežasčių?Jei taip,kuriam laikui.Dėkui!
KTUstudijos
Kamilė rašė: Sveiki,studijuoju proftechnineje mokykloje Vilniuje ar yra galimybė pasiimti akademines atostogas dėl asmeninių priežasčių?Jei taip,kuriam laikui.Dėkui!
Laba diena, Dėl šio klausimo kreipkitės į savo aukštąją mokyklą, kurioje studijuojate.
anoni
Ar atsiskaičius visus egzaminus ir sesijos metu pasirinkus akademines atostogas dėl asmeninių priežasčių bus išsaugotas studento statusas?
Miglė
Sveiki, Esu antrame magistro kurse ir dėl susiklosčiusios situacijos nežinau ar spėsiu apsiginti magistro darbą, tačiau visus egzaminus esu išlaikiusi, ar galėčiau dabar pasiimti akademines atostogos ir darbą atsiskaityti vėliau ar reikės už tai mokėti?
KTUstudijos
anoni rašė: Ar atsiskaičius visus egzaminus ir sesijos metu pasirinkus akademines atostogas dėl asmeninių priežasčių bus išsaugotas studento statusas?
Laba diena, Dėl šio klausimo rekomenduojame susisiekti su fakulteto studijų centru. Kontaktus galite rasti čia - https://ktu.edu/studijos/fakultetu-kontaktai/
KTUstudijos
Miglė rašė: Sveiki, Esu antrame magistro kurse ir dėl susiklosčiusios situacijos nežinau ar spėsiu apsiginti magistro darbą, tačiau visus egzaminus esu išlaikiusi, ar galėčiau dabar pasiimti akademines atostogos ir darbą atsiskaityti vėliau ar reikės už tai mokėti?
Laba diena, Dėl šio klausimo rekomenduojame susisiekti su fakulteto studijų centru. Kontaktus galite rasti čia - https://ktu.edu/studijos/fakultetu-kontaktai/
Neringa
Laba diena noriu paklausti dėl akademinių atostogų profesinėse mokyklose kokios pažymos reikia imant metams.Jau dalį tarpinių atsiskaičius ar jie bus įskaityti ar man reiks nuo2 pusm
KTUstudijos
Neringa rašė: Laba diena noriu paklausti dėl akademinių atostogų profesinėse mokyklose kokios pažymos reikia imant metams.Jau dalį tarpinių atsiskaičius ar jie bus įskaityti ar man reiks nuo2 pusm
Laba diena, Šiuo klausimu turite kreiptis į profesinę mokyklą, kurioje mokotės.
Gabija V
Sveiki, suprantu, kad galbūt daug pagalbus negausiu, bet aš noriu pasiimti akademines atostogas VU. Žinau, kad reikia pateikti prašymą dėl jų, pdf formatu, ieškojau visur, tačiau niekur nerandu to, kuris yra mano fakultetui ir studijų tipui specifiškai (bakalauro, GMC). Nežinau ką daryt ir kur daugiau ieškot.
KTUstudijos
Gabija V rašė: Sveiki, suprantu, kad galbūt daug pagalbus negausiu, bet aš noriu pasiimti akademines atostogas VU. Žinau, kad reikia pateikti prašymą dėl jų, pdf formatu, ieškojau visur, tačiau niekur nerandu to, kuris yra mano fakultetui ir studijų tipui specifiškai (bakalauro, GMC). Nežinau ką daryt ir kur daugiau ieškot.
Laba diena, Šiuo klausimu kreipkitės į VU administraciją.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]