DEV

oksfordo ir kembridžo universitetai

Monika
Kaip galima butu patekti i situs universietus oksforda ar kembriza,ka reiketu daryti? Manau didesne galimybe ten patekti butu gyvenant anglijoje?
Administratorius
Spalio mėn. pasirodys naujas žurnalas "Kur stoti užsienyje 2012". Ten bus informacijos apie studijas Anglijoje, taip pat ir apie Oksfordo bei Kembridžo universitetus. Šie universitetai yra seniausi ir garsiausi Anglijoje, į juos įstoti iš karto po vidurinės mokyklos yra labai sunku.
Liutas
Sveiki, esu drasi, manau, turiu iskalba, nebijau mastyti kitaip ir ta savo kitokia nuomone megstu pateikti. Visur esu vertinama kaip zmogus, kuris masto savaip. Galiu izvelgti tokius dalykus, kuriu kiti nepastebi. Keleta kartu yra klause, kuriame kurse studijuoju , nors ( tik siais metais) einu i 11 klase. Mane vertina kaip dvasiskai vyresne nei dauguma bendraamziu . Tai va, planuoju bent jau pabandyti patekti i oks. Mano pazymiai yra kakazkur 9,0. Dalykas yra dar ir tas , kad i tuos pazymius idejau tik apie 50proc. pastangu,jegu, darbo ir kito gero . Turiu omeny,jog mokydamasi tikrai nepersistengiau. Tai va, ka be IELTS'o reiketu dar nuveikti norint i oks? dekui uz atsakymus
Martynas
Kiek is jusu isgaletu istoti i oksford'a/kambridge'a?
ir siaip mane domina oxford'o studiju kainos ir pragyvenimas anglijoje. Gal atsirastu jau besimokanciu ten? O dar geriau, paciam oxford'e? :D
Dominyka
Bet pvz: jei zmogui, nesiseka mokytis. Bet jis asmenybe,patinka sportas, turi savo nuom... Tai ar turi jisai sansu ten patekt?
Ramute*
Dominyka tau nesiseka mokitys ir tau patinka sportas ir ,kad tu turi savo nuomone.... Nera sansu :) Reikia pirma labai gerai mokytis ir daug zinoti :)) Reikia moketi anglu kalba nemaziau geriau nei britai... :) Girdejau ,kad is tu tukstanciu kurie ten nori patekti gryzta pabruke uodega :) Kai bandai ten stoti nereikia nieko daug tiketis ;) Nebent pazymiai butu 10-ukai viska gerai zinotum tai tada 50% ant 50% yra sansas :) Norint patekt i tokius universitetus reikia netik nuo 10kl. pradet labai stengtis :) Pvz as mokausi vokieciu mokykloje ten anglu yra siektiek silpnesne ,bet pvz einu i anglu burelius :) Mokytis reikia nuo pat pirmos kl. :D Tada jeigu islaikai 10-tukus bent iki kokios 8kl. tai jau yra sansas :) Nes kazka mokeisi ir pradinese :D Paskui labiau ijungi galvele ir gerai nuo 8kl. iki 12kl. atsimokai :)) Tiem kuriem nesiseka mokslai - sansu nera :D:")
:))
nu sory bet jus kaip prigazdinat zmones toks jausmas kad patys norit tuos vietos ir sakot kad net nebandyk blemba kiek pasakoja kad paciuose anglu mokyklose vaikai nieko neveikia o pvz mergaites nagus lakuojasi o lietuvoje mokslas yra daug sunkesnis ir stipresnis ir sukista tokiu dalyku kur nereikes taip kad ir pagalvokit kad mes mokykloje mokinames daug :)))
Studentas
Tiesa, kad anglijos eilines mokyklos yra zemesnio lygio nei lietuviskos, bet patikekit is ju niekas ir neistoja i panasius unIverus. Yra privacios mokyklos, kur burzujai savo vaikus leidzia, uz didelius pinigus paruosia busimus super univeru studentus. Lietuvoj irgi yra gan stipriu mokyklu+ galima (ir butina) samdyti korepetitorius. Bet kaip sake cia vienas besimokantis anglijoje - butina buti itin veikliu, dalyvauti ivairiausiose olimpiadose, tarptautiniuose konkursuose...ir t.t. Taip, kad, vaikai, mokykites ir siekit geriausio, bet nesikarkit jei nepavyks - Oxfordai laimes negarantuoja, o savirealizacija bei sekme galima pasiekti ir be ju :)
medi
Sukuriau savo nauja bloga. Cia rasite surinta informacija apie stojima i UK, pats stoju 2013 metais, bandysiu stoti ir 2014 ( i kita universiteta) Ateik, i mano svetaine ir rask viska vienoje vietoje! http://www.studentas.eu - Emigracija. Studijos Anglijoje, Jungtineje Karalysteje. Nauja svetaine su tiksliausia ir geriausia informacija. www.studentas.eu

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]