DEV

Bendrabučiai

Gabriele111
Laba diena, ar būtų galima kažkaip susitarti, kad paskirtų į kambarį žmones pagal pageidavimą?
VUpriemimas
Gabriele111 rašė: Laba diena, ar būtų galima kažkaip susitarti, kad paskirtų į kambarį žmones pagal pageidavimą?
Laba diena, Gabriele, apgailestaujame, bet tokių galimybių nėra. Pirmakursių pageidaujančių apsigyventi bendrabučiuose pirmenybė suteikiama pagal nurodytą eiliškumą: našlaičiams, esantiems iš daugiavaikės ar socialiai remtinos šeimos, neturintiems vieno iš tėvų, turintiems 55% ar didesnį neįgalumą. Taip pat, reikia atkreipti dėmesį, kad vietos yra skirstomos pagal fakultetus. Primename, kad norėdami gauti vietą bendrabutyje, privalote užsiregistruoti elektroninėje rezervacijoje puslapyje https://registracija.vub.lt/ iki rugpjūčio 6 d., bet ne anksčiau nei pasirašysite studijų sutartį su Vilniaus universitetu. Jei kiltų kitų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu: konsultavimas@cr.vu.lt
Gabijaa
Sveiki. Ar yra galimybė gauti apsigyventi kambaryje su drauge, studijuojančia VU filologijos fakultete? Aš studijuosiu ekonomikos fakultete.
VUpriemimas
Gabijaa rašė: Sveiki. Ar yra galimybė gauti apsigyventi kambaryje su drauge, studijuojančia VU filologijos fakultete? Aš studijuosiu ekonomikos fakultete.
Laba diena, Gabija, dėl tokios galimybės rekomenduojame kreiptis tiesiogiai į bendrabučių administraciją - tel. +370 652 07938, saule6@vub.lt Jei kiltų kitų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu: konsultavimas@cr.vu.lt
Gabija.2
Laba diena. Gyvenu Niujorko bendrabutyje. Esu sumokėjusi užstatą, ar tai reiškia, kad nereikia mokėti už rugsėjo mėnesį? Jei reikia, kur rasti visą informaciją apie apmokėjimą? Ačiū.
VUpriemimas
Gabija.2 rašė: Laba diena. Gyvenu Niujorko bendrabutyje. Esu sumokėjusi užstatą, ar tai reiškia, kad nereikia mokėti už rugsėjo mėnesį? Jei reikia, kur rasti visą informaciją apie apmokėjimą? Ačiū.
Laba diena, bendrabučio užstatas nėra mokestis už bendrabutį, šį mokestį atgausite išsikraustant iš bendrabučio. Taigi, sumokėti už rugsėjo mėnesį turite atskirai. Dėl mokėjimo sąlygų susisiekite su savo bendrabučio administracija. Daugiau informacijos rasite: https://www.bustas.vu.lt/ Jei kiltų kitų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu: konsultavimas@vu.lt
Vilija
Laba diena, ar karantino metu nebus sumažintas mokestis už nendrabučio nuomą? Ačiū.
VUpriemimas
Vilija rašė: Laba diena, ar karantino metu nebus sumažintas mokestis už nendrabučio nuomą?
Ačiū.
Laba diena,
Vilniaus universiteto rektoriaus įsakymu patvirtinta, kad nuo 2020 m. balandžio 1 d. Vilniaus universiteto studentams, gyvenantiems bendrabučiuose ir laikinai išvykstantiems iš jų dėl šalyje paskelbto karantino bei universitete vykstančių nuotolinių studijų, gali būti taikoma 25 proc. nuolaida.
Studentai, norintys, kad jiems būtų pritaikoma nuolaida, turėtų kreiptis į savo bendrabučio Vilniaus universitete administratorių, kurio kontaktus galite rasti puslapyje www.bustas.vu.lt.
Jei kiltų kitų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu: konsultavimas@cr.vu.lt
Tadas
Sveiki, esu pirmakursis. Pirma užsiregistravau į eilę bendrabučiui gauti, o po to tik pervedžiau avansą. Tai, vadinasi, negusiu bendrabučio ar visgi galiu tikėtis?
VUpriemimas
Tadas rašė: Sveiki, esu pirmakursis. Pirma užsiregistravau į eilę bendrabučiui gauti, o po to tik pervedžiau avansą. Tai, vadinasi, negusiu bendrabučio ar visgi galiu tikėtis?
Laba diena, tam, kad būtų svarstoma paraiška dėl bendrabučio skyrimo, reikia užsiregistruoti į bendrą eilę ir sumokėti avansą. Kadangi šiuos žingsnius atlikote, paraiška bus svarstoma. Dabar belieka laukti atsakymo. Jei kiltų kitų klausimų, susisiekite su mumis el. paštu: konsultavimas@cr.vu.lt
Gintarė
Laba diena, VU bendrabučiuose (Saulėtekio al. 6) karantino metu vyksta remontai. Bibliotekos nedirba ir mokytis galima tik savo kambaryje, tad nuo ryto iki vakaro bendrabutyje pasilikę gyventi studentai priversti mokytis ir egzaminus rašyti triukšme. Kodėl apskritai pandemijos metu leidžiama vykdyti remontus? Ką tokioje situacijoje daryti ir kur kreiptis?
VUpriemimas
Gintarė rašė: Laba diena, VU bendrabučiuose (Saulėtekio al. 6) karantino metu vyksta remontai. Bibliotekos nedirba ir mokytis galima tik savo kambaryje, tad nuo ryto iki vakaro bendrabutyje pasilikę gyventi studentai priversti mokytis ir egzaminus rašyti triukšme. Kodėl apskritai pandemijos metu leidžiama vykdyti remontus? Ką tokioje situacijoje daryti ir kur kreiptis?
Laba diena, Gintare, Labai apgailestaujame dėl tokių sąlygų ir rekomenduojame kreiptis į savo bendrabučio administratorių šiais kontaktais: el. p. saule6@vub.lt.
Gabija
Sveiki, norėjau pasiteirauti, ar įmanoma gauti naujus kambario raktus, jei jie yra pamesti? Kiek tai kainuoja?

Sveiki, taip, galima, tačiau dėl tokios informacijos reikėtų tiesiogiai kreiptis į gyvenamo bendrabučio administraciją. Reikiamus kontaktus galite rasti čia: https://www.bustas.vu.lt/bendrabuciai/
Jeigu kiltų daugiau klausimų, susisiekite su mumis el. paštu konsultavimas@vu.lt arba telefonu (8-5) 219 3144.
Aleksandra
Sveiki. Ar yra galimybė apsigyventi kambaryje ( Baltupių bendrabutyje) su drauge, kuri studijuos VU filosofijos fakultete? Aš studijuosiu Matematikos ir informatikos fakultete
VUpriemimas
Aleksandra rašė: Sveiki. Ar yra galimybė apsigyventi kambaryje ( Baltupių bendrabutyje) su drauge, kuri studijuos VU filosofijos fakultete? Aš studijuosiu Matematikos ir informatikos fakultete
Laba diena, Aleksandra, Šiuo klausimu Jums reikėtų kreiptis į Baltupių bendrabučio administratorių Marių Mančinską Tel.: +370 5 276 1874, Mob.: +370 656 36283 arba el. paštu ciur@vub.lt.
Rūta
Sveiki, kuriame bendrabutyje yra apgyendinami Teisės fakulteto studentai? Ačiū už atsakymą.
VUpriemimas
Rūta rašė: Sveiki, kuriame bendrabutyje yra apgyendinami Teisės fakulteto studentai? Ačiū už atsakymą.
Sveiki, Rūta, Teisės fakulteto studentai yra apgyvendinami penkiaaukščių bendrabučių komplekse Saulėtekio alėjoje. Daugiau informacijos galite rasti čia: https://www.bustas.vu.lt/category/bendrabuciai/
Matas
Sveiki, ar chemijos ir geomokslų fakulteto pirmakursiai bus apgyvendinami bendrabutyje M. K. Čiurlionio gatvėje, o gal bus galimybė pasirinkti bet kokį kitą bendrabutį?
VUpriemimas
Matas rašė: Sveiki, ar chemijos ir geomokslų fakulteto pirmakursiai bus apgyvendinami bendrabutyje M. K. Čiurlionio gatvėje, o gal bus galimybė pasirinkti bet kokį kitą bendrabutį?
Sveiki, Matai, VU Chemijos ir geomokslų fakulteto pirmakursiai bus apgyvendinami Saulėtekio al. 47 bendrabutyje. Dabar reikėtų iki rugpjūčio 20 d. užsiregistruoti eilėje gauti vietą bendrabutyje. Greičiausiai pasirinkti gyventi kitame bendrabutyje negalėsite, tačiau tokius pageidavimus galite išreikšti bendrabučių administratoriui el. paštu. Ko gero, jei būtų galimybė, į pageidavimus atsižvelgtų. Kontaktus rasite čia: https://www.bustas.vu.lt/bendrabuciai/.
Akvilė
Sveiki, esu užsiregistravusi į eilę dėl VU bendrabučio. Šiuo metu esu antrakursė ir mes su kurso drauge norėtume apsigyventi viename kambaryje (ji negyvena bendrabutyje, aš šiuo metu gyvenu). Tai esu nurodžiusi ir prie pageidavimų registruojantis. Jeigu redaguosime savo kambario tipą, ar negali atsitikti taip, jog sistema tai supras kaip naują registraciją ir nukrisime į paskutinę vietą?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]