DEV

Kosmetologija

RIMA
o kiek metu trunka? ir ka poto gali dirbti?
Simona
Kokiu egzaminu reik stojant i kosmetologija ir kokiu pažymiu? Pagelbėkit :)
Iveta
Sveiki, norėčiau paklausti stojant i kosmetologija ar reik turėti matematikos egzamina?
Simona
Sveiki,norėčiau paklausti ar stojant i kosmetologija reikalinga matematikos egzamino?
Deimantė
Sveiki, iškilo toks klausimėlis aš esu pasirinkusi biologiją ir chemiją A lygiu, o matematika B lygiu, ar būtų įmanoma įstoti į kosmetologiją ?
Rasa
kaip suzinoti Vilniaus kolegije higienine ir dekoratyvine kosmetologija stojimu bala? kokiu dalyku tiksliai reikia, kur butu galima rasti balu skaiciuokle.. o dar butu geriau pabendrauti su panele, ten jau besimokancia.. butu malonu, jei tokia atsirastu.. jei ka, man galima rasyti ir ir i el pasta- anajuskaite@gmail.com
Musyte
Prasau padekit man,ar butinai reikia laikyt chemijos egza gal tiks metinis pazimys A lygiu atestate,plius stociau i mokama
sniege
Prasau padekit ar reikia butinai laikyti chemijos egza jei stoti i mokoma gal pakaktu metinio tik?
mokyklaaob
Sveiki, Jeigu domina kosmetologija, kviečiame mokytis mūsų profesinėje mokykloje "Art of Beauty". Galite rinktis higieninės kosmetikos kosmetikės arba higieninės kosmetikos kosmetikės su SPA paslaugų teikimo specializacija specialybę. Chemijos ir biologijos egzaminai nebūtini. Daugiau apie mokslus www.mokyklaaob.lt
Ekologiski produktai
Laba diena, Prašau sudalyvauti anketos apklausoje. Tema: Ekologiškų produktų vartojimas. Nuorada: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDhHUFNnYUdveDN5QUZqdUhiZ3F2dnc6MQ Iš anksto dėkoju už atsakytus klausimus
auksinis kardas
Eikit visos mokytis į ART OF BEAUTY mokyklą. Ten nereikia jokių egzaminų. 70% praktikos. Labai gerai paruošianti mokykla.
rugilė
sveiki, noriu paklausti, ar yra universtitetinės kosmetologijos studijos, nenoriu studijuoti kolegijoje,nes galiu pasiekti žymiai daugiau (medicina netraukia, nors norėdama patempčiau) esu dešimtokė, pažymių vidurkis 9,5. tad kokiuose Lietuvos universitetuose galima studijuoti kosmetologiją? esu girdėjusi,kad tokių yra, bet internete nieko nerandu.
Laura
Ar į kosmetologija galima istoti su biologijos valstybiniu , bet chemijos ?
Darija
Rugile,nera universitetuose sios specialybes
vilune
sveikos panos.labai noriu but kosmetologe,bet mokykloje nelaikiau nei chemijos nei biologijos egzaminu i apskritai toj srity nieko nesigaudau,ar tie e gzaminai yra butini?ar imanoma mokytis neakivaizdiniu ?kiek metu?ir kokiuose universitetuose yra tokia specialybe?aciu uz atsakymus,man tai lb svarbu,nes tai mano svajone
RasaAgota
Sveiki, padekit, kokiu egzu reikia norint stoti y kosmetologija ir kokiu metiniu?
Vika
vilune rašė: sveikos panos.labai noriu but kosmetologe,bet mokykloje nelaikiau nei chemijos nei biologijos egzaminu i apskritai toj srity nieko nesigaudau,ar tie e gzaminai yra butini?ar imanoma mokytis neakivaizdiniu ?kiek metu?ir kokiuose universitetuose yra tokia specialybe?aciu uz atsakymus,man tai lb svarbu,nes tai mano svajone
Paskaityk viršuje, rašė apie art of beauty mokyklą. Ten nereikia nei chemijos nei biologijos egzų. :)
Ineta
Sveiki. Norėjau pasiteirauti ar yra galimybė įstoti bent į mokamą jei neturiu chemijos, biologija tik B lygiu metinį pažymį ,informatikos metinį pažymį, matematikos ir istorijos egzaminą.
Viktorija
Sveiki,ar neturint reikiamu dalyku egzaminu,o pvz.:chemijos net ir metinio pazymio imanoma istoti i sia studiju programa? Aciu
sonata
Sveikos. Nirint stoti į kk kosmetologija reikia biologijos egzamino?:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]