DEV

Mazas konkursinis

Paulius123123123
Sveiki, mano konkursinis balas yra 5.19 ir siuo momentu raso, kad as konkurse nedalyvauju, bet as esu savanoriaves 4 metus. Pagal viska uz tuos 4 metus gausiu 0.25 balo. Tai ar as vistiek nedalyvauju konkurse ar dalyvauju? Aciu uz atsakyma, laukiu!
VUpriemimas
Paulius123123123 rašė: Sveiki, mano konkursinis balas yra 5.19 ir siuo momentu raso, kad as konkurse nedalyvauju, bet as esu savanoriaves 4 metus. Pagal viska uz tuos 4 metus gausiu 0.25 balo. Tai ar as vistiek nedalyvauju konkurse ar dalyvauju? Aciu uz atsakyma, laukiu!
Sveiki, prie konkursinio balo gali būti pridedami papildomi balai, jei atlikta savanorystė atitinka keliamus reikalavimus. Dalyvauta nacionalinėje jaunimo savarankiškos veiklos programoje", kurioje savanoriška veikla truko ne mažiau kaip 3 mėnesius, arba „Jaunimo savanoriškos tarnybos" programoje, kurioje savanoriška veikla truko ne mažiau kaip 6 mėnesius. Jei atitinkate šiuos reikalavimus prie Jūsų jau turimo balo bus pridėti ir papildomai balai, tik reikia šią informaciją pateikti LAMA BPO sistemoje, skiltyje kiti pasiekimai. Kol ši informacija nebus pateikta dalyvauti konkurse negalėsite dėl per mažo konkursinio balo.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]