DEV

reikia pagalbos ir patarimu

agne
gal galit patarti ar ekologija yra gera specelybe?
sin
kur galeciau istoti su lietuviu, anglu, istorijos, geografijos valstybiniais?
Gintaryte
as laikau lietuviu mokyklini matematikos mokyklini rusu mokyklini anglu valstybini ir istorijos valstybini...ka galeciau studijuoti?
Lijana
nezinau kuo noriu buti,ka man daryti,kad apsispresciau???padekit..
rita
pas mane 3 egzaminai ir jie mokykliniai ar imanoma istoti i kolegija?
inga
va noreciau paklausti kur galiu istoti be matematikos?
peleda
Ar stojant i Vilniaus kolegija, i bendrosios praktikos slauga reikalingi ir chemija ir biologija, ar uztenka tik biologijos valstybinio?
sixxer
zadu studijuoti sportine rekreacija ir turizmo vadyba, ar man reiks biologijos? patarkit
Remigijus
Ar galima dar kur istoti kai jau rugsejo 2 diena?
lina
noriu stot i soc mokslu kolegija klaip. kaip rast internete informacija apie istojima i ta mokykla. parasykit gal kas zinot
evelina
kur galeciau istoti su informatikos,lietuviu ir biologijos valstybiniais egzaminais?
!eva
Ar sunku įstoti į ISM ? :}
Jolita
Laba diena. Kur galėčiau įstoti su tokiais egzaminais:
Lietuvių
Istorija
Anglų k.
Geografija
Visi valstybiniai. Noriu studijuoti tik Kaune, ir tik universitete. Ačiū už pagalbą.
Svečias
Ar imanoma istoti i teatra nelaikius muzikos?
Elex
Ar imanoma istoti i teatra be muzikos egzamino? skaičiau rasoma muzikologija, kai kur rasoma kitaip.. tad?..
Nesvarbu
Noriu paklausti ar kur nors galima istoti su tokiais egzaminais ir kur:lietuviu,anglu,biologija valstybiniai. Aciu
fantom
kur istociau jei islaikyciau valstybinius anglu, lietuviu ir istorija
kritina
sveiki, noriu gero patarimo esu dbr 10 klaseje baigus ja noriu eiti i prfesine mokykla susijusia su socialiniu mokslu, nzn ar mokykla yra Kaune? ir ar mano apsisprendimas yra protingas?galvoju kad ten baigsiu ten ir eisiu toliau, yra dar sis tas kad paskiau galiu gailetis nes nerasiu pagal svo isilavinima darbo?
milda
Ar renkantis turizma reikia matematikos valstybinio egzo?
Amelija
Kur galeciau istoti islaikius istorijos, biologijos ir lietuviu.k valstybinius egzaminus? Gal galetumet patarti kokius universitetus ar kolegijas.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]