DEV

vu medicina

abituriente
Sveiki! noreciau paklausti. Ar yra galimybe istoti i vu medicina jei islaikiau bio ir chemija po 70 %, o lietuviu 92 %? aisku cia jau kalba eina ir apie mokama. O gal dar gali kas patarti ka geriau rinktis vietoje jos su tokiais dalykais ir rezultatais, na kad nebutu taip jau labai prastai :) aciu ! :)
abituriente
niekas nepagelbes? ;(
as pati
Geriau apsigalvok ir nestok...
nuosirdus patarimas.
as pati ka tik pirma kursa baigiau,lb sunku,turi buti arba lb gabi,arba saltu nervu ir lydima sekmes.
As bio ir liet gavau 81,o chem 78. istojau 120 is 188,o dabar gale paciam esu ir man cia per sunku.
abituriente
Na nezinau, jei istociau tai labai dziaugciaus. O sunku tai gi visur. As esu girdejus kaip ten buna, kai bendrauja kaip su sunimis ir pan. bet kazkaip manau visvien geriau bandyt ten kur geriau, i prastesne spec.visada galesiu pereit. Na as manau kad ir tu priprasi ir veliau dziaugsies ,kad cia mokais. Juk pirmieji metai ir buna sunkiausi. Na o as jei neistosiu, tai vadinasi kaip sakoma buvo taip lemta. Aciu, kad taip issamiai pakomentavai :)
maskis
as pati, na istikro baigei dar tik pirma kursa, o visas siaubas bus nuo trecio iki penkto semestro :)
Edita
Sveiki,
kas šiemet galvojate apie Medicinos studijas VU? :) Būtų smagu pabendrauti ;)
Goda
Sveiki esu dešimtokė, žadu stoti į mediciną, tik nežinau, kurį universitetą pasirinkti, KMU ar VU MF. kokius egzaminus reikia laikyti norint įstoti į VU, kiek balų reikia surinkti ir kokius dalykus turiu mokytis mokykloje (gauti metinį pažymį)? dėkui už pagalbą :)
Dovi
sveiki , jau 2metai kaip realiai zinau ko noriu is saves , ko siekti , tik va kiek ieskau info ,nerandu , kur reikia stoti ,nuo ko pradeti ,as nori i akuserija-ginekologija , na prie naujagimiu , gimdimu .. padekit :)
Jane
Labas, Edita! Stoju siemet i med VU, po keliu dienu suzinosiu ar istojau:)
abituriente
sveiki. Gal galite plačiau paaiškinti, kuo skiriasi slauga ir visuomenės saveikata. Slaugos darbo vėliau tikrai nenorėčiau dirbt, nes netraukia... bet kaip ten su visuomenės sveikata?
Ju.
Sveiki. Norėjau paklaust ar stojant į VU reikia matematikos pažymio?:)
patryte
Gal kas žino kur galima studijuoti Vilniui farmacija? Siaip zinau kad galima Kaune, bet norėčiau arčiau:)
Asta
Ju.>Taip, stojant į VU reikalingas matematikos metinis pažymys.

patryte>deja, manau, kad farmacijos studijos yra tik Kaune.
Tadas
Patryte, farmacija galima studijuoti tik LSMU. TAi vienintelis univeras kur ruosia farmacininkus lietuvoje
Biologijos korepetitore
Esu Vilniaus Universiteto medicinos studentė ruošiu 11-12klasės mokinius biologijos valstybiniam egzaminui.Ruošiu tiksliai, aiškiai, atrenku tik reikalingiausią informaciją, esu paruošusi papildomas užduotis, kurios padėtų suprasti teoriją (pati iš biologijos valtybinio egzamino surinkau 100%). Taip pat jaunesniems mokiniams 5-10klasės galiu padėti užpilyti biologijos spragas ar tiesiog padirbėti papildomai pagal Jūsų pageidavimą. Jeigu būtų pageidavimas galiu atvykti į namus, už dvi akademines valandas 30lt, kaina nėra baigtinė, galime tartis. Skambinkite ar rašykite numeriu 862430288. Vilnius
paulius
sveiki islaikiau lietuviu 10 proc , chemija 85 ir biologija 80 ar galiu tiketis istoti i vu ar ksmu(nesvarbu) i medicina valstybes NEfinansuojama , ar jokiu sansu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]