DEV

Skubiai prašau pagalbos

Sraige
Man labai sunku apsispręsti, kur stoti... Dariau testuką-esu MSN tipo asmenybė. Laikiau lietuvių, anglų, matematikos ir istorijos valstybinius brandos egzaminus. Lietuvių pavyko 91%, o kiti 64-69%. Mąstau apie teisę(nežinau, kur galėčiau įstoti, gal patartumėte?), psichologiją(VDU arba KU) bei lietuvių filologiją ir reklamą(VU). Dėl kitų pasirinkimų nežinau... Jei reikėtų rinktis iš mano išvardintų, ką rinktumėtės? Kur su tokiais balais galėčiau įstoti studijuoti teisę? Būsiu labai dėkinga už atsakymus:)
sraigei
As asmeniskai rinkciausi teise arba reklama, o psichologija ir filologija man atrodo visiskai neperspektyvios specialybes ( jau verciau eiciau i kolegija ko nors mokytis nei jas universitete studijuociau).Tavo balai yra visai neblogi, tad kokia vadyba galetum rinktis ar viesaji administravima, jei tokie dalykai traukia ar dar ka. O del teises tai manau yra sansu i romeri istot. Ten daugiausia lemia lietuviu ir istorijos rezultatai ( siuo atveju lietuviu galetu siek tiek kompensuoti istorija), manau galima tiketis ten istot. Tai vat tokia mano nuomone...
Sraige
Dėkinga už patarimą.
Indrska
Gal galetumet pasakyti kokiu dalyku egzaminu(dalykas ir egzamino tipas) reikia norint istoti i turizmo vadyba?Ir labai palengvetu jei pati zinociau kur tokios informacijos galeciau rasti;)Dekuj:)
hmmmm
kas yra mandatine komisija? jei as joje nebuvau praradau savo vieta? nors stojau bendru priemimu ir dokumentai nuvezti iki rugpjucio 1.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]