DEV

Įstojusiems į VIKO

Haika
Na kas į kokias specialybes ir su kokiais balais įstojot? :)
Susirasim kolegų :)
Vanile
Haika, as bandziau istoti i dietologija, tik nesuprantu kaip pasitikrinti ar istojau, mat kai suvedu lamabpo savo duomenis, man tik ismeta mano registracijos pazyma, bet taip ir nesuprantu ar istojau ar ne..Kaip reikia pasitikrinti?
greta
Aš įstojau į biomedicininę diagnostika. Kas dar ten įstojo?
Haika
Vanile, jei supratau teisingai, tai tau buvo panašiai kaip man... Kol supratau sistemą :D
Kai atidarai lamabpo, išmeta tuos duomenis.. ir prie tavo pasirinktų specialybių (vienos specialybės į kurią ĮSTOJAI) turi būti parašytas skaičiukas kurioje vietoke esi ir vf arma m raidės. Tai prie kurios tavao pasirinktos specialybės bus kažkas parašyta, vadinasi į tą ir įstojai :) sėkmės :)
as.
gal kas i pardavimu vadyba :D?
as.
gal kas i pardavimu vadyba :D?
Neta
Pasisekė ir įstojau kur norėjau, į gestų kalbą:>
Haika
verslo vadyba? :>
Summer
gal kas veze dokumentus jau :)?
tricxie
kas y prekybos vadyba ?:)
hm...
kas yra mandatine komisija? jei as joje nebuvau praradau savo vieta? nors stojau bendru priemimu ir dokukemntai nuvezti iki rugpjucio 1.
Ieva
Kas įstojo į ergoterapiją? ;>
Vilija
Labai prasau kas nors parasykit kokiais balais isojot i dietologija,ir biomedecinine diagnostika abiejuose butinai valstybiniu reikia?
Audrius
Kaip manot butu sansu ystoti cia y verslo vadyba be istorijos?su matematikos anglu lietuviu ir informatikos mokykliniais.?
Linaa
Neta, su kokiu balu įstojai į gestų klbą?:)
jolka
<as>-,nzn gal ir man galvoju reik pabandyti ten stoti..,o ten sunku?ka zn apie pardavimų vadyba? kaip ten kas?
ogjjj
o kaip ten ka reikia pildyti?
noreciua pabandyt
irute
Sveiki gal cia yra busimu reklamos vadybininku?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]