DEV

Ko reikia norint įstoti?

Mokinukas
Kokius egzaminus reikia laikyti, norint įstoti į molekulinę biologiją?
Godra
Kokius egzaminus reikia laikyti, norint įstoti į kriminalistika ?
kotriia
Noriu istoti i kosmetologija , kokius egzaminus reikia laikyti?
Akvilė
Ko reikia norint istoti i farmacija?pvz VU
Christina
Akvile<< Kad VU nera tokios specialybes, jei neklystu. Siaip ar taip, manau tikrai reikia biologijos ir chemijos.
Ins
Molekulinei biologijai (kuri yra tik VU) reikia chemijos, biologijos ir lietuvių k. egzaminų, taip pat chemijos, biologijos, matematikos ir lietuvių k. metinių pažymių.

Kriminalistikos bakalauro nėra, todėl pirma reikėtų baigti teisę. O jei teisėn - tai istorija mokslas nr.1. Gal kažkur magistratūra yra..

Farmacija yra tik KMU. Norint įstoti, reikia išlaikyti lietuvių k., matematiką arba biologiją arba chemiją (1 iš trijų tik ims į balą.) Pastarąsias disciplinas rekomenduoju A lygiu mokytis. 2008m. konkursas buvo gana nemažas, man atrodo, jog pereinamas buvo 17,8 - kaip į mediciną vos ne.
Bet, žmonės, man kyla klausimas: kodėl jūs norit, kad kažkas jums suteiktų visą informaciją? Jei tikrai domitės tam tikromis specialybėmis, internetas knibžta universitetų puslapių, pilna knygų stojantiesiems išleista. Tik tingėti nereikia ir rimčiau į ateitį žvelgti.
Vilniaus universitetas, Gamtos mokslų fakultetas (MOKINUKUI): www.gf.vu.lt
GODRAI informacijos ieškok čia: www.mruni.lt
AKVILEI: www.kmu.lt

plunksna
kur galiu istoti kaune su lietuviu valstybiniu,biologijos valstybiniu, anglu valstybiniu. o chemijos tik metiniu aukstu?
Inia
Labas,esu visai pasimetus ir norėčiau detaliai sužinoti,kokių egzaminų reikia norint įstoti į psichologiją,socialogiją ir kokie turėtų būti valstybiniai,o kokie mokykliniai egzaminai.Dėkui.:)
Inia
+ kokiuose miestuose:)
dovile
Sveiki. Noreciau suzinoti kokiu egzaminu reikia norint istoti i policijos akademija, kokiu reikia egzaminu norint studijuoti socialogija?
eve
sveiki kokiu egzaminu reikia norint stuijuoti teismo medicina? :D
Gabija
kokiu reikie pamoku pvz istorijos ar pns kad istoti i aktore? padekit prasau nezinau kokias pamokas reikes imti :P

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]