DEV

Kokiu mokslu reikia?

Modestas
Sveiki, nezinau ar cia rasau ar ne, nepykit jei ne cia :P tai vat, turiu toki klausimeli, kokiu mokslu reikia stojant i karo akademija, ta prasme esu dabar vienuoliktokas ir zadu stot i karo akademija, sakykit kurimes mokslam skirt daugiau laiko, kuriuos egzaminus laikyt karo akademijai? :))
Indriauske
Oi,ten egzaminus reikia labai islaikyt norint istot,reikia kuno kulturos,gali papildomu balu gaut laikydamas kuno kulturos zenkleli(apie ji placiau tau papasakos tawo kuno kulturos mokytojas)...reikia lietuviu kalbos tikrai,uzsienio kalbos,istorijos:)ko daugiau net nezinau.
kriste
Dar mokausi 11kl. ir noreciau zinot kuriems mokslams reiketu skirti daugiau laiko. Galvoju apie pradiniu klasiu mokytojos profesija. Gal galetumete pasakyti kokius egzaminus reikia laikyt norint mokytis sios profesijos?
braškė;*
aš irgi labai norėčiau sužinot kokių mokslų reikia norin stot į karo akademija?;) nu aš dar esi 10-toke ,bet man patinka viskas kas susije su veiksmais ;}}]]*
Silent
Galetu moterims uzdrausti stoti i bet koki su kariuomene susijusia bendruomene, is patirties sakau, kad jos ten ateina tik pakvailiot ir praleist savo durna laika. Ka padarysi...
assss
ne i tema, bet gal galite atsakyt. ar archeologija galima studijuoti vilniuje tik VU?? :(
bozena
ka reikia stojant i pradiniu klasiu mokytoja?
lauris
Sveiki noriu paklausti esu 10 ir noriu zinoti kokias pamokas reiks rinktis, kokius egzaminus reiks laikyti norint stoti i kariuomene (sausumos pajegas) , aciu uz atsakyma
Edgaras
Labas vakaras kokiu mokslu reikia norint studijoti lsu universitete: treneravimo sistema?
Erika
Gal zinot kokiu mokslu reikia norint stoti i karo akademija? Esu 10-toke ir man reikia rinktis pamokas, tad gal galit padet? Man reikia zinoti kokiu pamoku reikia ir kokiu egzamnu :)) Busiu dekinga uz pagalba :))
Karys
Sveiki, ar butinos informatikos zinios karo akademijoje. Zinau kad butini egzaminai ISTORIJOS, LIETUVIU K, UZSIENIO K, ir MATEMATIKOS. Tai ar butina mokintis mokykloje, informatika, ekonomika,vadyba?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]