DEV

kūrybinės industrijos? [VGTU]

atverk_duris
gal kas studijuoja, arba ka nors placiau galetu papasakot apie sias studijas?
atverk_duris
na nejaugi nieks nieko nezino???;/
hmm
Mane irgi domintų
Rokas
Buvau litexpo.. šiek tiek domėjausi šiomis studijomis. Tikrai įdomios, lengva mokytis, bet šiais metas turėtu būti labai didelis konkursas, nes susidomėjimas MILŽINIŠKAS :) bet bandyti galit, tikrai patiks, jeigu nemėgstat matematikos :D kaip ir aš :)
kurybininke
sveiki,
as studijuoju sia specialybe, ir man tikrai patinka :)
tiesa, pirmas semestras buvo kiek nuobodokas, nes buvo daug bendro issilavinimo dalyku, bet si semestra turim daugiau specialybes dalyku ir studijos pasidare daug idomesnes :))
Rokas
o kaip dėl informatikos? daug balų surinkai iš valstybinio egzamino?
ginta
man irgi idomi sita spec. :D norecia usuzinoti kokiu balu mazdaug reik? ir ar daug reik informatikos?
Gretozhka
mane irgi šitas domintų...... :) :)
Gretozhka
beje, ten kokia kad ir matematika jeigu yra....tikiuosi, ne aukstoji matematika? ;}
pankis
uhu zmones kalba apie kurybines industrijas ;D
na tai zmones (istojantieji), su kokiais egzu rezultatais istojot?
kokiu mokykliniu dalyku mokotes..?(ten pvz matke ar labai stipri..? kokios fizikos nera..? :D )
plyyyz apsvieskit
Justina
Zmones... gaivinkit tema... as irgi noriu suzinot daugiau apie sia specialybe is jau ja besimokanciu zmoniu.
Monika
Egzaminai: svarbiausia istorija, tada lietuvių ir anglų. Ir informatikos metinis. Labai didelė konkurencija.Baigę, kaip sako, gali dirbti projektų vadovais, nors iš tiesų kaip ten nežinia. Tiek žinių iš LITEXPO parodos

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]