DEV

Neapsisprendusi

Moonlight056
Mano pažymiai geri, bet eisiu į profkę mokytis kasininke, nes žinau, kad neturėsiu pinigų aukštajam mokslui. Aukštasis mokslas yra mokamas, o mano šeima neturi daug pinigų, dar turiu brolį ir sesę, jie mokosi vidurinėje. Mūsų šeima tikrai negalės mokėti kelių tūkstančių už mokslą, todėl baigsiu profkę ir eisiu dirbti. Kita vertus, jei mokyčiausi toliau, vistiek turėčiau dirbti, kad užsidirbti mokesčiams už studijas, o dar ne visada su aukštuoju gauni darbą, tad eiti dirbti yra geriausias sprendimas.
Ponas Ponauskas
Manau ir įstot pvz pas mane pinigų ne per daugiausiai bet vasara dirbu - uzsidirbu... Taupau - ruosiuosi. Be to jei gerai mokaisi tai gali gaut stipendija... Iseitis visad yra...
Asmuo
Jei geri pazymiai,tai galbut ir univere gausi stipendija. Antra iseitis, stoti i neakivaizdines ir dirbti .
Christina
Jeigu tikrai gerai mokaisi gali stot i universitata ir gauti valstybes finansuojama vieta, taip pat gali uzsidirbti, kaip ir rase, stot ne i dienines, o i neakivaizdines ar vakarine studijas, taupyt, o svarbiausia labai stenkis gerai mokytis ir labai gerai egzus islaikyt. Stok i ta spec, kur gali gauti finansavima ir viskas bus ok.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]