DEV

kur stoti galeciau su siais egzaminais ir kuom buti

fainna
Esu desimtoke,noriu baigti dvylika...Laikysiu siuos egzaminus - Lietuviu,Matematika,Istorija,Anglu kalba. Kur galesiu stoit su siais egzaminais kuom buti? Gal turit koki papildoma pasiulyma, ta prasme agzamina kuri islaikius galeciau stoti i kaika geriau... Mane traukia,verslo vadyba,dizainas.
sandute
sveiki esu 11klaseje kitais metais noriu laikyti siuos egzaminus lietuviu valstybini,biologija galbut valstybini,chemijos mokyklini,galbut dailes,ir anglu mokyklini... nezinau kur galeciau stoti.padekite.aciu
July
Galvoju laikyt lietuviu V,Anglu m,Matematika(dar nzn M/V), Chemija M.Kokios specialybes tai galetu buti ir kur stoti? Domina Vilnius ir Klaipeda
lauruteaa
dvyliktoje klaseje laikysiu lietuviu,anglu,istorijos ir dar galbut matematikos egzaminus.Kur galeciau istoti su siais egzaminais kuo buti?
biski_bang
Laikau Lietuviu V,istorija ,anglu,muzika M,kur galeciau stoti.Vilniuje arba Klaipedoje.
arus
esu desimtokas . Zadu baikti 12kl. ir stoti i universiteta , bet neapsisprendziu kur o noreciau laikyti biologija, fizika , matematika , lietuviu.k ir rusu.k tai wa kazka noreciau su gamtos mokslu tik kad nereiktu chemojos!!!

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]