DEV

reklamos dizainas

Girl
Ar galėčiau įstoti į reklamos dizainą, laikiusi šiuos egzus: matkes m, istorija v, lietuvių v, užsienio k. v. Ar reklamos dizainą galima studijuoti tik kolegijoje? Turiu omeny Kauną.
Girl
Gal kas malonėtų atsakyti?
Indriauske
Manau ir daile reiketu laikyti arba informacines technologijas.Na cia tik mano nuomone.Mokyklos bibliotekoje pasiimk zurnala "kurstoti",ten wiskas puikiai pateikta.Be to jei negirdejai tai mokykliniai egzai jau uzdrausti;(
Girl
Ai, pamirsau pasakyti, kad laikiau dailės egzą :) Tai man neaktualu, aš jau baigusi vidurinę. Tai kad dar šiais metais neuždrausta. Iš kur ištraukei?
aham
Esu baigusi sia specialybe.Galiu pasakyti taip, kad kaupiamaji bala sudaro lietuviu k., dailes ir uzsienio k.egzaminasi. Tai kaupiamasis balas, o toliau, yra stojamieji egzaminai, kurie susidaro is piesimo, tapybos, kompozicijos ir braizybos uzduociu. Istoti nesunku. Sekmes;-)
fdsgkgk
As irgi baigiau reklamos dizaina. Pries tai komentatorius teisingai parase kokiu egzamunu reikai kaupiamajam balui. Na, jeigu kurio nors nmebutu, tai gal ir nieko baisaus, nes tas kaupiamasis ne pagrinda sudaro. O svarbiausia yra stojamieji egzaminai. Butent reklamos dizainas yra tik Kauno kolegijoje. Bet patarciau verciau gerai pasvarstyti, nes geriau stoti i grafini dizaina. Reklamos dizainas-tai vienos destytojos isvesta specialybe.A la truputi interjero ir grafinio hibridas kazkoks. Baigus grafini dizaina naudingesnem programoms moki dirbti. Na, aisku pravercia ir 3ds Maxas
evelina
Sveiki, mąstau apie stojimą į reklamos dizaino sritį, bet esu šiek tiek (ištikro daug)pasimetusi. Gal kas galite pasakyti ar būtina laikyti 4 egzaminus? Gal kas studijavote šia sritį užsienyje? Ką veikiate dabar tie kurie jau baigėte studijas ir ar manote, kad teisingai pasirinkote sritį? Koks esminis skirtumas tarp reklamos dizaino ir grafinio dizaino?
Esanti nezinioje
Sveikos. Aš žinau, kad sudijuosiu reklamos dizainą. Tik turiu klausimų.. į koki universiteta ar kolegija butu geriausia stoti? Kokiu pagr dalyku reikia raklamos dizainui? ( turiu omeny; dailė, užsienio kalbos.... )
Esanti nezinioje
**studijuosiu
Esanti nezinioje
Labai prašau Jūsų, atsakykite.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]