DEV

seksologija

Lina69
Labai noreciau dirbti seksologe, bet net nenutuokiu kur galima butu kazka panasaus studijuoti, ka reikia mokytis ir kokius egzaminus laikyti.. Cia gal kazkas truputi risasi su psichologija. Labai prasau ka nors zinancius padeti. aciu
gyvatnese
mm man irgi butu idomu, kur ja galima studijuoti ir kokie egzaminai reikalingi.
Justina
yra keli keliai- stoti į mediciną, rinktis urologiją/ginekologiją/psichiatriją ir gilinti seksologijos žinias kaip spec.šaką arba studijuoti psichologiją ir domėtis seksualumo reiškiniais, tačiau negalėsi gydyti seksualinių sutrikimų (pvz., erekcijos sutrikimų, frigidiškumo)vaistais ar gydomosiomis procedūromis, nes neturėsi gydytojo licencijos.
ingrida
noreciau placiau suznoti kokiu egzaminu laikyti reikia norint studijuoti seksologija? ir kur reiktu studijuoti (kokiame mieste, kokame universitete)kokia pinigu suma reiktu moketi?
Gabi
man taipat ydomu kokias pamokas reikia rinktis ir kur studijuoti taipat ir kaina mokslu ydomi.
kevalas09@gmail.com
Esu baiges vet.tecnikuma,Letuvos vet.Akademija.Kur galima neakivaizdiniu budu ar kompiuteri pagalba studijuoti seksologija.Aciu
Jolantaba
Esu sveikatos psichologijos magistras ir norėčiau tuo pačiu įgyti seksologo kvalifikaciją. Ar yra galimybė Lietuvoje tai studijuoti? Kokios tai būtų studijos? Ar yra galimybė neakivaizdiniu ar nuotoliniu būdu studijuoti seksologija? Jolanta

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]