DEV

menas

renata
labas Girl, as irgi esu zmogus prie meno. netgi esu mokyklos KVN komandos kapitone. daug svarstau koki kelia pasirinkti ar susieti gyvenima su vaidyba ar imtisko nors rimtesnio.
Ingrida
esu 12-oke nzn ka galeciau studijuot ir kur jei laikau siuos egzus: matiekos mokykl. istorijos valst.lietuviu valst. vokieciu mokykl. ka letumet patarti? noreciau kazko su psichologija bet nzn ar tai imanoma?nes kiek zn reikia matematikos valst? aciu labai...
Girl
Ingrida, astaip pat panasius egzus laikysiu, tik vok valstyb. na taip, psichologijai reik matiekos. as tai i sociologija galvoju stot, ten nereik matkes valstyb, uztenka mokyklinio. va tas ir yra gerai. istorija ten pagrindas.
Administratorius
renata, patikėk, vaidyba- labai rimta.nepaisant to, kad mūs tėvams tai atrodo kitaip.tačiau reikalas tame, kadjei neturi talento būti vadybininku, vis tiek būsi vadybininku,tačiau jei neturi tikro talento būti aktoriumi, nebūsi aktorium
mažylė
kuo skiriasi psichiatrija nuo psichoterapijos , kuri specialybė geresnė? ačiū už atsakyma
Laura
kazin eitu i socialogija istoti su istorijos mokykliniu egzaminu? dar laikyciau matematkos mok, lietuviu valst ir anglu valstybini? ir siaip kur butu galima istoti su tikiais egzaminais gal galit kas patart?:)
Indriauske
nu jo-tema menas,o apie teise snekat:D..Tai gal ir man galite pasakyti kokiu egzaminu reiki norint istoti i teise?;)
Anute
na va.. galiu pasakyti.. esu meniskos sielos zmogeliukas, praeitais metais itojau i VGTU VErslo vadyba.. ziiiaaauuureeeii nepatinka .... tiesiog neimanoma man... ir nezinau ka daryti.. galvoju kur perstoti i meniskesne profesija, taciau ar tai Lietuvoje isvis imanoma, zinoma istoti, pabaigsi bakalauro ir elgetausi gatveje...:(((((
Girl
Anute, stok i vdu menotyra, as ten studijuoju :) o del elgetavimo, tai jei esi daug norintis pasiekti gyvenime zmogus, turi tiksl1, tai jo siek, nes nebusi laiminga dirbdama tau nepatinkantį darbą, ne turtuose esme :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]