DEV

Del policijos akademijos klaipedoje

stas
kaip istoti kokus dokumentus rejkia turet kada atranka
Rita
Mokslas kiek girdejau yra nemokamas bet pabaigus studijas reikia 5metus atidirbti policijoje
Vaida
zinau kad atrankoje buna fizinis pasirengimas, zinau normatyvus. o kas dar atrankoj buna, kad ji trunka 4 dienas? kas ten per testas? gal kas jau ejot atranka ir zinot?
Assss
Sveiki, noreciau paklausti ar galima butu istoti jei man tik 17, bet baiges 12 klasiu?
Assss
Man 17, baiges 12 klasiu. Ar galeciau istoti?
sugar..
Sveiki, Norejau paklausti kas buna toje med apziuroje? ka tikrina? ar gali buti taip kad jos nepraeiciau jei turiu 1 lygio stuburo iskrypima. Esu fizizkai pajegi,gerai mokausi,esu neoperuota. Esu mergina.
xxx
Nebeuždavinėkit tokių durnų klausymų,kaip kiek klasių reikia but pabaigus, tai gal ne 4!Net siutas ima beskaitant. Nesistebiu kodėl Lietuvoje tiek daug nusikaltimų,kai tokie ataušėliai nueina mokytis.
http://www.vtdko.lt
kokie reikalingi agzaminai
kornelija
man isejo 10
kriliss
Lietuvos policijos mokykloje galima mokytis nuo 18 iki 30m. baigus vidurine mokykla, jei asmuo yra baiges aukstaji moksla, galima stot iki 35m.
Laura
Ar butina laikyti 12kl anglu k. egzamina stojant i policija?
zilvinas
sveiki, norejau paklausti, baigus policijos mokykla ir norint stoti i MR universiteta kokius egzaminus reikia buti islaikiusiam mokykloje ir kokie turi buti mokomuju dalyku pazymiai?
Megaz
nuo ko pradeti kur eiti norint pradeti mokytis?
Megaz
nuo ko pradeti kur eiti norint mokytis?
donatas
aš noriu istoti i policijos mokykla,bet nežinau kokių reikia egzu
juste
Ar i manoma po 10kl istoti i policija?
juste
sveiki,norejau paklausti ar butu imanoma istoti i policija baigus 10 kl? ar labai sunku yra?
virga
turi but baiges vidurine tai 12klasiukitaip neistosi. uzduotys fizines manau vidutinio sunkumo, sunkiausiai manau bus 2kilometrus begt ir atsispaudimus daryt:)
sunny1993
JUSTE , aišku kad ne :)reikia baigti 12kl ir išlaikyti privalomus egzaminus . T.y : Lietuvių , istorija ir matematika ir galbūt anglų kalbą arba metinio :)
regina
sveiki, noreciau pasitairauti ar stojant i policijos akademija yra fizines istvermes patikrinimas taipat kaip stojant i karo akademija, ir ar sporto zenklelis neprideda jokiu papildomu balu ar konors panasaus :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]