DEV

VIKO kosmetologija

Gintare
Sveiki.Noreciau suzinoti ar galima istoti i kosmetologija su biologijos,lietuviu- valstybiniais, matematika,informatika- mokykliniais.. ? Ar butina chemija? :} ar labai sunku i ja istoti?
Prasau, kas zino parasykit.. :]

Is karto aciu.
Ilona
as taip pat noriu istoti i kosmetologija...gal galit parasyt kokiu dalyku reikia?? ACIU
Kristina
sveiki,noreciau istot i kosmetologija, bet nezinau kokiu dalyku reik:( gal galetumet padet,kas zino....as laikau lietuviu,lenku,rusu ir biologija,xemijos deja nelaikau,o ar ji yra butina????
vika
laba. padėsiu kuo galėsiu, kadangi pati čia noriu stot:
konkursinį balą sudaro biologija, chemija, lietuvių ir matematika. biologijos svertinis koeficientas yra didžiausias. pati laikysiu biologiją, matematiką, lietuvių valstybinius, o chemiją mokyklinį vien dėl to, kad aš jos nelabai moku - valstybinio bijau neišlaikyt, o mokyklinio balų vis kažkiek bus. Aišku, jei su chemija jums prastai, tai galit jos ir nelaikyt, tiesiog to egzamino balas bus 0 ir jis nieko jums nepridės. tuo atveju turit stipriai pasikaustyt biologiją (apie 90 proc išlaikyt egzaminą. Jeigu kils klausimų rašykit;)
bozena
ar galima istoti su lietuviu,biologija,ir istorija.. ar butina chemija kosmetologijai. nes as jos nesuprantu:((((
svecias
jokiu aukstu balu ten nereikia - juk ne i medicina stojat.uzteks valstybiniu iki 50, jei isvis ten valstybiniu reikia.
svecias
tik jau ne i kosmetologija 90 proc biologijos reikia, nesvaikit
svečias
Ne, chemija nebūtina
brigita
kokiuose universitetuose galima studijuoti kosmetologija?
morta
kur klaipedoje is 10 klasiu galima studijuoti kosmetologija?
to morta
klaipedoje po desim klasiu nelabai kur galesi kosmetologijos mokintis, nebent eiti i darbo birza ir praeiti kursus, bet jei esi nepilnamete gali neleist. o ir darbo birzoj tie kursai kai baigsi nelabai ka galesi daryti, nes neturesi medicininio issilavinimo.
stroiscikas
cia ne prie temos o kur man spakliaus gaut?
morta
o kaune kolegija koke yra ?beja o kokius rjk egzus rinktis laikyt kad ten istot?
to svecias
"jokiu aukstu balu ten nereikia - juk ne i medicina stojat.uzteks valstybiniu iki 50, jei isvis ten valstybiniu reikia"
juk kai baigi kosmetologija gauni medicinini issilavinima. Todel mokinantis yra daug dalyku, kuriuos mokosi slaugai, kineziterapeutai ir kt. kaip kad: klinikine patologija, slauga, mikrobiologija, anatomija, biochemija ir t.t.
Aiste
Laikau, biologija, lietuviu, istorija, informatika visus mokyklinius. Chemijos turesiu tik metini pazymi, vistiek bandysiu stoti i kosmetologioja. Uzskaitys 0 balu, be gal vistiek istosiu.
O i koki miesta jus cia visos zadat stoti?
Vitalijus
Padekit ka daryt esu 10klaseje.Mokytis toliau ar iseiti igyti sau profesija ir vidurini issilavinima ar toliau mokytis mokykloje.?mano vydurkis apie 6
antrakursė
Įstojau praeitais metais į VIKO kosmetologija. Laikiau chemija(50%), biologija(78%), lietuvių (30%) valstyvinius ir mokyklinį matematikos (9)ir įstojau 7 numeriu,, bet buvo panelių kurios išvis chemijos neturėjusios nuo 10klasės, bet labai sunku buvo per kosmetinę chemija ir biochemija. Daug kas galvoja kad čia yra taip paprata, bet jei neturėsi gerų biologijos pagrindų- mokantis anatomija, fiziologija, genetiką ar kt. bus sunkoka.
braskiaa
kaip manot, dabar mano konkursinis i sia specialybe butu 16 tarkim. o dar cia tos kwailos reformos ir krepseliai... ar man imanoma but istot i vf? noreciau rasyt prasyma tik su sia viena specialybe :) bet bijau kad galiu neistot :P
Neri
Gal zinot kokiu egzaminu reikia istojant?
monika
ar stojant i kosmetologija reikalinga istorija? nes as mokinuosi vidurineje bet sio dalyko nepasirinkau

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]